Cin Ruhi Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 çekişmeli baya. higgins pozisyonları zorluyor. affetmiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Trump basit hatalar yapıyor, bi kaç frame sonra daha da artcak. Fark açılırsa salabilir. Kaybetcek çok bir şeyi yok.. Yalnız anne babasının tatil yaptığını hatırlamayıp kazancağı parayla onları tatile yollayacak olması falan hoş baya. En sevdiği tatil mekanı da Türkiyeymiş, buyursun gelsin. Snooker masası aramaz umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Trump hala hata yapıyor.. O kadar fırsat tepti, şans da yanındaydı kırmızı top köşegen çizdi de girdi ama yok.. Taraftarda da iyi destek var Trump'a, kazansın istiorm da olmicak. Yetemedi.. Hatalı vuruş falan da yapıyor Jimmy: http://twitter.com/#!/jimmywhite147 edit: Adam heycan peşinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Trump maçı bitirmiş kafada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 çevir burdan efsane ol be edit: ulan higgins sana mı dedim çevir diye lan!! adam 2 snooker farktan frame'i kazandı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Çevirse keşke ama çoooook zor.. Bi de çevirirse çok konuşulur ama bu oyunla efsane denmez.. Batuhan modeli görüyorum Trump'ta Salmıştı biraz da şu frame'i alıp biraz aklını başına toplasa, saçma saçma işler yaptı 2-3 framedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Ciddi ciddi hala kazanabilecegini düşünüyorum biliyorum rüya ama cidden çok efsaneleşir çok feci heyecan yaptıydım o 4 frame arka arkayayı vermeyeydi süper olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Higgins aldı. Üzüldüm şaka maka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Ben de üzüldüm, sevmiştim Trump'ı.. Ama nedense ilerde bi cacık olcağını düşünmemeye başladım dün baya yetenekli olduğunu düşünmeme rağmen. Batuhan havası niyeyse :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Abi futbol degil bu salıvın bile şaşırıyor kendini herkes sonuçta bayaaa bir kaliteli adamlar var ve sadece 1 kişi kazanmak zorunda. Bu arada higgins babası için kazandıgını soyleyınce ve aglayınca yine bir sevindim higginsin kazanmasına trump olsa ailesine gezi falan hani sıf keyif olsun dıye kazanan yok :D oyle degişik anlam maneviyat var iki tarafında arkasında :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Geliştirir kendisini tabi ki de yetenek olarak gayet yeterli durumda, tecrübe-sabır konularına ihtiyacı var onlar zamanla olcak şeyler. Ama bebekliğinden beri işin içinde olan biri akıl oyunlarında kaybetmemeli. Tamam karşısındaki Higgins ama ufak tefek hatalar yapmadı. Gerçi yorgunluk falan da var işin içinde.. Biraz kontrolsüz ve bazı vuruşlarında yeterince düşünmüyor gibi Higgins'in olaylarından sonra soğudum adamdan. İlk kazandığı kupa falan da değil sonuçta, daha öncekilerden de babası için kazandığı olmuştur mutlaka. Yeni kaybetmiş olup onun üzerine kupayı almasını takdir ediyorum ama Bu arada sırf keyif demişsin de araba, gezi falan hikaye tarafları tabi. Bir kısmıyla yapar dediklerini de ailesinin maddi durumu pek parlak değil anladığım kadarıyla, öyle pek keyif meselesi değil. Spor araba alcam demesi, ailemi tatile yollicam demesi hep imrendiği, içinde kalan şeyler sonuçta. Ufak çocuğun hasta babannesi için büyüyünce doktor olcam demesi gibi, hoş şeyler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 *düz adam alert* merhum ne yapacak hacı kupayı ölmüş gitmiş zaten, halen dünyada olanlar tatil yapsın işte daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Yok o açıdan degil ben trump çooook daha iyi bir snooker oyuncusu diye kazansın ıstıyorum elbette ama elimde olsa 250k yı trumpa kupayı higginse verirdim adam bir kötü oldu agladı falan zaten trump belli bayaaaa zengin olucak ilerde :D Mesela salıvının 6 milyon pound kazanmışlıgı var dıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Ben Higgins'i destekliyordum. Eski favorim.. şimdi yıldızı tekrar parladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 abi allah kahretsin tüm turnuvayı takip ettim, final akşamı kıramayacağım bir arkadaşın doğumgünü yüzünden izleyemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Mithat said: Mesela salıvının 6 milyon pound kazanmışlıgı var dıyolar. Higgins'in de 6m'ye yakın galiba, wiki'de yazıyordu turnuva kazançları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 trump-robertson da robertson alsın istedim, trump-ding de yine ding dedim. ama williams-higgins maçından sonra trump ın finalde higgins e kaybetmesine fena üzüldüm. ben olsam ıstakayla o çocukları sopalardım. higgins oynadığı tüm rakipleri kendine benzetti helal olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar