wraog Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Hani ekranın sağ altında yaptığımız büyünün şekli varya.İşte onun tam üstünde bir nokta var.O nokta neyi temsil ediyor? Yoksa büyülerimize puan felan verebiliyor muyuz?[signature][hline]" Bless all forms of intelligence. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 büyü taşlari var ... o taşlari büyüe harciyarak levelini arttiriyorsun bu taşlar biraz gizli saklı yerlerde dikkat edersen bulursun ..[signature][hline]Try to hit me , tempt me, push me, pussies, I need a good reason to give this trigger a good squeeze... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wraog Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Nası ya? O taşlar direkt inventory ye mi gidiyor?Ordan mı seçip kullanıyorum? Ayrıca hatırladıklarınızı burada söyleseniz? Bir de bu canon u aldığımız yerde 2 tane vial of life buldum.Onlar değil di mi? :)[signature][hline]" Bless all forms of intelligence. " [Bu mesaj wraog tarafından 16 Ağustos 2004 23:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 canona gelmeden daha ilk howleri gördüün bahçeyi geçince 2 katta yandaki oda kütüphanenin oralarda kapali bahçenin tepesine bakan bir çıkıntıda var[signature][hline]Try to hit me , tempt me, push me, pussies, I need a good reason to give this trigger a good squeeze... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 amplifier, belli bir süre için mi arttırıyor büyünün levelını? yoksa direk büyüyü kalıcı olarak mı güçlendiriyor?[signature][hline]Bu mesaj 5 saniye sonra kendi kendini imha edicektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 kalici olarak güçlendirio .. ama dikkatli harcayin scry 'a falan vermeyin sakın çok .. çünkü bi işe yaramio , ayrica yeşil taşi elinizde tutup sırf büyü kullanirsaniz o taş tüm büyülere +1 veren bir alet elde tutulduğu sürece ...ben kurukafa kaldirma büyüsüne hasta idim +6 yapinca yerden 3 adet patlayan kurukafa kaldiriordun .. bide call lightning büyüsü vardi onda da bayaa zevkli idi kafasina yıldırım düşürmek[signature][hline]Try to hit me , tempt me, push me, pussies, I need a good reason to give this trigger a good squeeze... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 amphilifier dediniz bi anım aklıma geldi... *!buğu efekti* bi odada masanın üzerinde vardı bu hedelerden, o sırada işlevini bilmiyodum ama, gördüm ya alınabilitesi olan bi hede, alıverdim. Sonra öldüm. sonraki 3-4 sefer hep öldüm oraya gelince, daha sonra fark ettim ki (yarılarak), onu aldığımda tepemdeki andaval avize tepemden inme isteğiyle dolarak kafacığıma iniveriyomuş... siz siz olun oraya geldiğinizde aldıktan hemen sonra geri kaçın. (sanki oynayan kaldı lol)[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected] icq: 172758290 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Ah kuru kafa olayı! Süperdi evet! :)[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 kuru kafa dedin de, kuru kafalı bi büyü verdı, yapınca yerden bi tane kurukafa çıkıyodu, atınca patlıyodu:-) o büyüye hastaydım 3 puan falan verince 3 kuru kafa çıkıyodu falan :D bide arada dönüp çenelerini açıp kapıyolardı, çok bekletirsen yanmaya başlıyolardı beni yarıyolardı:D kesin yapın süfer büyü (yok ki oynayan :) benmi bulup yüklesem yaw gaz oldum şimdi:) ulan dersane de başlıyo tüh be)[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected] icq: 172758290 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 oha ya.. amplifier'ı, şimdiye kadar, belli bir süre için o büyüyü güçlendiren bir hede zannediyordum. ne mal insanlar varmış, di mi?[signature][hline]Bu mesaj 5 saniye sonra kendi kendini imha edicektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 said: Heffer, 17 Ağustos 2004 00:02 tarihinde demiş ki: (sanki oynayan kaldı lol) *! el kaldırır* cd yanımda duruyor dünden beri , cesaretimi toplarsam yüklicem :)[signature][hline] i luv guyz where would they be wifout us gals??? Still in the Garden Of Eden you gullible b****. dra : yenge yap gel diosun da 0.5lt su ismarliim desen 1.29$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 off su yazıları okurken bile oyunu oynadıgım gunler aklıma geldi içimi bi titreme kapladı:D[signature][hline]I've become more powerful than any jedi,even YOU Katil-lvl 50 parasız asker-kay Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay Mothman-lvl 49 buffbotmuş-Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wraog Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Valla ben az önce Monastery'den kayığa bindim. :) Ama şu ana kadar sadece Monastery'de bir tane bulabildim.Onu da Ectoplasmaya verdim.Çünkü şu ana kadar en çok onu kullandım. Bir de oyunun ilerleyen bölümlerinde tekrar malikaneye dönecekmiyiz?İçinde gitmediğim yerler varmış gibi geldi de bana. Son olarak; bu Ether Trap'ler ne işe yarar.Tuzak olduğunu anladım ama,yaratıkları felç mi ediyo,yoksa üzerinden geçerken zarar mı veriyo sadece?[signature][hline]" Bless all forms of intelligence. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 said: Heffer, 17 Ağustos 2004 00:02 tarihinde demiş ki: bi odada masanın üzerinde vardı bu hedelerden, o sırada işlevini bilmiyodum ama, gördüm ya alınabilitesi olan bi hede, alıverdim. Sonra öldüm. sonraki 3-4 sefer hep öldüm oraya gelince, daha sonra fark ettim ki (yarılarak), onu aldığımda tepemdeki andaval avize tepemden inme isteğiyle dolarak kafacığıma iniveriyomuş... Ehe ben ilk oynadığımda direkt olarak yukarı bakmıştım (yaşasın ses sistemi) cönk diye kafama inmişti. Çok daha beterdi.[signature][hline]Işığın yokluğunda, karanlık hükmeder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 ben sonradan geriye kaçmayı akıl edince avizeyi görmüştüm, bayada bi güldüğümü hatırlıyorum:) ama yine de o kuru kafalı büyü en yarıcı şeydir undyingte.. ha bide bi kadın vardı taş atıyodu uzaktan büyü müyü yapacağına taş atıyo diye gülmüştüm ona da:D yahu gaz oldum bende yükleyim bari:) [signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected] icq: 172758290 [Bu mesaj Heffer tarafından 17 Ağustos 2004 16:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 ben orda amplifier'ı alınca direk geri dönmüştüm (beklememin anlamı yoktu), sonra bir ses duyunca dönüp baktım masanın üstünde avize var, masa kırık..[signature][hline]Bu mesaj 5 saniye sonra kendi kendini imha edicektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wraog Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Şu sıralar time portal'ı açmaya uğraşıyorum. Ayrıca bir kulenin üstünde "Mana Well" buldum. :) Manayı +10 arttırdı.Hemde kalıcı olarak! :P[signature][hline]" Bless all forms of intelligence. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Undying rulaz Antalya da bile buldum oyunu ama almadım bir kere bitirmek yetiyorda artıyor[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wraog Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Az önce time Portal ı çalıştırdım.Tapınağın gölün üzerindeki yansıması muhteşemdi. Şimdide monklarla kapışıyorum. Ayrıca size sormak istediğim bir sorum var;"Amplifier'lerimi hangi büyü üzerinde kullanayım?"Şu ana kadar 3 tane buldum ve 2sini Ectoplasma üzerinde kullandım.(Sırf Howler'lardan kurtulmak için.)[signature][hline]" Bless all forms of intelligence. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 o skullu hedede kullan 3 tane kuru kafa dönüp yanıp bişiler geceleyince yarıyolar:D büyünün adını da unuttum yaw biri sölese de kasıp oyunu yüklettirmese şimdi bi saat:)[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected] icq: 172758290 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Skull atmana yarımcı olana ver böylece 3 skull atacaksın bu arada tapınakta tırpan ı bul ve al en baba silahın olcak[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wraog Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Birde oyunun sonraki bölümlerinde tekrar en baştaki malikaneye dönecek miyiz?Benim orada giremediğim bayağı bir oda vardı.Aaron'un odası mesela.[signature][hline]" Bless all forms of intelligence. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Oyunu oynayalı 3 yıl oldu be güzelim hatırlarması zor oluyor ama biraz kasıyım dur[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 eeeh eytere bea! *!deli gibi undying aramaya başlar* tırpan mı? nerde?:)[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected] icq: 172758290 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wraog Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Hayır birde 100 km yol katettik daha tek bir boss a bile rastlamadım :P Tek cd'ye nasıl sığdırmışlar bu oyunu!?[signature][hline]" Bless all forms of intelligence. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar