Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA 2010-2011 Playoffs

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://www.youtube.com/watch?v=f11JJKEskKw&feature=share

beyler bu adam takımın toplayıcısı ve en etkili elemanlarından biri olduğunu bu sene kanıtlamıstır. videoda gorduğunuz uzere takıma olan katkısı cok net ve cok buyuk. bu adamı geri almalılar kesinlikle takıma. bu sene dallasa elenmemizdeki en buuyk etken bu adamın takımda olmaması. bu adam varken 2 senede 2 şampiyonluk kazandık. bu adam olmadan gittik dallasa 4 0 elendik. GET MORRISON BACK
Mesaj tarihi:
harden reyizden yine aynı performansı bekliyorum. ve wezbrook lütfen bir gardlığa giriş 101 mi alır, ne alır, öyle bir eğitim alıp gelsin. son olarak collison'a ayrı bir saygım vardı, hafif sert ve mükemmel savunmasıyla novitzki'nin gazını kesebilen tek isim olduğu için bu saygım ikiye katlandı.
umarım gençler aynı gazla devam edebilir, gerçi koç ve wezbrook eksileri takımı çok etkiliyor. bir diğer yandan da, dallas'ta yüzük takmasını istediğim çok oyuncu var. Taraf tutamıyorum, tutmuyorum. o yüzden seri ayrı bir tat veriyor.
Mesaj tarihi:
ya westbrookun sorunu bir garip, bi nash kidd deron degil ama oyun kuruculuktan anliyor yine. kotu degil o konuda.

asil problem bu isi yapmamasi. benim gozlemledigim kadariayla
1.)cogu zaman topu cok tasiyor, ister istemez savunma onun ustune yogunlasinca 15.sn'den sonra sacma bir sekilde ya sut atiyor ya iceriye penetreye kasiyor. bu da atagi olduruyor.

2.)oyun kuruculuk yapmak istedinde de yapamamasi ara sira, ama bunun nedeni westbrook degil bence, takimin geri kalani. oturalim tum playoff maclarini tekrar seyredelim eminim ki en az perde kullanan, verkac yapmaya calisan takim okc'dir.
ozellikle durant'a hemen hemen her pozisyonda savunmacini engelliyecek bir perde oyunu hazirlamalari lazim, ama kimse yardima gitmiyor durant'a o da ya savunmacisina takilip pas alabilecek pozizyona gelemiyor ya da pozisyon bulsa da yine 1-1e kaliyor kendi yetenegi ile atiyor, ya el ustunden ya driplingle gecip fln.

dallasta olaylar tam tersi ama. takim oyle bir oturmus ki dis sutorler bos pozisyon bulabliyorlar, hele savunmanin bir gozu dirk'un ustundeyken cok dhaa rahat yapiyorlar bunu.
kac kere ters adamla savunma yapmak zorunda kaldi swichler yuzunden okc sayamadim zaten.

scott brooks niye yaptiramiyor bunlari anlamis degilim, gitsin biraz nba2k11deki oyun acilimlarina fln baksin.
Mesaj tarihi:
ahah paul olsa cilgin atardi takim.

ama stockton olsa diger 4 adam yerlerinde duruyorsa atak yaparken, kimse bi yerlere kacmiyorsa, pick and roll'e kasmiyorsa o bile limitli katki verebilir pas konusunda.
Mesaj tarihi:
ilk yarı sağlam yargı dönüyor zira okc çoook kötü bocaladı resmen. takım mal gibi bekliyor öyle bir an önce harekete geçmezlerse mağlubiyeti geçtim evlerinde çok moral bozucu bi hezimete uğrayacaklar.
Mesaj tarihi:
OKC bana bu oyunuyla 3-4 sene önce Dallas'ı eleyip yarı final ilk maçına çıkan GSW'yi hatırlattı. Resmen sudan çıkmış balık gibiler.
Mesaj tarihi:
ya bu ntvsporun jenerikler niye hep aynı, 2-3 maçtır ntvsporda izliyorum maçları her şey iyi güzel de molalar falan çekilmiyor madem reklam almıyosunuz bırak yayınını aldığın kanalı göster baydı valla.
  • Yeni Oluştur...