Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA 2010-2011 Playoffs

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
lebron cleveland'ı satınca, çoğu seveni hatera dönüştü. ben dahil. başarılı olsun tabi de, hemen ilk seneden de şampiyon olurlarsa ligin zevki kaçar be. direk transfer, takım kurma, hemen ilk senede şampiyonluk. seneye kafaya oynaması beni rahatsız etmeyecektir, ama bu sene dallas, chicago, okc'nin birinin şampiyon olması beni daha çok sevindirir
Mesaj tarihi:
o 5 saat sonra belli olacak heat ilk maçtan sonra kendine gelip bugün baya sağlam oynayacaktır bence rose'un mutlaka ekstra oynaması lazım ve boozer ve dengden öncelikli olmak üzere iyi destek
Mesaj tarihi:
4 maç üzerinden oynanacak olan bir seride elbette Heat'in de alacağı maç-maçlar olacaktır.
Ama Chicago'nun defansı kenardakileri de kapsayan ve hatta kenardakilerin daha da iyi yaptıkları bir şey. Zaten takımları en çok şaşırtan ve bocalatan da bu. Yani normal de bir takımın as oyuncuları dinlenmek için kenara geldiklerinde, yerlerine giren oyunculardan vasat bir performans beklersiniz ama Chicago'nun antrenörü basketbolu harbiden iyi biliyor ve sanırım Avrupa basketbolunu da yakından takip ediyor olmalı ki savunmayı her zaman hücumun önünde tutuyor, böylece yedek oyuncular da en az as oyuncular kadar iyi savunma yapınca rakip takım bocalıyor, bu hücuma da olumlu yansıyor.
Mesaj tarihi:
senin kaynak geriden geliyo sanırım şu anda berabere maç :P

Rose 2. faulu aldı.

Haslem adamsın ya, girer girmez fark yarattı adam. Üstelik bu kadar maç eksiğine rağmen.
  • Yeni Oluştur...