fedaykin Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 geçmiş olsun[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Gecmıs olsun[hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 geçmiş olsun biraz evhamlı olmak işe yarıyo bu tip durumlarda. öyle çok bi ağrı bulantı olursa bi doktora gözükün hemen. dikkat edin kendinize[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Gerçekten geçmiş olsun, Bu da bi nevi balık yemenin faydaları :-)[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 gerçekten geçmiş olsun..[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 ölümden dönmeyi çok ii bilirim 1 keresinde yaklaşık 1 bardak kola nefes boruma kaçtı geçen süreyi bilmiyom ama bana 3 4 dakka gibi geldiydi yanımdakiler ne olduğunu anlamadılar tıkandım kaldım ses çıkmıyo dondum sölediklerine göre renkten renge girmişim aklımdan tonla şey geçti senaryo yazdım o anda dedim şimdi zıçtım bu nası çıkar öksürmek gerek ama öksüremedim acıdan aha ölüyom şimdi film şeridi geliyo dedim daha şunları falan yapacaktım ama ben derken biri akıl edip sırtıma vurdu da aynen çıkardım kolayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Buz hokeyinde sert bir düşüşten sonra kendimden geçmiştim heryeri beyaz sayfa gibi görmeye başladım sonra hayvani bir motor ses gibi birşeyle irkilip uyanmıştım çok garipti...[hline]§Tanrıdan önce karanlık vardı...§ What if God was one of us Just a slob like one of us Just a stranger on the bus Trying to make His way home .................................................... §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Geçmiş olsun walla.[hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 buyuk gecmıs olsun harbı olumden donmussunuz[hline]Ölümün hüküm sürdüğü vadiden yürüyerek gecicem ama yinede şeytandan korkmiyacağım.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Geçmiş olsun.[hline]Darkspade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 dün bacanın nie tıkandığı ortaya çıktı işçiler bacadan iki kuş leşi çıkardılar onlar tıkamış bacayı gidiyoduk ailecek iki kuş yüzünden:) geçmiş olsun diyen herkese çok teşekkürler sizde baca temizliği olayını ihmal etmeyin, ettirtmeyin #4#£#$½ baca temizleyicisini kullanın *!almış olduğu reklam parasını saymaya devam eder*[hline]icq:172758290 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 en çok korktuğum şey annemin vefaat etmesi .. umarım benden önce olmaz.. annesi vefaat eden varsa da çok çok özür dilerim hatırlattığım için..[signature][hline]Forum the bell tolls.. Chris Metcalf | Bury me deep inside your heart Album - Blizz Blizzard_IcedEye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 yuuuh ama be blizz naaptın :) 1 sene geçmiş topicin üstünden :)[signature][hline]Burax, 07 Eylül 2004 20:49 tarihinde demiş ki: fıse kablo takılı ıdı ucu bostu ıste dırek 220w ıste o zaman ılk kez carpıldım öldüm allahdan ayagımda lastık terlık wardı cok ölmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 geçmiş olsun edik: olee sazanladım.[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: kısırlaştırcam ben kendimi [Bu mesaj Saeros tarafından 10 Eylül 2004 21:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Geçmiştir artık.[signature][hline]I love you but, i love your butt. Warning! A nuke has been launched! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 [Bu mesaj NuKe tarafından 10 Eylül 2004 21:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 up sux.[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 hehe insanlarin gecmis olsun demesi sufer :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 dik bi yokustan bisikletle 40-50 yaparaktan iniyodum. önüme hızla bi araç cıktı. sıyırdım aracı. frenleri tutmuyodu bisikletin. kaşındım walla[signature][hline]www.elma.forumu.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Gecmıs olsun[signature][hline]SwZ,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki: Bosna'nın Mostar kenti yakınlarında hırsızlar, 13 metrelik bir metal köprüyü çaldılar. . Sly-One,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki: mostar köprüsü mü ==================== hatalıysaMSNarayın:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 geçmiş olsun.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 çok geçmiş olsun[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 gecmis olsun...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 geçmil olsun böyle şeylere dikkat etmek lazım[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 allh krumush grçektn, geçmiş olsn[signature][hline]wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar