Holy Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 şimdi sırf bunu dedim diye Lakers 4-2 kazanmasın lan?
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 kendi kendine paranoyaya yol acmak gibi bir sey cikti ortaya sayende :)
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Öyle deme ama benim sayemde Miami karşısında 20 sayı geriden gelip maç kazanan takımlar var :(
Pha Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Burdayım ya rahat ol, daha herşey bitmedi ama bu kadar laubali oynarsan Dallas da boş takım değil çakıverdiler işte. Ayrıca 3 senedir final oynuyoruz 2 şampiyonluğumuz var her senede biz şampiyon olmayalım di mi
senko Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Lal'a bu kadar laf etmissiniz, hani bende sevmem takimi da 10senedir en dominant takim nba'de.
radagast62 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 ZAAAAAAAAAA.. phil lakers'ı hamama götürsün bu ne la sdfds mokoko said: KAZANMADAN ONCE NERDEYDİNZ LAN!!! yıllardır bu işin içindeyiz, çekirdekten yetişme haterız. gün bizim günümüz, coşalım eğlenelim dostlar. maç bittiğinden beri üst limitte bi neşeyle geziyorum eşi benzeri yok.
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 zaa lakers diyesim geliyor ama dallas sonuçta bu belli olmaz, gidip 4-2 kaybetmeyi başarabilirler bu seriyi sdf
oldun Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 fixed BulletRide said: Miami umduğundan kolay alacak sanırım NBA finalini
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 miami - dallas finali olacak gibi. miami goturur isi.
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 dedelerden bir comeback umudum var hala benim ufak da olsa.
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Holy said: http://www.costumebox.com.au/images/P/Witch%20Broomstick%20%20-%20Small%20Wispy%20Halloween%20Costume%20Accessories.detail.jpg şunu gördüğüm an, kovboy şapkası takıp nowitzki'nin söylediği şarkıyı söylicem dışarı çıkıp :P
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 black bamya olmaya dogru gidiyor bu sene :D
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 senko said: Lal'a bu kadar laf etmissiniz, hani bende sevmem takimi da 10senedir en dominant takim nba'de. Şuan rezil durumda malesef. Kobe dışında şut çekebilen 1 tane adam yok. Pota altı Gasol son 10 yıldır NBA şampiyonu gibi oynuyor çok rahat adam hazırlık maçı gibi. Saysan bitmez abi. Bu arada Kobe çok zorluyor yok asisti az diyenler şu 2 maçtan sonra umarım susarlar. Bende olsam ayakta uyuyan adama pas atmam yemişim üçgen hücumu. Gerçi dış şutta yok mecbur pota altı ama pota altı ayakta yattıgı için Kobe tek başına zorluyor mecburiyetten. Tabi sabah kalkıp box score bakıp aa Kobe 20 şut kullanmış Kobe az asist yapmış falan. Ha şöyle bir güzellik oldu bu saatten sonra her maç final maçı çok heycanlı olacak.
radagast62 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Artest 1 maç ceza aldı, 3.maçta yok.
Marquezetto Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Masquerade said: dedelerden bir comeback umudum var hala benim ufak da olsa. Aha benim gibi düşünen bir gardaşım daha. Dedeler ezer beyler. Seltiks ulan!
Marquezetto Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Polyushka said: Perkins'i göndermekle yapılan mantık hatası, sonuçlarını gösteriyor demekki. Tıpkı Rashard Lewis <-> Arenas takasındaki mantık hatasının ortaya koyduğu sonuç gibi. Arenas'a yıllık 20 milyon euro ödeniyor Orlando'da bu arada. Hı hı Perkins yüzünden hep. O salatalık olsaydı çok rahattı Seltiks. Kral oyuncu yaaa.
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Perkins olsaydı Boston ilk maçı bırakmazdı.
Scheriff Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 konf finalleri ve finalin tarihi belli mi şimdiden? en azından hangi aralıkta olacağı?
Polyushka Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Krstic çok iyi ya, Perkinse laf atıyorsunuz. Ayrıca Artest yokken daha iyi oynarız, 2-1'e getiririz 3.maçta
Ciprian Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 bugün niye nba stüdyo yok ya ntvsporda
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 evet yokmus bu aksam nba studyo. kaan kural twitter'da yazmıs. tuh ya bende eurolig maçlarından sora nba studyo ustune chicago maçı onun ustunede lakers maçı diye program yapmıstım kendime. boşluk kaldı arada :D
Öne çıkan mesajlar