Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA 2010-2011 Playoffs

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Dwight Howard insan değil. Hadi takım olarak iyi olsalar neyse. Adam bildiğin tek başına sırtlıyor. Bakalım nereye kadar. Ayrıca Nowitzki'yi ne kadar övsek azdır. Yorum yazıcam, yazmıyorum o derece. Heh, bi de sempati duyduğum NYK, eleniyor. Artık Oklahoma ve Chicago'yu destekliyorum bu play off'larda.
Mesaj tarihi:
koyduk seriye dengeyi getirdik. burdan sora 4 1 biter bu seri ztn. ayrıca selebriti seyircisininde aklını yiyim bole şey mi yapılır lan http://i56.tinypic.com/mueqt5.jpg
Mesaj tarihi:
NYK da carmelo 42 sayı atmıs ama macı alamamıslar zaten bütün topları o kullanmıs heralde amare bile 10 sayıya ulasamamıs dedelere bir iki süpriz yaparlar die bekliyordum ama oda olmıcak

orlando da jameeri ayrı tutarsak gerisi cidden cöp bazıları zaten sezonda bile iyi deildi digerleride playoff baslayınca direk düşüşe gecti
Mesaj tarihi:
Orlando da Hido oynarsa fark yaratır. J.Rich'de biraz katkı verse yeterli.

Amare sakatlanıp oynamadı bu arada. O yüzden sayısı yok yani. İlk devrede çıktı oyundan, 2. devre dönmedi geri.
Mesaj tarihi:
Pörkins'in oyunculuğuyla alakalı değil olay, herifi oldum olası sevmem, salatalık gibi pivot. Olay takımdaki pisikolocinin alt üst olması. Parkede salatalık gibi olsa da parke dışında etkisi büyükmüş elemanın onu anladık. O olaydı farklı olurdu Seltiks.
Mesaj tarihi:
mokoko said:

hido bu kadar kotu sut attığı maçın sonunu iyi oynamıs en azındanda biraz umut vaadetmiş :D

Çok tembel oyuncu.Çalışan oyuncunun 4/16 şut atmasına imkan yok.
Mesaj tarihi:
Marquezetto said:

Pörkins'in oyunculuğuyla alakalı değil olay, herifi oldum olası sevmem, salatalık gibi pivot. Olay takımdaki pisikolocinin alt üst olması. Parkede salatalık gibi olsa da parke dışında etkisi büyükmüş elemanın onu anladık. O olaydı farklı olurdu Seltiks.

Perkins ortalama bir pivot, takımının playofflarda Orlando ile eşleşme olasılığı varsa o kadar kontrat verirsin sadece.
Mesaj tarihi:
abi perkinsle beraber thunder bence ligin en iyi savunma takımı oldu ama işte koçları mal. tibadu olsa mesela thunder şu anki chicagodan bile daha iyi savunma takımı olur. ole çokta ortalama bi pivot değil bence perkins.
Mesaj tarihi:
Perkins'in saha içinde de katkısı büyük, bizim Gasol falan adamı karşısında görünce basketboldan soğuyodu, olası bi OKC eşleşmesinde bu sene geçen seneki kadar kolay teslim olmayacaklar bize, turu geçme şansları bile var.
Mesaj tarihi:
perkins gibi bir pivot nimet yahu, saçma sapan kalas adamlara dünya paralar veriliyor bu ligde boyu ve kalıbı için.

perkins'in direk verdiği katkıların yanında bir de takas merkezli dolaylı katkıları var. ibaka'nın gerçek pozisyonuna geçmesiyle performansının inanılmaz artması, 4 numarada çok büyük size ve ribaund zaafı yaratan jeff green'den kurtulmak, green'in gitmesiyle daha fazla top kullanmaya başlayan harden'ın çıkışı.
Mesaj tarihi:
Daha işi ciddiye almadılar yoksa Gasol Carl Landry'yi paramparça eder ama Perkins barzosu Gasol'u gerçekten durdurabilen 1-2 adamdan biri.
Mesaj tarihi:
radagast62 said:

perkins gibi bir pivot nimet yahu, saçma sapan kalas adamlara dünya paralar veriliyor bu ligde boyu ve kalıbı için.
Aklıma direk Eddy Curry geliyor bunu diyince :)

Zayıflayıp tığ gibi kalmıştı en son, şu an nerelerde hiç bir fikrim yok.
Mesaj tarihi:
Bu arada Indiana çok çok güzel oynuyor Chicago karşısında. Resmen bir devrede sempati duydum adamlara. Yürek koymuşlar ortaya.

Rose aptala döndü, kendisi gibi oynamıyor. İkinci yarı toparlamazsa Indiana 2-1 yapar.
Mesaj tarihi:
abi ben kapadım maçı ömer' e çalınan ilk faulde. Abarttılar artık ya bu faul mevzusunu. ömer temas bile etmedi eleman sol elini ömerin kafasına vurup sağ eliyle bitirdi ve ömer'e faul çaldılar vücut teması filan de yok...
  • Yeni Oluştur...