Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA 2010-2011 Playoffs

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Çocuğuna sövmek dediğiniz şey "çocuğuna tekme atılsın".

Barea'nın babasının yerine koyun kendinizi, öyle bakın o zaman olaya.

Bynum ölse hiç üzülmem zaten, üstüne cesedinde dans ederim.
Mesaj tarihi:
ben celtics dallas finali olur diyorum, dallas da eline verir celtics'in diyorum. sahibinin hiyarligi yuzunden tkaima tepkili herkes de cok guzel oynuyo adamlar keyif veriyo bana maclari, hele cuma gunku lakers maci inanilmaz keyifliydi.
Mesaj tarihi:
ahah başarının formülü bulundu beyler
said:
The Hawks are 6-1 in the playoffs when Jason Collins scores, 0-3 when he doesn't. They're 6-1 when he scores. But they are 5-0 when he makes a field goal.
Mesaj tarihi:
kobe ye bariz haksızlık ediliyor.

bir insan iyi oynuyor ya da karşılaştırılmamasını istediğiniz kişilerle karşılaşıyor diye bu kadar üstüne gitmeniz hiç adil değil.

neyini gördünüz bu adamın son 10 senedir.

yeri geldi iyi adamlarla oynadı, geri geldi tek oynadı. gayette başarılı, gayette efsane, mj ile karşılaştırılmasında bile yerden yere vurdunuz, lebron geldi 1 sezon oynadı, ow yea kobe neki la yorumları.

sözlükte filanda okudum bu tarz yorumları, burda da çok fazla anti-lakers anti-kobeci var.

tamam sevmeyebilirsiniz, nefret edebilirsiniz, ama apaçık gerçek varki bu herifin adı basketbol tarihinde yer alıcak, ha 3 uzağında, 3 ilerisinde olucak onu zaman gösterir, halen aktif basketbol hayatı devam ediyor.

şu adama kıl kaparken neden kıl kaparsınız, neden sevmezsiniz, neden kötü oyuncu, son 10 senedir bu adam neler yapmış bir bakın.

dallas 3-0 öne geçmiş, herkez acaba 3-4 olur mu diyor? lakersda kobe yerine şu XXXX adamlarınızdan bir tanesi olsa bu acaba lafını kullanabilirmiydiniz,( yerine koyun deneyin ) bu acaba farkını yaratan adam mı kötü basketbolcu, sakatlık üstüne sakatlık geçirip dallası tek yenemediği için mi kötü basketbolcu?
Mesaj tarihi:
kimse acaba 4-3 olur mu demedi. sen kendin kaç kere tekrar ettin bilemiyorum.

Kobe iyidir, baya da güzel şeyler yaşattı basketbol adına, sadece oynadığı takım yanlış. Dün de kalitesini gösterdi zaten lakers, bütün koçları toplamış takımına, tos vuruyor hepsi.
Mesaj tarihi:
Ha benim nefretim Shaq ile kavgalarından dolayıdır bu arada. O zamandan beri de sevmem.

Oyununa duyduğum saygı sonsuz, kişilik olarak nefret edilesi bir adamdı zamanında. Son yıllarda düzeldi sadece.
Mesaj tarihi:
AtlaraFisildayan said:

şu adama kıl kaparken neden kıl kaparsınız, neden sevmezsiniz, neden kötü oyuncu, son 10 senedir bu adam neler yapmış bir bakın.

Teniste de basketbolda da aynı tartışmaya girmekten usandım ben. Bu adamın neyini sevmiyorsunuz deyip başarılarından bahsediyorsun. Başarılarına ve kariyerine saygım var Kobe'nin. Hiçbir zamanda(geyik amaçlı olanlar hariç) kötü oyuncu, adam değil filan demem hakkında, ama başarılı olması onu sevmemi gerektirmiyor.

AtlaraFisildayan said:
bir insan iyi oynuyor ya da karşılaştırılmamasını istediğiniz kişilerle karşılaşıyor diye bu kadar üstüne gitmeniz hiç adil değil.

Bunu nereden çıkardın bilmiyorum da "Kobe çok iyi oynuyor lanet olsun pislik herife" diyen biri görmedim daha burada.

AtlaraFisildayan said:

sözlükte filanda okudum bu tarz yorumları, burda da çok fazla anti-lakers anti-kobeci var.

Problem?
Mesaj tarihi:
Bynum'a sinirim hala geçmedi ya ahah. Kaçıncı oldu bu şerefsizin artık.

Gerald Wallace'a yaptığı,
http://www.youtube.com/watch?v=QbcjL7AVxMA

Michael Beasley'e yaptığı,
http://www.youtube.com/watch?v=VU7RiLERJ-Y

Basketbol kariyerini sonlandıracaksın abi, bu kadar basit. Öyle 3 maç 5 maç kesmez.
Mesaj tarihi:
Lakers'a yakışmıyor diyordum kendi kendime ama, bu olayı hatırlayınca. Tam takımını bulmuş, çirkefler kulubü.

http://www.youtube.com/watch?v=wVfZ-CU-bx0
Mesaj tarihi:
Roqq said:

Lakers'a yakışmıyor diyordum kendi kendime ama, bu olayı hatırlayınca. Tam takımını bulmuş, çirkefler kulubü.

http://www.youtube.com/watch?v=wVfZ-CU-bx0

bu video cok salak lan lakers la ne alakası var o dirsek flagrant degil ki kurtulmaya calısırken kolu/dirsegi carpıyo.. hakem hataları diyosan hakem hataları var napcak yani lakers "abi hakem bize hata yaptı biz oynamayalım en iyisi" mi diycekti.. defansta sertlik yaptı yapmıycakmıydı.. kimse bynumun yaptıgı flagrant ı savunmuyo burda ama gidip 2002 senesinden kalma bi hater videosu koyma suraya..

Su kadar acı icinde yasamayı anlamıyorum.. barcelona mac kaybeder iste gordun mu boyle yenerler bundan sora bitti olm barca diye baslıklar acılır topiclerde yerden yere vurulur.. lakers 2 sene sampiyon olduktan sora bok gibi oynayıp elenir.. nasılda supurge oldu ezildi buruldu bi daha toparlanmaz olur.. nası bi acı lan bu.. naptı lan bu takımlar annenizle munasebete mi girdi nedir.. nerden geliyo bu acı?

amaan gene lakers haterların arasına girip sinirimi bozmaya gerek yok..
Mesaj tarihi:
son paragrafina katiliyorum biraz
hele bugun sagda solda sanki savasta ulke yenmis gibi konusuyorlardi lal hakkinda, basarilardan dolayi sanirim boyle, takim cok basarili olunca en ufak basarisizlikta kin cikarmak gibi bisi sanirsam.

lal'i takim olarak bende sevmem, kobe abiyi de pek sevmem, amerikada da boylemi bilmiyorumda turkiyede cok abartilmis durumda lal'in supurulmesi.

ha bynum'a ne derseniz haklisiniz yine belirteyim onu :)
Mesaj tarihi:
ya ben de biraz dolmusum en yakın arkadasım daha 1-0 geriye dustugumuzden beri harasslıyo o da tam bi lakers hater cunku ama bu kadar yani hater ama "sevmiyorum" kelimesi ile bırakmıyo.. sabah aksam konusuyo.. belli acı var yani

ben de sevmiyorum miamiyi boston ı ama gidip de miami ya da boston yenilse bu kadar konusmam yani..

ana bacı karısmas canım niye karıssın oyle bi soylem iste o..

edit: anlamsız cumleyi duzeltme
  • Yeni Oluştur...