Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA 2010-2011 Playoffs

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Asıl tuttuğum takım NYK. Başarısına göre değil, sevdiğim için sempati duyduğum için tutarım. Ama bu, başka takımlara karşı sempati duyamayacağım veya hakedene hakettiği desteği vermeyeceğim anlamına gelmez. Bugün baktığımda Durant'ın olağanüstü çabalarıyla finali hakettiğini düşünüyorum. Dolayısıyla Oklahoma'nın. Diğer taraftan da Rose'un bu sezon herşeyi yaptığını ve onun da, dolayısıyla Chicago'nun da finali hakettiğini düşünüyorum. Bu iki takım finale gelirse, tarafsız bir biçimde, zevkli bir seri izleyeceğim. Daha doğrusu bu sezon için istediğim bu. Ha, LAL-Dallas serisinde LAL'ın kazanmasını da Kobe'nin gayretleri için istiyordum. Bunu söyledim zaten
Mesaj tarihi:
Kobe'ye cidden yazık oldu adam son demlerini yaşıyor. Son demler derken daha ne kadar winner oynayabilir bilemiyorum. Şutlar mesela baya kötüydü sezon boyunca Kobe standartlarına göre.
Mesaj tarihi:
senko said:

yeri burasi degil de
simdi draft tahminlerini fln okuyordum
bu ricky rubio'dan hic soz edilmemis? gelmicek mi bu sene de NBA'e?

draft edildi ztn rubio. artık draftla bi alakası kalmadı. bundan sorası barça, minnesota ve rubio arasındaki anlaşmaya bağlı.
Mesaj tarihi:
Rubio draft edildiğinden beri neredeyse hiç gelişim gösteremedi. Bu sene avrupa basketbolunu ne kadar takip ettin bilmiyorum, ama Rubio büyük gelecek vaaden bir genç oyuncuyken çok büyük bir hayalkırıklığına dönüştü.

Geçen yaz dünya şampiyonası'ndaki berbat performansın üstüne bu sene Barca'nın final four'a kalamaması eklendi. Seri boyunca Panathinaikos şutunu bomboş bırakarak savundu (savunmadı desek daha doğru olur) Rubio'yu, çünkü dış şutu inanılmaz kötü. İşin kötüsü özgüveni de tamamen yokolmuş gibi gözüküyor.

Şu haliyle NBA'e gelirse, hele ki Minnesota gibi kimin ne yaptığı belli olmayan bir takıma, başarılı olması imkansız bence.
Mesaj tarihi:
yok takip etmedim hic avrupayi da dunya kupasinda kotuydu, ama bu sezon barca'da cosuyordur diye tahmin ediyordum :/

uzuldum lan, bayaa buyuk oyuncu olcak gibime geliyordu o cocuk benim.
  • Yeni Oluştur...