Polyushka Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 öööehh bu play offlarda ne renk değiştirdim ya :) neyse bu play off için bu son olsun (zaten final hehe) go nowitzki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 LJ BAŞGAN YAAAA çaÇaça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Polyushka said: öööehh bu play offlarda ne renk değiştirdim ya :) neyse bu play off için bu son olsun (zaten final hehe) go nowitzki aynen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 of bulls yau.. şampiyonluğa çok inanmıştım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 4. maçta 85-85ken rose son topu soksaydı şu an belki de sokaklara çıkıp chicagonun konferans şampiyonluğunu kutluyor olacaktık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 radagast62 said: http://cdn.bleacherreport.net/images_root/images/photos/001/225/149/114381415_crop_650x440.jpg?1306088789 tam bir trollface :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 said: Orlando Magic’in süper yıldızı Dwight Howard, önümüzdeki yaz tamamlanacak sözleşmesiyle ilgili olarak önemli açıklamalarda bulundu. Play-off ilk turunda Atlanta Hawks’a elenen Orlando Magic’de Dwight Howard’ın da takımdan ayrılacağı yönünde haberler gündeme düşmüştü. Ancak bu haberlerle ilgili bir açıklamada bulunan Howard, 1995-1996 sezonunda Shaquille O’Neal’ın takımdan ayrıldığı gibi bir hamle yapmayacağını söyledi. Howard, “Amacım burada kendi yolumuzu çizmek olacak. Ben bir başka yoldan gitmeyi istemiyorum. Orlando’da kariyerime başladım ve doğru insanlarla, doğru şekilde çalışmayı hedefliyorum. Şehrin ihtiyaçları doğrultusunda gerekli takviyelerin yapılacağına inanıyorum” dedi. goçum be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 lakers'a gitse kötü şeyler olabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 adamsın howard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ciprian Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Nowitzkinin yolundan gidiyor adam. Deron Williams Utah'tan ayrılınca bir şekilde kendini Orlando'da bu adamın yanında bulsaydı negzel olurdu yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Shaq biraz önce emekliliğini açıkladı twitter'dan. Ufak da bir video koymuş. 250 tane basın mensubu toplamayıp burdan açıklaması çok hoşuma gitti. Amma velakin NBA izlediğim dönemde hep o vardı, duygusala bağladım şuan. Bırakma bizi reyiz =( said: SHAQ SHAQ im retiring Video: http://bit.ly/kvLtE3 #ShaqRetires Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 finale calısmamak icin bahanemdi :( tskkrler uyarı icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 aradaki 24 saati unutmussun :) iki gun arayla maclar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=2w4Z9MGXtLQ yine efsane bir playoff videosu hazırlamış eleman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 İnanılmaz güzel ya. Bu adamı işe alsınlar Nba.com veya NBA TV'de. Şu vidyo maç aralarında sürekli dönse ekrana kitlenir izlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar