Yeto Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 e editi kaldırmışlar. girdim baktım adamlar harbiden 50k dan başlatmışlar arabayı. e kimse almaz ki bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 çok kötü ya en az a1 kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 x1 kullanmış bir insan olarak tip olarak fena degil. Sürüş fazla gevşek, performans tam bir hüsran. 320d çok daha sportif tabi ikisi elme armut ama. Deseler hangisi 3' ü seçerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Yeto said: e editi kaldırmışlar. girdim baktım adamlar harbiden 50k dan başlatmışlar arabayı. e kimse almaz ki bunu., Ilk gelen x3 muhabbeti gibi. Ilk gelen x3' lerin fiyatı x5^ten 10k euro filan ucuzdu. Önce bir kerizleri si(l)ke(le)rler ondan sonra q3 ün fiyatını indirirler. Yeni araba diye gidip alan vardır eminin fiyatına bakmadan. Crossover segmemtinin 40k alınası en iisi( performans, tasarım, özgünlük ) countryman daha premium ise evoque olacak . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Yeto said: doğuş otomotivdekiler de bu pazarın içinde insanlar öyle bir hata yapmazlar diye düşünüyorum.dogus otodaki araclarin standart donanimini belirleyen adam "ne gerek var ya xenona" deyip butun sciroccolari halojenli getirten bi adam. ne bekleyebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Selam, Passat CC bile mercekli fardan yoksun :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Daha gecen yila kadar 1serisinde xenon u birakin mercekli far bile yoktu. Fahis fiyatti ustelik. Keza 3 lerde bir sure oyleydi. Borusan donanim konusunda daha beterdir. Ama fiyat sacmaliginda dogusun eline su dokemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Olmamis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 paramecium said: Selam, Passat CC bile mercekli fardan yoksun :P Saygılar. ney? ya da oha?! hatta nası ya?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Selam, Ben mercekli fara sahip CC görmedim daha! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 vay arkadaş. halk arabası ya, ondan heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Selam, Haliyle xenon da yok demektir bu :) Xenon için mercek zorunlu diye biliyorum. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 bi dk ya, opsiyonel olarak var heralde? ben gördüğümü hatırlıyorum. şimdi aklıma geldi hatta sdfsasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 paramecium said: Selam, Ben mercekli fara sahip CC görmedim daha! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar