Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

öğrenciye araba =P

PrudenT

Öne çıkan mesajlar

60 milyarım falan yok o yüzden laf sokmanıza da gerek yok bu sefer ehueh.

şimdi albeayı galeriye verip üstüne para koyaraktan arabayı değiştirmeyi planlıyorum. albea hem rahat değil, hem de çoook fazla yakıyor (9 litreden fazla yakıyor şehiriçi).

max fiyatım 22.000tl civarı. az yakan (şehiriçi 7 şehirdışı 6 falan kabülümdür benzinlide), tercihen benzinli(tüp de olabili) ama dizel de olabilir, biraz da bastım mı giden(albeadan fazla gitsin yeter ehueh, 0-100 13.5sn), fazla masraf çıkarmıcak sedan bi araba arıyorum (bagajına eşya koyup 5 kişi binebileyim yani).

2006 modelden eski bişi olmazsa iyi olur. fiorinolara bile baktım çok az yakıyor diye ama, bana gelmez gibi geldi.

honda sitileri beğendim:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-2006-ilk-sahibinden-hatasiz-honda-46864238/detay

bu uygun geldi mesela bana, kmsi de az, aradım konuştum full araba. city babamın arkadaşında vardı, geçen gün alıp çeşmeye gittik mesela, baya da az yakıyor (5.9 civarıydı), basınca da gidiyordu yani.

önerilerinize açığım her türlü.
Sosyal ağlarda paylaş

synthesizer said:

citynin neyi var fullden kastın?
mercekli far yok, deri yok, fonksyonel direksyon yok, otomatik vites yok, otomatk klima yok, sunroof yok, alaşım jant yok

yok hiçbirini işaretlememişler sitede direk koymuş inek herifler, abs bile yok sahibinden'e bakınca ehueh, arayıp sordum ordan biliyorum sdfgf.

Dartanian said:

Linea?

O değilde şu hondaların iç dizaynı falan çok tatlı geliyor hep ya.

dizel linealar az yakıyor aslında ama ne bileyim içine falan da bindim albeanın makyajlısı gibi bi şey sanki ya.

@doruk abi mazda 3 kadar yakan araba istemiyorum ya, zaten para yok ehueh.

megane II iyi aslında, benzinlisine hiç bulaşılmaz da dizelleri de ya çok yüksek kmde, ya da fiyat limitimin üzerinde :)
Sosyal ağlarda paylaş

PrudenT said:

synthesizer said:

citynin neyi var fullden kastın?
mercekli far yok, deri yok, fonksyonel direksyon yok, otomatik vites yok, otomatk klima yok, sunroof yok, alaşım jant yok

yok hiçbirini işaretlememişler sitede direk koymuş inek herifler, abs bile yok sahibinden'e bakınca ehueh, arayıp sordum ordan biliyorum sdfgf.

resimlere bakarak söyledim ben.

sana ne var dediler arabada da full diyosun onu sordum zaten?
benim saydıklarımdan birine var dedilerse yalan söylemişler zira
Sosyal ağlarda paylaş

ya hayır abi citynin fullü işte ahaha mesela albeanın da boşunda ABS yok düşün yani sdfjh.

abs, ebd, eps, yan-perde hava yastıkları, cruise control falan dedi bikaç şey daha vardı ama tam hatırlamıyorum (jantlarla ilgili bi şeyler falan).

resimlerden anlayamıyorum tabi yani ben ama yalan söylüyorsa illa ki anlaşılır sonuçta eheh
Sosyal ağlarda paylaş

PrudenT said:

Dartanian said:

Linea?

O değilde şu hondaların iç dizaynı falan çok tatlı geliyor hep ya.

dizel linealar az yakıyor aslında ama ne bileyim içine falan da bindim albeanın makyajlısı gibi bi şey sanki ya.

ben de bindim, kullandım. tabi yine 13.8 saniye demişler 0-100 için ama 140-150 gördük sonra servise girdik neyse sdf

Fiattan sıkılmışsındır o yüzden geçelim bu şıkkı bence de.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...