DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 lebronu bazen sevesim geliyo sonra yaptığı mallıklar aklıma gelince vazgeçiyorum türk olsa apaçi derdik kesin adama, öyle de bi konuşma tarzı var
Polyushka Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 lebron cleveland'ı satınca, çoğu seveni hatera dönüştü. ben dahil. başarılı olsun tabi de, hemen ilk seneden de şampiyon olurlarsa ligin zevki kaçar be. direk transfer, takım kurma, hemen ilk senede şampiyonluk. seneye kafaya oynaması beni rahatsız etmeyecektir, ama bu sene dallas, chicago, okc'nin birinin şampiyon olması beni daha çok sevindirir
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Yok merak etme. Bu Chicago'yu bu Heat geçemez.
Hotdog Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 o 5 saat sonra belli olacak heat ilk maçtan sonra kendine gelip bugün baya sağlam oynayacaktır bence rose'un mutlaka ekstra oynaması lazım ve boozer ve dengden öncelikli olmak üzere iyi destek
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 4 maç üzerinden oynanacak olan bir seride elbette Heat'in de alacağı maç-maçlar olacaktır. Ama Chicago'nun defansı kenardakileri de kapsayan ve hatta kenardakilerin daha da iyi yaptıkları bir şey. Zaten takımları en çok şaşırtan ve bocalatan da bu. Yani normal de bir takımın as oyuncuları dinlenmek için kenara geldiklerinde, yerlerine giren oyunculardan vasat bir performans beklersiniz ama Chicago'nun antrenörü basketbolu harbiden iyi biliyor ve sanırım Avrupa basketbolunu da yakından takip ediyor olmalı ki savunmayı her zaman hücumun önünde tutuyor, böylece yedek oyuncular da en az as oyuncular kadar iyi savunma yapınca rakip takım bocalıyor, bu hücuma da olumlu yansıyor.
Marquezetto Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 LON' LIV' SELTIKS! desem de an itibariyle mayamiyi tutuyorum bir iddia üzerine kazanma şansım düşük biliyorum ama şikagocu arkadaş deli etti. İNAT İNATTIR HULEEEEYYYNN!
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 şu incide bi herifin verdiği program var yildiz tv ye benzer ariza tv diye. baya kaliteli ntvspor veriyor ama kaynak nerden bilmiyorum.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 çok boş şut kaçırıyor miami. rebound alıyorlar ama onları atmaları lazım
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 AHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA Bu nasıl bir rebound almak ya ahahhahaha
gosh Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 ahaha tek pota oynanıyo resmen, miami savunma reboundu alamıyor.
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 HAHAHAHA miami'ye gel rebound alamıolar bildiğin. chicago'da şut antrenmanı yapıo direk ama bu kadarda kotu şut atılmaz yahu.
senko Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 cikago zor sut atmiyor yalniz bosta kaciriyorlar, onlar girer illa bi yerden sonra ama boyle rebound performansi ile miami'nin isi zor
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 bu akdar rebound verdi ama hala 5 sayı farkla gerideler. bu şut yüzdesiyle cacık olmaz.
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 senin kaynak geriden geliyo sanırım şu anda berabere maç :P Rose 2. faulu aldı. Haslem adamsın ya, girer girmez fark yarattı adam. Üstelik bu kadar maç eksiğine rağmen.
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 ahmedinejad said: bu akdar rebound verdi ama hala 5 sayı farkla gerideler. bu şut yüzdesiyle cacık olmaz. say what?
Öne çıkan mesajlar