Laorx Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Akhlaur said: Geçmiş olsun.Cana gelmemiş yine iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 arabada FESTO yazıyor, pnömatikçi festo mu bu? şeyden soruyorum, şirket arabasıyla kaza yapınca şirket ne diyor diye eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Geçmiş olsun. Şu ana kadarki verdiğin tüm sadakaların geçerliliğini yitirmiş bulunmakta. İlk bulduğun dilenciye çıkar bir 50 kaat... :D Şaka bir yana büyük geçmiş olsun. Kaza kötü birşey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Geçmiş olsun. Bu arada tutanak için fotoğraf çekerken plakalar gözükecek şekilde çekmeyi unutmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 valla bu saatte fotolara baktım sadece fena gözüküyor geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 dasaaa said: sağlık sigortası kimdendi? aksigorta goldbären said: arabada FESTO yazıyor, pnömatikçi festo mu bu? şeyden soruyorum, şirket arabasıyla kaza yapınca şirket ne diyor diye eheh. siktir et arabayi diyorlar, kiralik zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 ağızlarına sağlık sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 kusla gitseydin keske. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 levelim yetmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Cd- said: Geçmiş olsun. Bu arada tutanak için fotoğraf çekerken plakalar gözükecek şekilde çekmeyi unutmayın.o nası olcak yahu her durumda olmaz ki bi de neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 fotograflar kanit olarak geciyor sonucta o yuzden. 3 5 tane daha fotograf var bende de zaten onlarda gozukuyor plakalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 geçmiş olsun.. türkiye trafiginde araba kullanmak ve üzerine kaza yapmak tam bir işkence arkadaşım ben bunu bilirim.. bi kaç defa kaza yaptım, neredeyse hepsi küçük kazalardı ancak, yine de ömrümden ömür götürdüler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 fotolara baktım da, anlattığın kazaya göre ucuz atlatmışa görünüyosun. geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sahasrara Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 geçmiş olsun Geceyarısı E5'de yol ortasında ışıklandırması olmayan bi kavşağı görmeyip üstünden uçtum. İndiğimde araba iki tekerlek üzerinde yan bi şekilde gitti bi süre ve takla atmadan usta reflekslerimle direk düz gidicek şekilde kurtardım arabayı ama şasi yamuldu falan. Polis akademisinde bi adam daha yapmıştı bunu aklıma direk o sahne geldi çok eğlenceliydi asdkjfad araba nası olsa aileye ait PARANIN DEĞERİNİ BİLMEYEN GENÇ OLMAK <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 bu arada herkes kamyon soforlerine giydirmis de.. benim cok yakin tanidiklarim var o kamyon soforlerinin arasinda, kazin ayagi o pek oyle sandiginiz gibi olmuyor mesela cogu zaman. cogu kisi bilmez de kanunen uzun araclarin sagina 4 metre den fazla yaklasmamaniz gerekiyor. adam sizi gormuyor zaten, bilmiyorum hic kullananiniz oldumu ama duz yolda giderken direk biseye takilip kalmis gibi oluyor o araci kullanirken kaza oldugunda.. o araclarin onune gecmeye kalktiginizda bir kac kez dusunup iyice korna veya selektorle kendinizi gosterip o sekilde gecmeniz araciniz ve sizin selayetiniz acisindan faydali olcaktir.. oyle frene basinca durulamayacagini falan dusunuyorlar merak etmeyin de, durmuyor lanet alet :D bu arada cok gecmis olsun.. aman diyim buyuk uzun araclarin sagindayken iki kere dusunun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 geçmiş olsun. Zaybird said: geçmiş olsun abi.clio falan dandik araba zaten. da bu ne şimdi ya ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 LuNiZ said: bu arada herkes kamyon soforlerine giydirmis de.. benim cok yakin tanidiklarim var o kamyon soforlerinin arasinda, kazin ayagi o pek oyle sandiginiz gibi olmuyor mesela cogu zaman. cogu kisi bilmez de kanunen uzun araclarin sagina 4 metre den fazla yaklasmamaniz gerekiyor. adam sizi gormuyor zaten, bilmiyorum hic kullananiniz oldumu ama duz yolda giderken direk biseye takilip kalmis gibi oluyor o araci kullanirken kaza oldugunda.. o araclarin onune gecmeye kalktiginizda bir kac kez dusunup iyice korna veya selektorle kendinizi gosterip o sekilde gecmeniz araciniz ve sizin selayetiniz acisindan faydali olcaktir.. oyle frene basinca durulamayacagini falan dusunuyorlar merak etmeyin de, durmuyor lanet alet :D bu arada cok gecmis olsun.. aman diyim buyuk uzun araclarin sagindayken iki kere dusunun... Senin tanidiklarin tir soforu, benim gecirdiklerim kamyoncular, jipi-4x4'u olan olan dingiller ve minibusculer. Adam tanidigi adamlarin ne surdugunu bilmiyor lan. Cakicam agzina agzina. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 tır da bir kamyon sonuçta, hatta bir belge sadece =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 ne biçim girmiş öle herif. çok geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Çok geçmiş olsun. Abi kaza çok anlık bir olay. Sağa sola giderken gelirken pür dikkat ol. Kamyon, şu, bu, taksi, kadın bol bol yol verin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Kamyon deyince bu arada, Izmit tarafinin yollari cok iyi degil biliyorsunuz. Basmisim 160-170 gidiyorum. Yol da cok iyi olmayinca pur dikkat kesilmisim yolu izliyorum. Farkettimki arkadan biri selektor yapiyor. Aynaya bi kaldirdim kafayi kamyon. Ben 170 ile gidiyorum, adam benden yol istiyor. Peki abi saygilar dedim gecti. Gectikten sonra kasaya baktim o da dolu. Hey masallah dedim artik ne diyeyim. TEM'de ayni durumda. Havaalanindan donerken de yasiyorum ayni seyi sikca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 gecmis olsun ucuz atlatmissin. ozellikle sol taraftan gocme cok fena. kaza anini dusundumde, cam tarafi tamamen kararmistir devasa kamyon vurdugunda. fena be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 LuNiZ said: bu arada herkes kamyon soforlerine giydirmis de.. benim cok yakin tanidiklarim var o kamyon soforlerinin arasinda, kazin ayagi o pek oyle sandiginiz gibi olmuyor mesela cogu zaman. cogu kisi bilmez de kanunen uzun araclarin sagina 4 metre den fazla yaklasmamaniz gerekiyor. adam sizi gormuyor zaten, bilmiyorum hic kullananiniz oldumu ama duz yolda giderken direk biseye takilip kalmis gibi oluyor o araci kullanirken kaza oldugunda.. o araclarin onune gecmeye kalktiginizda bir kac kez dusunup iyice korna veya selektorle kendinizi gosterip o sekilde gecmeniz araciniz ve sizin selayetiniz acisindan faydali olcaktir.. oyle frene basinca durulamayacagini falan dusunuyorlar merak etmeyin de, durmuyor lanet alet :D bu arada cok gecmis olsun.. aman diyim buyuk uzun araclarin sagindayken iki kere dusunun... Benim babamın amcasının oğlu kamyon şoförüydü. Dü diyorum çünkü artık yok, öldü. Birkaç kişinin canını yaktı şoförlüğü boyunca. En son kendi ölümü de yaptığı kaza ile oldu. Teyzemin oğlu, eniştem ve daha birkaç kamyon şoförü akrabam var. Onlar da yine genellemesini yaptığım kamyoncu profiline uyuyorlar. O kadar çok km yaptım ki Türkiye'nin dört yanında, kamyon şoförleri ile ilgili söylediklerimin arkasındayım birader. Madem 4 m kuralı var öyle ALFA ROMEO'nun en son modelini kullanıyormuş gibi ya da yeni gelinin saldırdığı gibi her yola, her yere dalmasınlar. Neyse, amacım polemik yapmak değil canım kardeşim. Kamyon şoförlerini aşağılamak ya da hor görmek de değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 bilecen geçmiş olsun ya yeni gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar