reddiye Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 (16-17, 22-24 Nisan) Cuma ve Cumartesi gecesi veya 1i de olur veya sonraki hafta perşembe cuma cts de olur hiç farketmez me kadar müsaitseniz :) Eğitim için ankaraya geliyorum otelde kalmaktan para kalmadı fena sıkışık bir dönem, misafir kalabileceğim birileri çıkarsa inanımlaz süper olur benim için. Olası konaklama durumunda verebileceğim hizmetler: Sabahları french toast kapsayan kahvaltı hazırlarım Kaldığım yeri dağıtmam mis gibi bakarım Olası konaklama durumumda sabahtan akşama kadar derste olcam Konakladığım günlerdeki mutfak giderlerine ortak olurum :) Her gece ilk tuborg kırmızınız da benden :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 böbrekler ne alemde, sağlıklı mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 hah onu belirtmeyi unuttum tek böbrekliyim. Lütfen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karasimsek Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 bizim ev dört kişi tuborglar hala geçerli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 2 kişiye ısmarlasam olmaz mı :)cannızsağolsun :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 tmm 4 kabül gelimmi asadfsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karasimsek Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 walla kapım açık ama ankara'dan misafir diyince bende ankaradan geliceksin sandım ne yazıkki istanbuldayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 eğitime gönderen kişi/şirket neden karşılamıyor bu masrafı? o şahıs/şirket kendin mi oluyosun yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 olm adam harbiden yardıma ihtiyacı var alsın biri sevaptır. baksanıza önce 2 dedi sonra 4 ü kabul etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 kendimi eğitime yolluyorum evet :) eğitim veren yer ayarlıyor ama otel ayarlıyor, parasını sen veriyorsun. onlar yalnızca rezervasyon yaptırıyor. Saçma baya... Valla bu sefer sıkışık biraz durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Ayrıca beni misafir eden arkadaşa İskenderun / Arsuz da Haziran-Temmuz ayında 1 haftalık tatil fırsatı. kaçırmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 16 17 nisan için bir arkadaşımda kalma durumum ayarlandı, 22-24 Nisan için tekliflere açığım 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 ankaralı patiler vardı ya uzatsınlar bi yardım eli. ben daha geçenlerde taşınmış (ankara'dan ayrılma) olmasaydım alırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Olm yok mu Isparta'ya gelen giden. Gül tatlısı yerük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoShiZzle Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 abi ne malum gece kalkip bizi kesmicegin? sabah french toast yerine bizi yemiycein vs vs... off cok kanli film izledim bu aralar ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 http://www.hostelbookers.com/results/loc/dd/dst/6105/arr/2011-04-22/ngt/2/ sort by private room (lowest to highest) yapıcaksın 30 euroya falan çıkarsın kafan rahat olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Evim müsait olsaydı ben misafir edebilirdim ama malesef değil ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 ankarada olsam ben kabul etmezdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 zaten olmadı bu gidişimden sonra couchsurfing e üye olcam. gerçi o işten biraz tırsıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar