Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA 2010-2011 Playoffs

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şu olaydan sonra hala Lakers'tan neden nefret edildiğini sormayın artık.

Bynum'un allah belasını versin. Çocuğuna öyle tekme atsınlar. Kafasına pota düşsün ve ölsün.
Mesaj tarihi:
süpürgeyi yediler hemen pislik yanları ortaya çıktı. lakers'dan boşuna nefret etmiyor çok büyük bir kesim... olay başarılı takım olması değil. hile hurdayla takmı kurması, bu tür pislikler, kendini beğenmişlik falan...
Mesaj tarihi:
Keşke böyle aygır gibi bir seyirci olsaydı o yürüdüğü yerde de ağzının ortasına patlatsaydı bir tane. Lisansını alsınlar bu şerefsizin inanılmaz sinirlendim.
Mesaj tarihi:
Holy said:

Holy said:

Phil Jackson döneminde hiç 4-0 ile elenmiş miydi Lakers?

Giderayak son şakasını yaptı Phil ahahahahha
Tolga şuna dair bir istatistik bulmanı bekliyorum senden.

4-0 yok hiç. 03-04'te finalde detroit'e 4-1, 06-07'de ilk turda phoenix'e 4-1 yenilmişler p-jax döneminde, en kötüleri bunlar.
Mesaj tarihi:
hayatımın en güzel günlerinden birini yaşıyorum şuan. lakers'ın süpürüldüğünü gördüm ya dünyalar benim oldu.

yıllardır rakiplere yaptıkları şey başlarına gelince direk çirkinleşti kansız odom ve bynum. tarafsız izleyen birisi de bunları görünce nefret etmiştir eminim.

bir de phil jackson'a lafım var. bu kadar büyük bir kariyerin sonuna gelmişsin, taraflı tarafsız herkesin sonsuz saygısını kazanmışsın, 3 dk kala fark 33'ken neyin molasını alıyorsun be adam?

edit: cuban'a da desteksiz salladılar phil jackson'a birşeyler söyledi diye ama "Don't quit. We need you." demiş.
Mesaj tarihi:
Bir oyuncu grubu yenilgiyi hazmedeyip ne kadar alçalabilir cümle alem görsün. Lakers camiasının çirkin yüzünü herkes tanısın.

http://www.youtube.com/watch?v=Lci3Z6RzRxQ
http://www.youtube.com/watch?v=HChLfBo0yUs
Mesaj tarihi:
Mithat said:

Onu bilmiyorumda 11 şampiyonlugu var bi kısmı jordanlı chicago bir kısmı kobeli lakers biraz daha kassalarmış ben şampiyon yaparmışım o takımları zaten. 11 kere olmasa bile bi 5-6 kere olurlarmış . Hep kobe lebron degil bir kerede phil jackson için söyliyelim 'overrated'

Kesin yapardın ama kiloda biraz problem var sende, antremanlarda drilleri falan gösterirken çocuklara tansiyon falan sıkıntı olabilirdi.
Mesaj tarihi:
Bynum, Kobe'yle birlikte birlikte takımın en iyisiydi bu son maçta o da ortada yoktu ama zaten takım berbattı, yaptığı hareketin bi özürü yok zaten çok sağlam cezayı da yer zaten de, sen git son 10 yılda 7 nba finaline çık 5 ini al sonra konferans yarı finalinde 4-0 elen, sindiremediler çirkinleştiler bu kadar basit, hayır ilk bu kadar sert faul bu oluyormuş gibi kin kusmuşsunuz da ahah.
  • Yeni Oluştur...