Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 daha yaşın 20 ve geleceğini şimdiden bu kadar boktsn bi duruma sokmuş olmana hayret ettim. kız için atacağın her adım sana fitil olarak geri dönecek bunu bil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 ebedi aşklar filmlerde oluyor. kore filmlerinde daha güzel oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 kari kiz mevzusuymus? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 kız hayattan soğuttu diyorsun, en büyük sıkıntın bu aslında. ayrıl kızdan, bitti de, kafandan çıkar tamamen, dünyanın en rahat insanı olacaksın, hayat çok güzel olacak sana, DENE VE GÖR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Abi biz sabah 8:30 akşam 9:00 bazen iş çoksa 11:00a kadar çalışıyoruz burda. Sadece 1 sektörde değiliz bilişim inşaat değerleme cart curt baya bi iş yapabilitemiz ne biliyim 100 milyonluk iş bitirmemiz var kağıt üzerinde ama anamız öpülmesine rağmen rahat şartlarda yaşayamıyoruz. (buna da çok şükür orası ayrı tabi) Sen sırf 'yurtdışında' okuduğun için birde almancanı toparlarsan, burada olan insanlardan rahat bi 5-0 önde başlıcaksın hayata.. Kız arkadaş falan güzel şeyler tabi ben dahil çoğusu doğru kişi için kendimizi harap ediyoruz ama eğer ki o kız ona ilerde nasıl geçinicez sorusuna umrumda değil şuan burda ol yeter şeklinde cevap veriyorsa daha büyümemiştir ki senin kararını bunu çok iyi düşünerek vermen gerekli diye düşünüyorum. Tamam çok seviyorsun ama sevgi karın doyurmuyor. Öpücükle fatura ödenmiyor yani ki baban sana yatırım yapmış almanyaya yollayarak boşa mı gitsin o kadar masraf? Mantığını duygularının önüne koy öyle karar ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 of abi,ya hayatında hiç sorunla karşılaşmamışsın, ya da arpan harbiden fazla geliyo. Ailen sana gelecek sunuyo, iyi bi eğitim imkanı tanıyo ama sen hala salak saçma kız triplerine moralini bozmaktan geleceğine %70-80 katkı yapacak okula gitmiyosun, kendini ordaki ortamlardan insanlardan soyutlatıp kendini daha da yabancılaştırıyosun. Zaten o kız sana bu kadar ayak bağı olup, destek olucak yerde köstek oluyosa, anladınız siz onu. Aklını başına al, iyice düşün taşın, baban sana bi ömür 2000 tl vermeyecek aylık. Dersen ki verir. Okulu falan boşver gel türkiye'ye gez toz eğlen. Bir de ben çok seviyom ya hani ingilizce bişeyler yazmayı, çok cool oluyom, bu mesajdan sonra yapmazsam olmaz. decision and future is yours, make your choose, logically. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 seçimleri bekle sdf. sonra karar verirsin. buraya dönmemeye çalışmak akıllıca olur. otur derslerine çalış o kızı da unut. 3 ay ya da 1 sene sonra ayrılmayacağınızın garantisi var mı? yok. ama sen 1 sene sonra geleceğinin içine sıçarsan telafisi zor olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 şöyle bi okudum topici enine boyuna. İyi güzel tavsiyeler yönlendirmeler falan. Ama olay kişilikte bitiyor. Yıllar yılı bir sürü arkadasım oldu. 28 yasindayim hayata atılmak yön vermek ya da bunları yapanlara şahit olmak için yeterli bi süre. Senin yaptıgın gibi, geleceginden kaygılı, sürekli kararsız, ne yapacagını ona buna danışan ya da ne yapacagına emin olmayan bir çok arkadasım oldu. Tavsiyeler yönlendirmeler birçogunda işe yarasa bile bu kararsızlıkları umutları gelecek kaygıları bir türlü geçmedi ama coguda bu duygularıyla kör topal yuvarlanarak bir şekilde hayatlarını sürdürüyorlar.kısacası hayatlarını bok etmekle ugrasıyorlar, pimpiriklikleri yüzünden, düşünceleri, kararsızlıkları yüzünden hayattan zerre tad alamadan nefes alıp veriyorlar. Kendi kararını kendin alıp ve kararından mutlu olamadıktan sonra- ki yapamadıkları şey bu- ne yaparsan yap, bu kişiliğin, gelecek kaygını ve yasamdaki beklentilerini mutlu edecek şekilde şekillendiremeyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 ağır mı oldu la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 ağır oldu. ben de senin dediklerine benzer bişeler demeyi düşünüp sonra vazgeçmiştim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 ayda 2bin lira yollayan ailem olsa arabistanda bile okurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 ağır değil ancak ütopik olmuş biraz tercihlerimizi yaptıktan sonra işler umduğumuz gibi gitmezse korkusu o tercihleri yaptırmayan. buna pimpiriklik denebilir tabi. ben böyle karar verdim dedikten sonra başaramadığında mutlu olabilmek mesele. o da kişilik meselesi sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 kizdan ayril almanyada kal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damage_inc Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 hayat boş pompala coş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mahidevran Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Almancasi kötüymüs. Bu da önemli bi faktör. Kötü almancayla üniversitede basari cok zor. Insan icinde de cok zorlanabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Almanca kötüyse eziyet gibi gelebilir o eğitim. o bile başlı başına hayattan soğuma nedeni zaten. bir önerim olmayacak benim. aslında "ooo olm manyakmısın kızı bırak eğtimine bak" demek isterdim de öyle kolay bişey değil işte aşıkken onu yapmak. bu arada said: gün önce 1. yılımız oldu ve ben bunun için ailemden habersiz türkiyeye geldim sırf 3 gün birlikte olalım diye. helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Penth ve Fistan çok haklı hacıt, daha önceden de söyledim yani. Bu işin gideri yok, hele şu felaket senaryosu var ya, %100 gerçek yani. Lise sonda başlamışsın bu ilişkiye, cicim ayları bitmeden almanyaya gitmişsin, e doğal olarak ayda 3 gün görüşünce oy cicim muhabbeti devam ediyo. Sen toptan dönünce aynı şekilde devam edecek sanma yani. Şu kıyamet senaryosu çok yakın, söyleyeyim, EkmekOlmayan said: Türkiye'ye kesin dönüş yap, kızla ilişkinizin ne kadar yıprandığını görmene rağmen inat edip yürütmeye çalış, kız senden ayrılsın, LDR olmadan Almanya'nın ne kadar eğlenceli olabileceğini düşünüp, pisi pisine Türkiye'ye dönmene ayrı, ilişkinin bitmesine ayrı kafayı sıyır, okulda başarısız ol, ailenle aran açılsın, master & askerlik derken yaş 30 olsun, ara ara dönüp bu konuyu okuyup kafanı taşlara vur. Mis gibi maddi desteğin de var, mallık ediyorsun yani. Hani sevgi uğruna feda edenzi falan değil, bildiğin mallık. Kendim bi benzerini yapmak üzereydim, oradan biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 -yazinin tamamini okumadim- Abi burda herkes konusuyor, cokzel cok mantikli seyler soyluyorlar da, eger orda mutsuzsan don gel. Ama burda mutlu olacagindan emin olamazsin iste. Ben sevgilimin yaninda olmayi cok istiyorum, kesin mutlu olurum diyebiliyorsan gel yani. Su an olmak istemedigi yerde olan biri olarak anlayabiliyorum galiba seni. Ben zararin neresinden donsem kardir olayina girmedim, sen gir bence. Tamam egitim falan onemli de, mutlu olmadiktan sonra cok da anlami yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Mutlu olmasının imkanı yok abi, şartlamış yani adam. Hakkaten çok iyi anlıyorum yani. O kadar ay adam akıllı ne okula ne bi yere gitmezsen yurt odasında ne kadar mutlu olabilirsin ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 şartlamak mıdır bilmiyorum da cidden çok mutsuzum burdaç mutlu olmak için çaba sarfedemiyicek kadar mutsuzum bile denebilir kız arkadaş olayını çıkartın aradan. boşverin onu şimdilik. bu dönem de hiç bi dersi veremiyicem bundan eminim. (belki fizik/mat filan veririm onlar dandik zaten) e sonra nolucak? burda yine uzıyıcak okul. saçma sapan işler olucak. bu sene öss ile bi halt yapmamın imkanı yok. sabancıyı deniyebilirim tekrar şu af olayıyla belki bilemiyorum. bi de sen hiç sorun görmemişin diyen insanlara sesleniyorum: insanın bi hedefi mutlu oldugu bir okulu olmadan geleceği olabilir mi? geleceğim olmazsa mutlu olabilir miyim ilerde herhangi bir şekilde? burda kalırsam da büyük ihtimalle kafamı taşlara vurucam kalmazsam da vurucam. cidden ne yapmam gerektigini bilmiyorum. ailem de biraz anlayışsız davranıyo bu konuda. annemin bana dediği şey şuydu en son geri döniyim konusması oldugunda: insanlar başarısız oldu da geri döndü demesin çalış derslerine. S... İNSANLARI! bu ne ya. babam yine biraz daha anlayışlı davrandı. onun önüne bu kadar imkan verilmemiş eskiden. en iyisini yapmayı istiyo. çok çabaladı zamanında bana bu desteği verebilmek için ve ben onu hayal kırıklıgına ugratıcagımdan korkuyorum. cidden çok boktan bi durumdayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 detaylı okumadım. atılma durumu yoksa almanya'da kal. annenin düşünceleri sana uymayabilir. kendi cephesinden bakıyor olabilir. boşver onu sen. ama senin cephenden senin yerine ben baktığımda "ne olursa olsun almanyada kalır ve dersleri toparlardım" diye düşünüyorum sadece. okulun uzaması bişi değil inan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 atılma durumunu bilmiyorum vardır elbette atılma durumu. ama bu motivasyonla cidden devam edebilicegimi sanmıyorum buraya. bilemiyorum of çok salak bi durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 abi almanyada kalmak tabii ki mantikli bir sey de, cok asiri bir mutsuzluk icinde olmasa geri donmeyi de istemezdi heralde. ki ayrica derslerimi toparlayacak motivasyonu bulamiyorum diyorsan, orda okumanin da bir faydasi yok. sana bu konuda en cok sovenlerden biriydim ben biliosun ama bu kadar mutsuzsan "mantikli isi yapicam" diye de kasma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 mulgear6 said: şartlamak mıdır bilmiyorum da cidden çok mutsuzum burdaç mutlu olmak için çaba sarfedemiyicek kadar mutsuzum bile denebilir kız arkadaş olayını çıkartın aradan. boşverin onu şimdilik. bu dönem de hiç bi dersi veremiyicem bundan eminim. (belki fizik/mat filan veririm onlar dandik zaten) e sonra nolucak? burda yine uzıyıcak okul. saçma sapan işler olucak. bu sene öss ile bi halt yapmamın imkanı yok. sabancıyı deniyebilirim tekrar şu af olayıyla belki bilemiyorum. bi de sen hiç sorun görmemişin diyen insanlara sesleniyorum: insanın bi hedefi mutlu oldugu bir okulu olmadan geleceği olabilir mi? geleceğim olmazsa mutlu olabilir miyim ilerde herhangi bir şekilde? burda kalırsam da büyük ihtimalle kafamı taşlara vurucam kalmazsam da vurucam. cidden ne yapmam gerektigini bilmiyorum. ailem de biraz anlayışsız davranıyo bu konuda. annemin bana dediği şey şuydu en son geri döniyim konusması oldugunda: insanlar başarısız oldu da geri döndü demesin çalış derslerine. S... İNSANLARI! bu ne ya. babam yine biraz daha anlayışlı davrandı. onun önüne bu kadar imkan verilmemiş eskiden. en iyisini yapmayı istiyo. çok çabaladı zamanında bana bu desteği verebilmek için ve ben onu hayal kırıklıgına ugratıcagımdan korkuyorum. cidden çok boktan bi durumdayım. iyi tavsiyeler verilmiş dönme orda kal diye ama tekrarlıyorsun sürekli mutsuzum diye, cidden bu kadar mutsuzsan niye duruyosun abi. Tavsiye fln isteme yani, dön direk Tr'ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 mulgear6 said: atılma durumunu bilmiyorum vardır elbette atılma durumu. ama bu motivasyonla cidden devam edebilicegimi sanmıyorum buraya. bilemiyorum of çok salak bi durum abi atılma dediğim bu içinde bulunduğun durum için atılma durumu var mı? yoksa okul uzasın ya. salla onu. bi araya tatil al, dinlen. motivasyonu toparla. cognitive işlerde "onu yapmazsan böle olur!" tarzı korkutma da "bunu yaparsan süper olur" tarzı hedeflemeler de işe yaramıyor. dinlenme? acaip faydalı geliyor. mutsuzluk ile beynin pes etmesi tamamen farklı şeyler bu arada. mutsuzluk, depresyon.. bunlar abartılan şeyler. beynin pes etmesi, "abi sen ne verirsen ver. ben şimdi bunu anlamıyorum" demesi... senin de yaşadığın o. mutsuz durumu kırabilme yolları olsa bile bunu göremezsin. çünkü mantıklı bi çözüm bile aramıyor beynin. her ne yaparsan yap hatalı olabilecek bişi yapabilme ihtimalin yüksek yani. ben durumunu korumalısın derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar