Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ölümden döndüm

Griswold

Öne çıkan mesajlar

ölümden dönmeyi çok ii bilirim
1 keresinde yaklaşık 1 bardak kola nefes boruma kaçtı
geçen süreyi bilmiyom ama bana 3 4 dakka gibi geldiydi yanımdakiler ne olduğunu anlamadılar tıkandım kaldım ses çıkmıyo dondum sölediklerine göre renkten renge girmişim
aklımdan tonla şey geçti senaryo yazdım o anda

dedim şimdi zıçtım bu nası çıkar öksürmek gerek ama öksüremedim acıdan aha ölüyom şimdi film şeridi geliyo dedim daha şunları falan yapacaktım ama ben derken biri akıl edip sırtıma vurdu da aynen çıkardım kolayı
Sosyal ağlarda paylaş

Buz hokeyinde sert bir düşüşten sonra kendimden geçmiştim heryeri beyaz sayfa gibi görmeye başladım sonra hayvani bir motor ses gibi birşeyle irkilip uyanmıştım çok garipti...[hline]§Tanrıdan önce karanlık vardı...§
What if God was one of us
Just a slob like one of us
Just a stranger on the bus
Trying to make His way home
....................................................
§Bounty Hunter§
Sosyal ağlarda paylaş

dün bacanın nie tıkandığı ortaya çıktı işçiler bacadan iki kuş leşi çıkardılar onlar tıkamış bacayı gidiyoduk ailecek iki kuş yüzünden:)
geçmiş olsun diyen herkese çok teşekkürler sizde baca temizliği olayını ihmal etmeyin, ettirtmeyin #4#£#$½ baca temizleyicisini kullanın
*!almış olduğu reklam parasını saymaya devam eder*[hline]icq:172758290
Sosyal ağlarda paylaş

• 9 ay sonra ...
yuuuh ama be blizz naaptın :) 1 sene geçmiş topicin üstünden :)[signature][hline]Burax, 07 Eylül 2004 20:49 tarihinde demiş ki:
fıse kablo takılı ıdı ucu bostu ıste dırek 220w ıste o zaman ılk kez carpıldım öldüm allahdan ayagımda lastık terlık wardı cok ölmedim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...