Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 kürtleri vurmicaz yani '-' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 onlar vurabiliyorsa bizde vururuz heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Kurdistan'in siyasinin yaninda cografi bir anlami da oldugu soylendi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liseli Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 abi geçsin 2014 konu aldıgı için enterese etmiyor dedigim gibi.Ama Kürdistanı türkiye sınırları içinde göstermek olmaz çünkü öyle birşey yok.Rus,arap terorizmi var suanda ama Kürdistan diye henuz birşey yok.Ha Irakta iranda vardır bilemiyecem ama türkiye içinde böyle resmi bir oluşum yok, Olmayacakta :D cCc power Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 mhp iktidar olsaydı bunlar olmazdı!!!11birbirbirünlemünlem geç kalmış değiliz !! cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 liseli osmanlı diye bir şey varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 tinu said: onlar vurabiliyorsa bizde vururuz heralde. hmm.. o zaman ciddi ciddi dış işleri bakanlığı devreye girerdi. 1 yıllık diplomatik mücadele sonrasında oyuna patch gelirdi. Patch Notes: * Now the kurdish solider not selectable * Kurdish soliders can't hit the Turkish soliders * Turkish soliders can one shot Kurdish soliders * A new multiplayer map for Kurd - Turk matchs: "Hakkari Cukurova" * Kurdish players can't win on this map * If they win, the game will start again just before and Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EkmekOlmayan Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 İngilizce dersleri için 0ne nickli arkadaşa yönlendiriyorum seni Dragonmax, kasma daha fazla editle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 git 2 ekmek kap gel. ben mutluyum ingilizcemle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 ama bu!! anane ingilizcesi olmuş bu!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 omg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 resimdeki kadının çizim şekli çok aşalık bir şekilde yalnız.öne çıkartılanlara bakılırsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 hayır blizzard patch notu gibi patch not mu yazim ne istiyonuz asdsa. you know me i know you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EkmekOlmayan Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 We know you, we know you. Hatta bilmeyenler de bilsin; http://forum.paticik.com/read.php?2,5293079,5293367#msg-5293367 Blizzard gibi yaz diyen yok tabii de, savaş oyunuyla ilgili bir şeyler yazarken "asker"in nasıl yazıldığını bilseydin en azından. Ayrıca "troll" konseptini bu kadar yanlış kullanman da apayrı bir konu da, neren doğru ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 şey çok merak ediyorum.vietnamlılar,ruslar,almanlar oyunda yada filimde vurulan dövülen falan oluyor.ordada atarlanan oluyormudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 ben burdaki ursların salladığını görmedim hiç. gayette amerikalı askerleri falan severk oynuyolar. adamlar aksiyon derdinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 neyin ayarını verıonuz onu anlamadım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 öf boşver ben de anlamadım. evvelden hayatı boyunca unutmayacağına yemin edecek kadar kötü bişey yaptığım garişbanlardan birisi heralde. fake açıp gelip bana sarıyolar. ben de sallamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 TD)Pentagram said: şey çok merak ediyorum.vietnamlılar,ruslar,almanlar oyunda yada filimde vurulan dövülen falan oluyor.ordada atarlanan oluyormudur? Ruslar MW2 de havaalanı basma bölümüne atarlanmıştı, oyunu falan yasaklamışlardı da sonra tatlıya bağlandı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 e tabii oluyor said: Irina Semyonova is business development director for Akella, one of the leading producers of personal computer games and multimedia products on the Russian market. She says it is not fair that Russians are often typecast as the bad guys. Semyonova says she finds it annoying because attacks from the American side happen much more often. She says the Russian gaming industry has some similar games, but there are few examples and they are more of an exception. Political analyst Lipman says it is no surprise Russians continue to be cast as the "baddies" and she says it will most likely take some time for the decades-old stereotypes to change. Lipman says relations between Russia and the US have not been developing too smoothly. And, for the past decade, they have gotten worse. So old stereotypes have popped up again. Lipman says that circumstances following the collapse of the Soviet Union – an increase in crime, wild capitalism and murders – were all food to the Hollywood factory. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liseli Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 TD)Pentagram said: şey çok merak ediyorum.vietnamlılar,ruslar,almanlar oyunda yada filimde vurulan dövülen falan oluyor.ordada atarlanan oluyormudur? :D abi ne alaka şimdi bunla o? Vurulmak nereye Ülke içinde ülke üretme çabası nere.Bir kere vuruldu diyorsun zaten Geçmiş olaylarla ilgilenen kim? Ozaman herkese düşman olurduk malum 3 kıtaya hükmeden bi geçmişimiz var.Aptal gibi birde osmanlı felan diyenler çıkmış.Harbi ne mallar.dedigim gibi enterese etmiyor kürdistan olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 ozaman bakan yada rte çıkar. oyunları siyasete alet etmeyin!!! falan çeker,sonra oyunun türkiyede satımı yasaklanır.Firma geri adım atmaz.bizde göt olur kalırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EkmekOlmayan Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Diğeri yine İngilizce yazamıyordu, bunun Türkçe'sinden de bir şey anlamadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Burhan Çaçan - Liseli Şarkı Sözü Kirpikleri,kaşı kara, gözü kara Gerdanı benzerdi kara,beyaz kara Buluşurduk ara sıra,ara sıra Liseli vardı ya ah o liseli Liseli vardı ya ah o liseli Kısacık etekli dar elbiseli Liseli vardıya ah o liseli Lisenin en şirini o en güzeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liseli Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 kaçak rlz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar