mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 vay şerefsiz bynum vay. ben en son son 3. çeyrekte bynum pas hatası yapınca kapadım tvyi. okadar dayanabildim bu rezilliğe...
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 valla tat vermedi lakers, son 4 hafta belli etmişti kendini ama ben playofflar öncesi dilneiyorlar sanmıştım, yazık be. phil de, kobe de - puan aldı gözümde ilk kez. her ne kadar ikisininde fanatik hayranı olsamda, olmadı be bu sefer. umarım memphis çıkar karşılarına, z-bo ve little gasol intikam alır :P
knox Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 abi atlanta maçları rakibi kim olursa olsun,fena bayıyor beni.salonları olsun forma renkleri oyuncular falan meh ya
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 atlanta da yendi durum 2-2 bu chiago miami yada boston ı geçemez. miami-boston galibi alır bu sene kupayı. diğer takımlar çok dengesiz oynuyor. *atlanta - memphis finalini hayal etsenize. :)*
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 lebron bu sene sampiyon olursa, clevelandlilar yakar adami.
knox Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 AtlaraFisildayan said: *atlanta - memphis finalini hayal etsenize. :)* no thx
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Bu gazla Dallas şampiyon olursa şaşırmayın.
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Saygın, Kerem :) yeterlidir herhalde fazlasına gerek yok :)
khala Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Odom'un faul anlaşılır hadi sindiremedi de Bynum'un yaptığı cana kasıt bildiğin, vereceksin 20-25 maç ceza bir daha yapabiliyorlar mı görürüm.
khala Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Phil Jackson'a laf edilmiş. Aşağıda gerekli cevabı veriyorum: said: A Hall of Famer since 2007, he leaves with a record 11 titles, and only 10 series losses. Take away Red Auerbach, who won nine championships, and Jackson won more titles than any two coaches combined. He won six championships with Michael Jordan, three with Kobe Bryant(notes) and Shaquille O’Neal(notes), and the last two with Bryant leading the way.
knox Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 hep iyi takımlar ile çalıştığından kazandı o yüzükleri falan
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Maç için söylenecek bir şey yok, odom`un ki neyse de, bynum ayıp etmiş, ama; burada futbol bölümündeki beyinsiz iki üç kişi gibi, sinirlendiğiniz adamın çocuklarına söverseniz, bir daha da yazamazsınız bu bölümde.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Utah'dan sonra Lakers'ı süpürme başarısını gösteren 2. takım sanırsam Dallas? vay be...
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Detroit ile oynanan finalden beri bu kadar çaresiz görmemiştim Lakers'ı
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 dreagloth said: Maç için söylenecek bir şey yok, odom`un ki neyse de, bynum ayıp etmiş, ama; burada futbol bölümündeki beyinsiz iki üç kişi gibi, sinirlendiğiniz adamın çocuklarına söverseniz, bir daha da yazamazsınız bu bölümde.Çocuğuna tekme atsınlar dedim. Barea'nın babası izlemiyor mu maçı? Oğlunu dövdüler, Bynum da bundan sonra yaptığı hareketi düşünerek yapar belki diye.
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Dediğimde bir şey yok. Kurallar dahilinde olmadığını düşünüyorsan da sen bilirsin. Bence yazdığımda bir sorun yok, yine yapsın yine derim. Banlayarak yazmamı engelleyebilirsin.
Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Freedom ! http://sinemasekans.com/wp-content/gallery/cesur-yurek/10.jpg
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Bir daha dersen, odur zaten olacağı. Ama yanına bir kırık, çatlak bir şey de eklerim istersen.
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 baynum öküzü napmış öyle ya, inşallah seneye bacağı kırılır, tendonları falan yırtılır hayvanın. hep renkler yüzünden bunlar
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 son sayfayı şimdi okudum, bu hayvanoğlu hayvan bay num canlısına laf atan banlanıyor mu şimdi? canın sağolsun :(
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Çocuğuna sövmek suç bynuma sövmeye devam. Şu basket hayatı bitse kırılsa bacakları, saldırıya uğrasa porto rikolular tarafından.
Öne çıkan mesajlar