Cystein Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 var ama evde diyen.. ağzınızı gırarın. duydum ki bir ara tf2 1 dolara düşmüş. millet birden fazla stoklamış falan. aranızda böyle birileri varsa şuanki fiyatından almak isterim. steamden almıyorum çünkü lalet olası almanya yüzünden her oyun low violence. siz giftlerseniz herkes mutlu olur. teşekkürler kib bye (paypal veya oyun ile geri ödenir :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 ben kefilim çok parası var bunun sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 team fortress 2'yi napacaksın ya, fortress forever'a gelin adam gibi tf oynamış oluruz ^^ (o değil de öyle 1 dolara alıp depolama vs olayı yok steam'de) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Bone said: team fortress 2'yi napacaksın ya, fortress forever'a gelin adam gibi tf oynamış oluruz ^^ (o değil de öyle 1 dolara alıp depolama vs olayı yok steam'de) yeni bir hesap açıp 1 dolara oraya gift olarak gönderilmiş olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 bende 15 tane öyle hesap var ama vermem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar