Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mahmutbey'i kitledim.

jacabo

Öne çıkan mesajlar

geçmiş olsun

Geceyarısı E5'de yol ortasında ışıklandırması olmayan bi kavşağı görmeyip üstünden uçtum. İndiğimde araba iki tekerlek üzerinde yan bi şekilde gitti bi süre ve takla atmadan usta reflekslerimle direk düz gidicek şekilde kurtardım arabayı ama şasi yamuldu falan. Polis akademisinde bi adam daha yapmıştı bunu aklıma direk o sahne geldi çok eğlenceliydi asdkjfad

araba nası olsa aileye ait
PARANIN DEĞERİNİ BİLMEYEN GENÇ OLMAK <3
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada herkes kamyon soforlerine giydirmis de..

benim cok yakin tanidiklarim var o kamyon soforlerinin arasinda, kazin ayagi o pek oyle sandiginiz gibi olmuyor mesela cogu zaman.

cogu kisi bilmez de kanunen uzun araclarin sagina 4 metre den fazla yaklasmamaniz gerekiyor.

adam sizi gormuyor zaten, bilmiyorum hic kullananiniz oldumu ama duz yolda giderken direk biseye takilip kalmis gibi oluyor o araci kullanirken kaza oldugunda..

o araclarin onune gecmeye kalktiginizda bir kac kez dusunup iyice korna veya selektorle kendinizi gosterip o sekilde gecmeniz araciniz ve sizin selayetiniz acisindan faydali olcaktir..

oyle frene basinca durulamayacagini falan dusunuyorlar merak etmeyin de, durmuyor lanet alet :D

bu arada cok gecmis olsun.. aman diyim buyuk uzun araclarin sagindayken iki kere dusunun...
Sosyal ağlarda paylaş

LuNiZ said:

benim cok yakin tanidiklarim var o kamyon soforlerinin arasinda, kazin ayagi o pek oyle sandiginiz gibi olmuyor mesela cogu zaman.

cogu kisi bilmez de kanunen uzun araclarin sagina 4 metre den fazla yaklasmamaniz gerekiyor.

adam sizi gormuyor zaten, bilmiyorum hic kullananiniz oldumu ama duz yolda giderken direk biseye takilip kalmis gibi oluyor o araci kullanirken kaza oldugunda..

o araclarin onune gecmeye kalktiginizda bir kac kez dusunup iyice korna veya selektorle kendinizi gosterip o sekilde gecmeniz araciniz ve sizin selayetiniz acisindan faydali olcaktir..

oyle frene basinca durulamayacagini falan dusunuyorlar merak etmeyin de, durmuyor lanet alet :D

bu arada cok gecmis olsun.. aman diyim buyuk uzun araclarin sagindayken iki kere dusunun...

Senin tanidiklarin tir soforu, benim gecirdiklerim kamyoncular, jipi-4x4'u olan olan dingiller ve minibusculer.

Adam tanidigi adamlarin ne surdugunu bilmiyor lan. Cakicam agzina agzina. =)
Sosyal ağlarda paylaş

Kamyon deyince bu arada, Izmit tarafinin yollari cok iyi degil biliyorsunuz. Basmisim 160-170 gidiyorum. Yol da cok iyi olmayinca pur dikkat kesilmisim yolu izliyorum. Farkettimki arkadan biri selektor yapiyor. Aynaya bi kaldirdim kafayi kamyon. Ben 170 ile gidiyorum, adam benden yol istiyor.

Peki abi saygilar dedim gecti. Gectikten sonra kasaya baktim o da dolu. Hey masallah dedim artik ne diyeyim.

TEM'de ayni durumda. Havaalanindan donerken de yasiyorum ayni seyi sikca.
Sosyal ağlarda paylaş

LuNiZ said:

Benim babamın amcasının oğlu kamyon şoförüydü. Dü diyorum çünkü artık yok, öldü. Birkaç kişinin canını yaktı şoförlüğü boyunca. En son kendi ölümü de yaptığı kaza ile oldu. Teyzemin oğlu, eniştem ve daha birkaç kamyon şoförü akrabam var. Onlar da yine genellemesini yaptığım kamyoncu profiline uyuyorlar. O kadar çok km yaptım ki Türkiye'nin dört yanında, kamyon şoförleri ile ilgili söylediklerimin arkasındayım birader. Madem 4 m kuralı var öyle ALFA ROMEO'nun en son modelini kullanıyormuş gibi ya da yeni gelinin saldırdığı gibi her yola, her yere dalmasınlar. Neyse, amacım polemik yapmak değil canım kardeşim. Kamyon şoförlerini aşağılamak ya da hor görmek de değil.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...