Hotdog Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 droseeeeeeeee haydi cocuklar şampiyonluk geliyor kaldı 3.
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Polyushka, sen hangi takımı tutuyorsun?
Deacon Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 ahmedinejad said: son çeyrek çoşuyor miami genelde ya. o zaman belli olur.>:D<
senko Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 dreagloth said: Polyushka, sen hangi takımı tutuyorsun? bunu bende merak ettim
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 uuu super olmus bu, bana farkmaz dogu sampiyon cikarsin yeter, nedense batiyi sevmem.
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Dur lan sanki elendi Lebron ahaha
Polyushka Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Asıl tuttuğum takım NYK. Başarısına göre değil, sevdiğim için sempati duyduğum için tutarım. Ama bu, başka takımlara karşı sempati duyamayacağım veya hakedene hakettiği desteği vermeyeceğim anlamına gelmez. Bugün baktığımda Durant'ın olağanüstü çabalarıyla finali hakettiğini düşünüyorum. Dolayısıyla Oklahoma'nın. Diğer taraftan da Rose'un bu sezon herşeyi yaptığını ve onun da, dolayısıyla Chicago'nun da finali hakettiğini düşünüyorum. Bu iki takım finale gelirse, tarafsız bir biçimde, zevkli bir seri izleyeceğim. Daha doğrusu bu sezon için istediğim bu. Ha, LAL-Dallas serisinde LAL'ın kazanmasını da Kobe'nin gayretleri için istiyordum. Bunu söyledim zaten
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Kobe'ye cidden yazık oldu adam son demlerini yaşıyor. Son demler derken daha ne kadar winner oynayabilir bilemiyorum. Şutlar mesela baya kötüydü sezon boyunca Kobe standartlarına göre.
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 kaankural twitter: Dünkü Miami-Chicago maçı kablo televizyon tarihinin en çok izlenen maçı olmuş. 2003 All-Star (Jordan'ın son all-starı) bile geçmiş...
senko Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 yeri burasi degil de simdi draft tahminlerini fln okuyordum bu ricky rubio'dan hic soz edilmemis? gelmicek mi bu sene de NBA'e?
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 durantın inanılmaz çabası? dur orda.
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Chicago eski günlerine dönecek mi dersiniz? Ben çok ümitliyim..
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 senko said: yeri burasi degil de simdi draft tahminlerini fln okuyordum bu ricky rubio'dan hic soz edilmemis? gelmicek mi bu sene de NBA'e? draft edildi ztn rubio. artık draftla bi alakası kalmadı. bundan sorası barça, minnesota ve rubio arasındaki anlaşmaya bağlı.
senko Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 ha o olay gecerliligini koruyor hala demek. dogru minnesota secmisti ya gelse de izlesek cocugu.
radagast62 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Rubio draft edildiğinden beri neredeyse hiç gelişim gösteremedi. Bu sene avrupa basketbolunu ne kadar takip ettin bilmiyorum, ama Rubio büyük gelecek vaaden bir genç oyuncuyken çok büyük bir hayalkırıklığına dönüştü. Geçen yaz dünya şampiyonası'ndaki berbat performansın üstüne bu sene Barca'nın final four'a kalamaması eklendi. Seri boyunca Panathinaikos şutunu bomboş bırakarak savundu (savunmadı desek daha doğru olur) Rubio'yu, çünkü dış şutu inanılmaz kötü. İşin kötüsü özgüveni de tamamen yokolmuş gibi gözüküyor. Şu haliyle NBA'e gelirse, hele ki Minnesota gibi kimin ne yaptığı belli olmayan bir takıma, başarılı olması imkansız bence.
senko Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 yok takip etmedim hic avrupayi da dunya kupasinda kotuydu, ama bu sezon barca'da cosuyordur diye tahmin ediyordum :/ uzuldum lan, bayaa buyuk oyuncu olcak gibime geliyordu o cocuk benim.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 rubio nba'de kendine gelir ya. az sopa yemesi lazım
senko Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 basliyor... bu sefer cok heycanlanmam heralde seyrederken. dallasi gecebilecegimizi hic sanmiyorum. 4-0 olmasa bari bi tek.
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 okc nin neredeyse hepsi yarı siyahi oyunculardan ooluşuyor. aklıma gelmişlekene söyleyim.
gosh Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 aklına gelen başına gelsin ister misin?
senko Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 yari siyahi nasi la latin kokenli mi?
gosh Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 of durant pabuçlarını çok kaliteli bağlıyor, koyacak çocuğu galiba.
senko Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 yok abi soyle 5dakkalik resimden de anlasiliyor ki yetemeyiz biz bu takima
Öne çıkan mesajlar