hgokberk Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 ya bunu şu an alıp/satmak ne kadar mantıklı ? sanırım patch'in gelmesine 2 hafta falan var. ben de 2240 civarı vp birikti. aslında bi ton epic eksiği var üstümde. alıp kullanmak ne kadar mantıklı ? ya da napayım. paraya ihtiyacım var. proffession yok. 800g falan var. ouf! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 paraya ihtiyacın varsa alıp sat,server'ına göre değişir fiyatı bizim server'da 3-4k falan gidiyor şuan baya düştü,daha da düşücek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 800g ile ac kalirsin.. daily yap abi o para ne öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hgokberk Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 farm olayından nefret ediyorum abi. sıkıyor çok. halbuysa 525 mining falan da var. profeşın lazım bana :| valor boots bizim realmde de 3-4k. e 3-4k para mı lan itoolit. en iyisi biriktireyim valorcukları. patch gelince harcarım. magmaw da düşüremedi gitti maceleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar