Shimone Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 bynum un yaptıgı çok buyuk şerefsizlik o ne abi allaşkına ayıp yani
senko Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 bi tane de artest yapcak sanirim pislik phil jackson'a da yazik ya, boyle bi vedayi haketmiyordu adam.
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Şu olaydan sonra hala Lakers'tan neden nefret edildiğini sormayın artık. Bynum'un allah belasını versin. Çocuğuna öyle tekme atsınlar. Kafasına pota düşsün ve ölsün.
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Sıra artest'te, bynum'un bişey olsa basket hayatı bitse keşke. Acaip sinirliyim.
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 süpürgeyi yediler hemen pislik yanları ortaya çıktı. lakers'dan boşuna nefret etmiyor çok büyük bir kesim... olay başarılı takım olması değil. hile hurdayla takmı kurması, bu tür pislikler, kendini beğenmişlik falan...
senko Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 cok cok saglam bir cezayi hakediyor bynum
Polyushka Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 lal'i kobe yüzünden destekliyordum, artık işin rengi değişti http://www.youtube.com/watch?v=7AddwFbCS8g&feature=player_embedded yea
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 abi rezalete dondu oyun, artest'ten sunu bekliyorum: http://www.youtube.com/watch?v=3tJImw8A3zQ&feature=related da cok eglenceli lan haha falafos oldu lakers, mac zevkli degildi ama cumaki kadar.
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Keşke böyle aygır gibi bir seyirci olsaydı o yürüdüğü yerde de ağzının ortasına patlatsaydı bir tane. Lisansını alsınlar bu şerefsizin inanılmaz sinirlendim.
Roqq Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 abi nasıl bi terbiyesizlik yaptılar ya, pis herifler. siz 4-0 yaparken kaç kişi yaptı size bu hareketleri, hazımsızlar.
senko Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 aynen onu konusuyordum simdi arkadsala kac takimi supurduler bi kere boyle muamele gormediler kendileri supurulunce yapmadiklari terbiyesizlik kalmadi.
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 aynı fener lan renkler de uyumlu zaten
radagast62 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Holy said: Holy said: Phil Jackson döneminde hiç 4-0 ile elenmiş miydi Lakers? Giderayak son şakasını yaptı Phil ahahahahhaTolga şuna dair bir istatistik bulmanı bekliyorum senden. 4-0 yok hiç. 03-04'te finalde detroit'e 4-1, 06-07'de ilk turda phoenix'e 4-1 yenilmişler p-jax döneminde, en kötüleri bunlar.
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 dallas bu turun ötesine gidemez bence, lakersi yenmeleri kıstas gözükmemeli, lakers resmen sıçışlarda.hiç böyle olmamıştı bu takım. nese bundan sonra z-bo akar :D
radagast62 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 hayatımın en güzel günlerinden birini yaşıyorum şuan. lakers'ın süpürüldüğünü gördüm ya dünyalar benim oldu. yıllardır rakiplere yaptıkları şey başlarına gelince direk çirkinleşti kansız odom ve bynum. tarafsız izleyen birisi de bunları görünce nefret etmiştir eminim. bir de phil jackson'a lafım var. bu kadar büyük bir kariyerin sonuna gelmişsin, taraflı tarafsız herkesin sonsuz saygısını kazanmışsın, 3 dk kala fark 33'ken neyin molasını alıyorsun be adam? edit: cuban'a da desteksiz salladılar phil jackson'a birşeyler söyledi diye ama "Don't quit. We need you." demiş.
Marquezetto Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Bir şampiyon bundan daha fazla alçalamaz arkadaş. Hele o Baynum yok mu Baynum, kötürüm kalasıca garabet.
radagast62 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Bir oyuncu grubu yenilgiyi hazmedeyip ne kadar alçalabilir cümle alem görsün. Lakers camiasının çirkin yüzünü herkes tanısın. http://www.youtube.com/watch?v=Lci3Z6RzRxQ http://www.youtube.com/watch?v=HChLfBo0yUs
senko Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 hadi odomunki anlasilabilir sert hareket, gereksiz sertlik var da bynum'un ki cana kasit direk, oldurmeye yonelik...
Ciprian Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Micheal Jordan'ın oynadığı takımda koç title'ı olduğu için "efsane" olan adama böyle veda nasipmiş.
Pha Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Mithat said: Onu bilmiyorumda 11 şampiyonlugu var bi kısmı jordanlı chicago bir kısmı kobeli lakers biraz daha kassalarmış ben şampiyon yaparmışım o takımları zaten. 11 kere olmasa bile bi 5-6 kere olurlarmış . Hep kobe lebron degil bir kerede phil jackson için söyliyelim 'overrated' Kesin yapardın ama kiloda biraz problem var sende, antremanlarda drilleri falan gösterirken çocuklara tansiyon falan sıkıntı olabilirdi.
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 tamam lakersı sevmiyoruz da, phil jackson'a overrated demek de olmamış hiç. lakersın süpürülmesi baya mutlu etti beni de şöyle bi maç adamın son maçı oldu, ona üzüldüm resmen.
Pha Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Bynum, Kobe'yle birlikte birlikte takımın en iyisiydi bu son maçta o da ortada yoktu ama zaten takım berbattı, yaptığı hareketin bi özürü yok zaten çok sağlam cezayı da yer zaten de, sen git son 10 yılda 7 nba finaline çık 5 ini al sonra konferans yarı finalinde 4-0 elen, sindiremediler çirkinleştiler bu kadar basit, hayır ilk bu kadar sert faul bu oluyormuş gibi kin kusmuşsunuz da ahah.
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 lanet olsun süpürülmüş ben gelmeden :/ koyulsa da tekrardan koyalım http://www.youtube.com/watch?v=7AddwFbCS8g&feature=player_embedded
Öne çıkan mesajlar