huun Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 dunyada kaza olmayan bir ulasim sekli ve kaza olmayan bir ulke gosterin bana . goster . gosteremezsin . demek ki kazalarda insanlari teshis etmek icin bir ihtiyac . kazalari engelleyemeyen 2 paralik hukumet falan sacma sapan konusmaya baslamissiniz gene .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 ha evet doğru biz denekleriz önce ölmemiz lazım sonradan çaresine bakılmalı neden olsa Türk milletiyiz başımıza bişi gelmedikçe önlemini almıyoruz[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see only manifestations...This source is called Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 said: blackchaos, 10 Eylül 2004 22:18 tarihinde demiş ki: borsa hayatında ilk kez 20 binlerde hatalı bilgi vermeyelim, önemli olan borsanın $ üzerinden değeridir. TL devamlı değer kaybettiği için borsanın 20 binlerde olması anormal değildir[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Dünyanın en güvenli ulaşım aracını en güvensiz araç yaptılar.. Daha ne diyim..[signature][hline]Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste..... Radyo Anadolurock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 şu son iki konudan sonra paticikte akp hükümeti konusundaki yorumların neredeyse tamamının atgözlüğüyle yapılıp pek de dikkate alınmaması gerektiğini gördüm. iyi de yapsalar kötü de yapsalar vurun abalıya muhabbeti... pes yani.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Yeni nesil unity100 yetişiyor valeronla...[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 anti biri,biri neyi savunuosa tam tersini savunan biri. valeron öyle değil,neyi savunduğu gayet açık ve net. mualefet olmak konusunda unity yetiştiği söylenebilir:-)[signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun (not: kuku bir ideal deildir) [Bu mesaj Natural_Jedi tarafından 11 Eylül 2004 10:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyushuk Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Madem kazaları önleyemiyoruz. Madem 3218963812 yıldır çivi bile çakmadık TCDD'ye. En azından yakınlarına hemen ulaşalımda elde birikmesin ölüler. Bilir kişileri dinlemeyelim. Yapalım densin yapılsın hızlı trenler. Bakılmasın rayların durumuna. Eğitilmesin makinistler. Onlar bu vatanın evladı evelallah her şeyin altından kalkarlar. Ne demek 200 metrede bir tren 120 km/s ten 80 km/s hıza inemez. İman gücü ile asıldın mı frene koca tren nasıl yawaşlıyor görürsün. Ayrıca kaza rabbimizin taktiridir. Biz fanilerin elinden ne gelirki? Kaderdir bunlar. Kadere isyan da büyük günahtır. Tek yapılacak şey allahtan rahmet dilemektir. (!) (!) (!) (!) (!) (!) (!) (!) (!) (!) (!) (!) (!) (!) (!) (!) (!) (!) (!)[signature][hline]Si quis vis pacem, para bellum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 hurt me moree!! mazoşist misin be adam:D[signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 :D[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 yapilan bir iyilestirme bu kadar carpitabilir bilette isim yaziyor, ve bu degisen 30 seyden biridir, bunu al, kim oldu anlasilsinn diye kondu diye yorumla turk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Kişisel atışmalara girecekseniz PM sistmini kullanın, ama üslubunuza orada bile dikkat edin. Yok eğer herkesi ilgilendireceğine inanıyorsanız fikrinizin, doğru dürüst devam edin tartışmaya. Bence bu tren kazalarının önlenmesi için yapılan tek şey ise komedi evet; ama bildiğim kadarıyla hiç kimse "elimizden başka birşey gelmior, anca bu, yerseniz" demedi henüz (yetkili ama etkisiz biri çıkıp takdir-ilahi demiyor en azından). Öte yandan evet çok abuk subuk söylentiler var, çok saçma sapan girişimler de var; ama bu yapılan ya da yapılmasına çalışılan herşeyi tu kaka yapmaya yetmez bence, ayrım yapmayı bilmek lazım. [Bu mesaj Nefr tarafından 11 Eylül 2004 12:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 olume davettıye verıyor gıbı olmus bu[signature][hline]Nesen Lelasın Nede Ben Mecnun Ne Sen Yorgun Nede Ben Yordun Kederlı Aksam İcmısız Hepsı Buu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Bu konunun demiryollarının problemlerinin çözülmesi ile bir alakası yokki? Siz hiç bir yakınınızı kaybedip cesedine bile ulaşamadığınız oldu mu? Bu acıyı hissederseniz yapılan şeyin gerçek amacını daha iyi anlarsınız.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 said: Valeron, 10 Eylül 2004 21:05 tarihinde demiş ki: işte 2 paralik insanlardan oluşan 2 paralik hükümet . Kazalari engelliyelim demiyolarda kaza olursa ölenleri tespit edelim diye isim yaziyolar. bu hallere düştük işte . gülün ağlanacak halimize 2 para bile etmiyolar ama hadi neyse benim için sürpriz olmadı..[signature][hline]To Live is To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 lol be sadece bunumu yaptılar sanacak kadar safmısınız yada çarpıtacak kadar kötümüsünüz? daha birçok şeyi düzeltiyorlar bu sadece 1 tanesi ve önemli bişi valeron madem git düzelt tüm demiryollarını hadi koş? km si kaç trilyona geliyor demiryolunun biliyormusun, yapabilirmisin sen? hadi? önceki hükümetler batırdı ülkeyi 150 milyar$ borca sokmuşlar son 15 yılda, para kalmamış, yavaş yavaş düzeliyor, yapılıyor herşey, siz gelmiş anca eleştiriyorsunuz. kaç 10 yıldır ilk kez aldığımız borçtan daha fazlasını ödedik 2004 içinde biliyor musun? yada biliyor yada sadece kötüyü mü görüyorsun? burda yapamadılar demek kolay, yapıyorlar zaten bişiler ellerinden geldiğince, bundan önceki 40 hükümete laf at madem onlar hiçbişi yapmamış o yüzden kaza oldu diye niye atmıyorsun madem. hükümet iyi gidio valla memnunuz kendilerinden. oy da vercez abartıp. oh be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Ver ver bak sonra noluyo!!! Demiryolları düzgün bi şeriat devleti hoşuna gidecek sanırım...[signature][hline]To Live is To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 bak arkadaşım ben dinle ilgilenmiyorum fazla, sadece inanmaktayım ki bi ara onuda yapmadım, hiç camiye gitmedim, hayatımın bir dönemi her sabah kaldınca tanrıya küfretmekle geçti, marilyn manson dinliyorum müzik olarak. patlıcan sevmem bide. ama ülke şu an son 10 yılda yönetildğinden daha iyi yönetiliyor, daha ne. [Bu mesaj Norak tarafından 11 Eylül 2004 13:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Şimdi bu olaya ne sekilde baktıgımıza baglı.. Siz bardaga yarısı boş diye bakıyosunuz Bende yarısında su varmış bunun oda iyidir seklinde bakıyorum. sonuç olarak eternal çok iyi biri çok iyi düşünceli ve ben şu topicigin en mantıklı kişisiyim hepiniz zırvalamışsınız. İyiki varsın moon.[signature][hline]we modify worlds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 afferim sana... bak tamam bikaç küçük moral düzeltici şey olabilir ama sonucu neden görmezden gelmeye çalışıyo herkes anlamıyorum... amaç belli gerisi boş laf[signature][hline]To Live is To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Amaç yolunda aracı iyi kullanmak lazımki amaca kolay ve sorunsuz bir sekilde araç sayesinde ulaşabilelim.[signature][hline]we modify worlds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 sonuç olarak eternal çok iyi biri çok iyi düşünceli ve BEN ŞU TOPİCİN EN MANTIKLI KİŞİSİYİM hepiniz zırvalamışsınız. İyiki varsın moon.[ signature ][hline]we modify worlds buna kendinmi karar verdin?[signature][hline]To Live is To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 evet ben kararverdim.Herkes kendi kararlarını vermeli hayatta.. Hepimiz kendimiz için yaşıyoruz..[signature][hline]we modify worlds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Çok mantıklı! ve zekice! bi karar olmuş..[signature][hline]To Live is To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Bence güzel olmuş . Yapılması gerekliydi . Oto.Bilet ve Uçak Biletlerinde yazıyordu . Tirenede yazmaları yanlış değil . Ama önce eski rayları değiştirseler fena olmayacak .[signature][hline]Bu gün asılıyorum İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor Ama Bu Kes En kıymetli hazineleriyle Gözyaşlarıyla . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 28 august 2004 17:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar