Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA 2010-2011 Playoffs

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Blazers - Mavericks ilk yarı inanılmazdı, şöyle delikanlı basketbolu seviyorum ya GSW, Phoenix gibi çocuk basketbolundan hiç haz etmiyorum.
Mesaj tarihi:
kafamı değişik yerlere vurasım var. 20 sayı farkta dönmez lan bu okc maçına kadar uyuyayım dedim, kalkınca yaşadığım şoku tahmin edemezsiniz...

http://4.bp.blogspot.com/_zfPTuJhrYGw/TUDfPwK2KvI/AAAAAAAAAIg/0TWz4UtcfnA/s1600/rageGuy2.jpg
Mesaj tarihi:
oha hd-en'e bak helal olsun ilk kez bi işe yarıyacaklar(dünya basketbol şampiyonasını da vermişlerdi gerçi haklarını yemiyim)sonra da boston-nyk'a geçerim, keşke 2-1 olsaydı seriler.
Mesaj tarihi:
radagast62 said:

kafamı değişik yerlere vurasım var. 20 sayı farkta dönmez lan bu okc maçına kadar uyuyayım dedim, kalkınca yaşadığım şoku tahmin edemezsiniz...

http://4.bp.blogspot.com/_zfPTuJhrYGw/TUDfPwK2KvI/AAAAAAAAAIg/0TWz4UtcfnA/s1600/rageGuy2.jpg

zaa

bizde arkadaşla izlioduk bi ara nat geo ya sardık leş maç oluyo diye. neyseki 3. çeyrek sonlarında donduk maçada efsanevi comebacki kaçırmadık asdsadas
Mesaj tarihi:
nyk için bu kadarı bile, kendileri için, taraftarları için tatmin edicidir. son 5-10 yıla baktığımızda en başarılı sezonlarından birisi yani.Üstelik Rondo bu kadar formdayken yapılabilecek bir şey de yoktu açıkçası.

Portland'a gelince.Gerald Wallace transferiyle daha da güçlendiler.Bana göre zaten Dallas'la hemen hemen aynı güçteler şu anda.Turu geçseler sürpriz olmaz.

LAL,Chicago,Miami ile Oklahoma'nın işi zaten kolaydı.Orada bir sürpriz yok.

Şu anda asıl konuşulması gereken 2 maç var ki :

Orlando Magic 1 - Atlanta Hawks 2
SAS 1 - Memphis Grizzlies 2

Bu 2 serinin de hiçbir maçını izlemedim. İzleyenler yorum yapabilirse en azından ...
Mesaj tarihi:
Atlantanın coşmasından çok orlandonun kendi yetersizliği o seri. Arenasın senelik 20 milyon, Hidayetin senelik 10 milyon, Nelsonın senelik 7,5 milyon gibi şaka ötesi kontratları var. Belki sedece hidayetinki bir noktaya kadar anlaşılabilir de o da çok kötü bir sezon geçirdi, bütün istatiskleri bir kenara nbade oynayan bir oyuncunun serbest atış yüzdesi bir sene içerisinde %20 nasıl düşer, o derece kötü yani.

San Antonioda Ginobili yoktu sonra hafif sakattı falan da, son maç o da oynadı Popovichin kendisi dahil benchden gelen saçma salak şeyler yaptı. Parker eşinden ayrıldığından beri aralarda bir yerlerde hep kopuyor oyundan, tabi hala çok iyi ama eski hali malum. Gasol çok ekstra oynuyor memphiste, kardeşinin nerdeyse tam tersine oyunun başından sonuna kadar %100 veriyor. Allen'ın driveları, Randolphun üçlüğü gibi çok çok ekstra olaylar da oldu tabi.
Mesaj tarihi:
knox said:

OC'nin işi kolaymıydı meh...

Geçen sene LAL 4-2 OC eşleşmesinde bile, en azından LAL haterlar Oklahoma'nın eleyebileceğine inanıyordu. Takım boş değil yani.

Durant, Westbrook kendilerini daha da geliştirdiler.e Ibaka,James Harden,Nate Robinson,Nazr vs. de katkı veriyor. Perkins de alındı. Oklahoma, Denver'a maç verirse sürpriz olur.

Ayrıca Ciprian yazdıkların için teşekkürler. Ginobili döndüyse SAS çevirebilir bence.

edit : Perkins'i unutmuşum.
  • Yeni Oluştur...