senko Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Holy said: Durant de kontratı bitince büyük takımlardan birine kaçarsa kimse şaşırmasın. Dynasty dedik, bomba gibi geliyorlar dedik, patates ettiler güzelim takımı. Westbrook konferans finali ağırlığını kaldıramadı bariz bir şekilde. Koç da hiç bir şeye mücadele etmedi sağolsun. Garibim öyle boynu bükük oturdu mecburen. yok sanmiyorum kacicagini bir yere. dedigim gibi OKC'nin buraya gelmesi bile buyuk basari, kimse beklemiyordu. Kimse dallas ile esit gucte olduklarini tahmin etmiyorlardi, maclarin boyle gecicegini fln. Cok cok buyuk bir is basardi aslinda OKC, ki daha 2.kez playoff'a cikislari, adamlar konferans finali oynadi, hemde catir catir zorladilar dallasi. ama o scott brooksun daha 1dakka barinmamasi lazim OKC'de artik. Yilin en iyi kocu odulunu aldi bide, gitsin yerine hucum hazirlayi bilen birileri gelsin kafi sdfsd
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 nası zorladılar abi dallası yapma ya geri kalanına katılıyorum da dallas bildiğin en relax oyununu oynadı şu son maç harici onu da alalım seriyi bitirelim diye kastılar
senko Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 ilk mac kafa kafaya idi oyun yine, koparamadilar maci ikinci mac dallasi evlerinde yendiler ucuncu mac dallas rahatti hakketen son macta da 15sayi fark vardi, kendi gerizekaliliklarindan verdiler maci. bayagi zorladilar bence dallasi, 2-2 yapmalari an meselesiydi hatta. dallasi zorlamayan takim lakersti mesela bu playofflarda :)
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=M2dEWsnipsQ
senko Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 ahaha napmaya calismis orda ya :) insan elimi diye bakmis heralde sdfsdf lan bana bide abi sefolosha dirkin bilegini kirmaya calisti fln dediler, amma abartiyor insanlar yaf.
Polyushka Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 bu okc bu kadrosuyla, bu kadar kötü oynatılıyor ya, nba'den soğudum. yeni sezon başlasa da carmelo & amare show izlesek yea
C3nK Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Okc bu seneki şansını pek iyi değerlendiremedı aslında , ama gelecek sene başına dogru düzgün bir koç gelse hem oyuncularına söz dinletecek, hemde dogru düzgün bu kadar iyi savunmacılar varken ve durant gibi bir oyuncusu varken bunlari adam gibi kullanabilecek bir koç gelse gelecek sene çok büyük işler başarabilirler bence
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Jerry Sloan gelsin. Kurt hoca lazım bunlara.
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 bugun maç yok muydu ya he saat 3 müş eve saolsun gözler bozuldu 3 30 görüyorum
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Rose bomboş üçlüğü bile zor potaya yetiştirdi. Sonrasında da jump shot zor yetişti. Gücü bitmiş :P
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 herkesin eli ayağı titriyo abi güzel maç izlicez eller ısınınca
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Wade geçen maçın da sonunda smaç kaçırmıştı. Sezonda 2 maç üstüste smaç kaçırmamıştır heralde.
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 YÜÜÜRRRÜÜÜÜ BE OLUMMM CHICAAGO BOOZER CENTRAL FOX GÜNLERİ YARAMIŞ KOÇUM HİHİHİ
Polyushka Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 lebron çok zorluyo, baya inat yaptı ilk periyottan. ben korktum açıkçası. rose da bu kadar kötü başlamışken
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 ya bence bu ömerin bişeyi yok niye sakat rpsi yapıyo allam yarebbim ARABESK ADAM
Öne çıkan mesajlar