xetraynex Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Selam, Yeniyim apple urunlerinde. Yeni ipad 1 aldim. Storedan parali appleri gordum ki kredi kartina yansimadan yukleyebiliyorum ve cok da ihtiyacim olmamasina ragmen fazladan app yukledim. Heralde 40$ filan etmistir ve hic ucret yansimadi. Heralde yeni aldim diye bedava filan veriyor apple diye dusundum. Simdi bedava appleri bile yukleyemiyorum kredi karti bilgisi istiyor (sanal kart oldugundan ben limit koymadikca para cekemiyor apple) Ne oldu simdi anlamadim ben, neden boyle oldu? Nasil calisiyor ki bu app store odeme sistemi?
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 app alıyorsun belli aralıklarla toplayıp hesabından çekiyor onu hesabından çekemediği için artık appstore hesabın bloke sevgili süper zeka arkadaşım.
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 sanal kartını başka bi işlem için kullanırsın illa ki, çat diye çekicek o zaman. olmadı bankaya iletirler mevzuuyu.
xetraynex Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Peki ben 2 appten memnun olmadim onlari bosuna aldigimi dusunuyorum ama freeleri de yoktu deneyebilmem icin. Boyle x gun icinde appi silme hakkimiz filan var mi?
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 oyle begenmedigin app olup silince, ozur dileme maksadiyla her app basina 10$ veriyor sana
xetraynex Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Uzucu ama deneyememek appleri triallerinin olmamasi.
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 beğenmeyip iade ettiğini bildiren kullanıcıya steve jobs'tan özel mesaj geldi: "1 dolar para mı ulan itoğluit"
xetraynex Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Abartmaya gerek yok, sadece applea yabanciyim.
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 telefona gelicek haciz. alacaklar gözünün yaşına bakmadan
xetraynex Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Bugun aldiginiz bir cok bilisim urununde 15 gun gibi iade garantisi var ozellikle hosting paketleri ornek verilebilir cunku "kutusu acildi baska musteriye satilamaz" olayi yok. Kapitalizmle bagdastirmaya gerek yok, applein tekelciligi ve apple para gozlulugu desen belki bir nevi. Peki bir parali appi silersem tekrar yuklemek icin tekrar para vermiyorum dimi?
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 home tuşu paralı olmuş diyolar doğru mu?
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 olm adamlar ön kameradan kullanıcıların resimlerini çeken bi şirket yani.
Kendercik Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 "roket adam" said: olm adamlar ön kameradan kullanıcıların resimlerini çeken bi şirket yani. aslı var mı? şaka mı? gerçekten hep olan bir paranoyamdı bu da gerçek olamaz herhalde?
Öne çıkan mesajlar