Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 aquila said: Emniyet Genel Müdürlüğü’nce yönetmeliklere göre 24 maaş ikramiyeyle ödüllendirildi. 24 maas ikramiye nasil 3-4 bin tl lan, vay anasini, ben mi yanlis algiliyorum. ben de hesabı anlamadım. 24 maaş deyince önce bi oha dedim özel koruma sonuçta bunlar en azindan 2bin tl alsa 50bin tl'ye yakın ediyor. Dedim insaf. Ama 3-4bin tl ise normal varsa böyle bir prosedür ödüllendirilebilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 @Archangel_: abi yan araçtan arabanın üstüne atlayıp, tavandan ters sarkıp, kapıyı açıp, bayılan sürücüyü dışarı çekip, zarar görmeyecek şekilde çöp poşetlerinin üstüne fırlatıp sonra arabanın içine girip aracı durdurmuşlar ve bunları yaparlarken çapraz ateş altında değiller miymiş?-ankaraya gel. başbakanın karısının koruması olursun, fazla bi iş yapmayız, rahatça maaşımızı alırız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Benim ağrıma giden, benim paramla hovardalık yapılması. Emekliye üç kuruş zam yapmamak için gösterdikleri gayreti, kendi şahsi tatminleri için göstermeyip bol keseden parayı saçmaları canımı sıkan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 bildiğin fail ama " Abdullah Gül’ün eşi Hayrünnisa Gül’ün hayatını kurtaran 6 koruma polisi 24’er maaş ikramiye ile ödüllendirildi" 24 maaş dememiş 24'er demiş. klasik hürriyet angutluğu haberi yazan adam bi saniye durup düşünmemiş olayı. ya da milleti gaza getirmek için böyle yarı yanlış şeyler de yazmış olabilirler. türk medyasının yapmadığı angutluklar değil bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 bi de yorumlardan biri doğru bir noktaya parmak basmış said: semih yağmur13/04/2011 - 12:25 Bu para kendi cebinden çıkacak olsaydı, sadece teşekkür etmekle yetinirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 paramı ya bu peh az vermişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 lol ne hale geldik ya adamlar trilyonları cebe indiriyo, biz burda korumalara verilen ikramiyeyi tartışıyoruz. ama şu doğru işte Ardeth said: bi de yorumlardan biri doğru bir noktaya parmak basmış said: semih yağmur13/04/2011 - 12:25 Bu para kendi cebinden çıkacak olsaydı, sadece teşekkür etmekle yetinirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 toplamda kaç para verilmiş anlaşılamadı tabi ama yönetmelik dahilinde yapılan bir uygulama olduğu için çok da abes değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 adam başı 3-4 bin çok bi para değil. ayrıca kendi cebinden çıkcak olsa sadece teşekkür ederdi demiş millet de.. cumhurbaşkanının cebinde sanki 2 lira var gibi konuşuyosunuz. canı istesin bir5er bin de kendisi atar polislerin önüne. var paraları bu adamların.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 yok işte ne kadar zengin olurlarsa olsunlar adamlar kendi cebindeki parayı vatandaşın verdiği vergilerden daha çok düşünüyor amaç onu belirtmek. onca insanın kolektif emeğinin sonucu toplanan vergilere sanki havadan yağan para muamelesi yapmak ayıp olurdu keza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 fizban said: 1. isi o. 2. cumhurbakasininin deigl, esinin hayatini kurtarmis. zaten o kadar etkisiz bir adam ki, cumhurbaswkaninin hayatina kast edecek kimse yok bu ulkede; ona koruma bile sacma. turgut özal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 turgut özal istisna ya bi daha çıkmaz ilk ve tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 yasamiyor ki artik nasi kastetsin adam? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 oha turgut özal öldümü o.O haberim yok oha ya ne zaman öldü dün mü öldü ? dünmü öldü bu gün mü öldü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 turgut özalın şaibeli ölümü bülent ecevitin hastanede daha beter olup,apar topar kaçırılışı bunların üzerine kimsenin cumhurbaşkanına birşey yapmayacağını idda edilmesi. fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 şu fırattan hiç bişey anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 bende zorlandım, yeni kalktıgım icin sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Yönetmeliklere göre bir ödül verilmiş, neden bu kadar problem oldu ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 arkadaş demek istemişki; ulan kendi canlarını kurtarana kütür kütür ikramiye veriyorlarda,emekliye çalışana niye böyle vermiyorlar.oymuş yani sıkıntısı galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Myshkin said: Yönetmeliklere göre bir ödül verilmiş, neden bu kadar problem oldu ki? AMAN TANRIM!! İNSANLAR DÜŞÜP ELEŞTİRİYORLAR!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 şu emeklilerden gasp ettikleri 2000 lirayı vericekler mi çok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 dasaaa said: Myshkin said: Yönetmeliklere göre bir ödül verilmiş, neden bu kadar problem oldu ki? AMAN TANRIM!! İNSANLAR DÜŞÜP ELEŞTİRİYORLAR!! haa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 barnacle said: şu emeklilerden gasp ettikleri 2000 lirayı vericekler mi çok merak ediyorum. işte onu dağıttı korumalara, e kendi canı emeklilerden daha önemli haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 korumlara, zaten koruma görevini yerine getirmeleri için ücret ödenmiyor mu? aramızda yapmak için ücret aldığı işi yaptığı için aman allahım aferin sana ekstra para verelim denen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar