Iggy Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 off ahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 acilmisti said: yine bir yandan kadınlara küfrederek aldığım 2 litrelik kolayı çöpe attım, sütü de açtım içiyorum bi köşede. O an ve aklından geçebilecek düşünceler geliyor ge hala ilk günkü gibi gülüyorum bu başlığı gördükçe... :D Allah bahtını açık etsin açılmıştı. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 madjid said: ... muhabbete başladık gibi korkularını atacaksın bi kenara. emin ol diyalogdur her şeyin başı. gelmesi gerekirse gelir gerisi. sen kızla diyaloğa girdiğinde, bunu neden yapmış olabileceğin kızın aklına gelmeyecek mi sanıyosun? kızların çoğu sığ düşünür, biliyosundur, yüzeyseldirler yani. sen diyaloğa girdin mi, kızın aklından geçecek ilk şeylerin arasında senin ondan hoşlanmış olabileceğin vardır. çünkü onunla diyaloğa girmeye çalıştıysan ona ilgi gösteriyosun demektir, bu bile yeter. ki erkek arkadaşı olsun olmasın, tüm kızlar ilgiyi hoş karşılar. ilgi'ye kapıları her zaman açıktır onların. açalım şu zihniyet değişikliği muhabbetini iyice. ne dedik, kızla diyaloğa girmek çok doğal/normal bişi. yani? yanisi, heyecan yapmana, panik yapmana, bin dereden su getirtmene gerek yok. bu, kızla sağlıklı bi iletişim kurmana da engel olur, hızlı ve etkili düşünemezsin de. yanlış hamle yapar yanlış sonuç alırsın. fişin ar... mamamamasterrr meriçç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 üzerinden yük kalkmış ya neyse haha ben olsam hepten dökülürdüm "ohh neyse her gün kaçpara alışveriş yapıyodum boşuna, ilk seferimdi, üzerimden bir yük kalktı ha of" falan diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathdream Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 sen lvl atlamışsın da kız bildiğin lvl 1 takılıyor. sevgilim var ne yahu daha iyi bahane üretememiş. bakınız soru, birşey içmeye çıkar mısın ? cevap, sevgilim var. farklı bir durumda sorumuz eğer sevişelim mi olsaydı cevap işten çok geç çıkıyorum mu olacaktı ? burada aklındaki önyargılara yenik düşen kasiyer kızımız. içini hesapsızca karşısındaki kadına açan ve onunla konuşma birşeyler içme arzusunu dile getiren op. işte kadınlar böyle arkadaş, biri bana sorsa birşeyler içelim mi diye vereceğim en negatif cevap ''sen ısmarlıyosan'' olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 ikiside enfes anlatılmış. heycanlandım la okurken.. senin kadar da rahatladım (: abi istanbuldaysan gel takılalım fail olmayız merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 fast forward versiyonu varmı bu yazıların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar