baybety Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 membhis çok fazla oynamıyor galiba ladder punanı düşük darkswarmdan ümitliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 baybety said: membhis çok fazla oynamıyor galiba ladder punanı düşük darkswarmdan ümitliyim. 1- ladder puanına göre değil zaten şu an NA GM de 300 puanlı adamlar var 2- nickler yanıltıcı olmasın derim. daha da konuşmam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aelfric Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Yuh BWde nal toplayan ezik CombatEx kasmış gm ilk 10'a girmiş. D+'yı geçebilmek için win dileniyordu milletten zamanında :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 beni almadılar sen şöförsün dediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 TD)Pentagram said: benim için konu bir adamın liginin grandmaster olup olmaması değil.gerçekten başarılı bir oyuncu olması.sanki ben diamondumda çokmu diamond gibi oynuyorum.bunun gibi işte.büssürü master var sakız gibi.grandmastere bile 1 adam giriyorsa/giremiyorsa utanmalıyız memphis giremediği için böyle bi' teselli sc2 türkiye community'si için şarttı. iyi yazmışsın abi. edit : kerem reyize saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 TD)Pentagram said: benim için konu bir adamın liginin grandmaster olup olmaması değil.gerçekten başarılı bir oyuncu olması.sanki ben diamondumda çokmu diamond gibi oynuyorum.bunun gibi işte.büssürü master var sakız gibi.grandmastere bile 1 adam giriyorsa/giremiyorsa utanmalıyız bu da mı gol diil be, bu da mı diil!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 noldu noldu senmi girdin grand a desu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSouL Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Venom listede; hayırlı olsun!Harici bağ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 bu venom kim abi :S bizim venom oynamıyor bıraktı ?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Pentagram: http://www.gosugamers.net/starcraft2/news/15245-european-grandmasters-league-is-live venom turkey kerem: ben değilim hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 fake üyeliğim sonunda deşifre oldu demek ki : ) hehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Canada 1 United States 1 WTF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 huun said: 70 milyon ülke, 700 sc oyuncusu, 1 grandmaster oyuncusu. bence gayet yeterli bir başarı. Bir düzeltme yapayım huuncum. 70 milyonda 70 tane ciddi 1v1 oynayan oyuncu hatta 7 tane sürekli düzgün kasan master oyuncusu. Yani 7de1 oldukça başarılı bir oran. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 güncel listede yok venom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 bayrağı kaldırdılar.grandmaster lig de bir venom var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Bizim Venom Zerg de değil zaten. Venom ismini görünce öyle sanıp Türkiye bayrağını koymuşlar herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 buda güzel ama adamlar venomu ne kadar çok bellemiş.şak diye venom türkiyede demişler.ÇAKMA venomu iplemmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 yok commentlere bakarsan wizardstan biri venom=turkey yazmış ... sizle vakti zamanında maç atarken gördü heralde venomu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 venom , biz o maçı oynamadan 2 3 ay önce bırakmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Watershed Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Oynamak icin satin almak gerekiyor, dolayisiyla TR'den oyuncu sayisi az. Genclerde para vi mar oyuna yatiracak? Ote yandan Ukrayna ve Rusya'dan o kadar pro cikmasi ilginc, onlarin da ekonomik durumu benzer durumda olmasina ragmen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 rusya da oyunlar sudan ucuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Watershed said: Oynamak icin satin almak gerekiyor, dolayisiyla TR'den oyuncu sayisi az. Genclerde para vi mar oyuna yatiracak? Ote yandan Ukrayna ve Rusya'dan o kadar pro cikmasi ilginc, onlarin da ekonomik durumu benzer durumda olmasina ragmen... 12 ayın 11 ayı hava soğuk aga dışarda napcak adam.pc başında yatıyor,kız desen ohooo bizim garip gurabada taksimde tırmalada dur uheuheuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar