xetraynex Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Selam, Aveanin 1gb 3g 9tl kampanyasindan faydalanmak istiyorum ve ipadde kullanmak istiyorum. http://www.avea.com.tr/tr/sta/3G/net/kademeli_jet.shtml?pagemenu=3glinet.pcden.cihaz3gli.kademeli Simdi ipadin simi microsim ama normal simi kenarlarini kestiginizde microsim oluyor zaten. http://www.google.com.tr/search?q=sim+to+micro+sim+conversion&ie=UTF-8&oe=UTF-8&hl=en&client=safari Musteri hizmetlerini aradigimda ipadin altyapisi farkli, kullanirsaniz cok fazla ucret yansir dedi, ama ne alaka ki 3g bu her yerde 3g degil mi? Ben simlerin 3g modemlerin imeilerine kilitli olmasindan korkuyordum ama ustteki sorun daha ciddi geldi simdi musteri hizmetlerinin dedigi. Anlam da veremeim pek. Sizce boyle 3g modem simini kullanma gibi birsey yapabilir miyiz? Ipad paketleri pahali. Veya baska cozum onerisi olan bu olaya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 musteri hizmetleri kolpalamis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Bana da masuz demis gibi geliyor kullanmasinlar filan diye. Asli varmidir acaba diye arastiriyorum ama daha bise bulamadim, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 abi "3g modem simi" ve "telefon simi" diye ayrı iki şey yok ki? şu an konuştuğun telefondaki simi çıkarıp 3g modeme takarsın o olur 3g simi. istediğin modeme istediğin şebekenin sim kartımnı takıp kullanabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Yalnız şöyle bi mevzu var, o 3G modemlere veya sadece net için verilen simkartlara konuşma hizmeti tanımlamıyorlar, dolayısıyla arama yapamıyorsun. Mesela Turkcell Vınn aldın, içinde kartı var, oo ne güzel aga ben bunu iphoneumda da kullanırım dersen arama yapamıyosun diye biliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 normal tarife üzerinden kullanırsın herhangi bir ekstra ücret edemeden. Hiç bir farkı yok. müşteri hizmetleri cahilmiş. edit; arama yapılmıyor, sadece mesaj yollanabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 tamam canim arama yapmasin mesaj da atmasin telefon yapiyor onlari zaten :) ipad ile internete girebileyim de o kadar para verdim biriktire biriktire canim cikti kredi kartim borc icinde bir ise yarasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 parana yazik ipad e o kadar para bosuna gitmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Meslek geregi boyle mobil bir aletin olmasi isime yariyor ama en onemlisi 1024 768 cozunurlukle mukemmel pdf okuyabiliyorum. Muhendislik kitaplari da turkiyede kolay kolay bulunmuyor. Ondan bosuna gittigini dusunmuyorum acikcasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 up normal sim kartı hem telefonda da hemde başka yerde nasıl kullanırız yani çoğaltabiliyor muyuz tak çıkar yapmamak için eskis kayboldu filan diyip yenisini isteyince olur mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 olm yazılım mühendisi değilmisin, meslek gereği nasi işe yarayabiliyor ipad sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 onu boşver sen benim soruma cevap ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 evt yedek sim çıkartıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 aynı anda kullanılabiliyor mu peki biri internete girerken diğeri telefon görüşmesi yapabikir mi ya da 2si de aynı and ainterenete gircek vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 abi saçmalama 1 gb yetmez sana.. ben kullanıyorum avea gsmobile 8 gb, galatasarayın her golü için 100 mb geliyo ama yetmiyo abi bana. zar zor sıkıştırıyorum. ya da ben cok abartıyorum belki ondan ama ne biliym 8 gb + goller şeklinde bana yetmiyosa sana 1 gb hiç yetmez sanırım. yanigünde 30 mb civarı bişi demek bu. gerçi ipad diyosun ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 soruna gelince, evet kullanılıyo. o vınn bi alet sadece aracı o. telefon gibi düşün o aleti. telefondan internete giriyopmış gibi. o sim kartı başka bi telefona(senin deyiminle başka bi alete) takman gibi bişi. ve ayrıca evet, müşteri hizmetleri saçmalamaış. daha fazla kotalı alın diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Aynı hattı iki farklı simkart üzerinden kullanamazsın yeni bir sim kart ve hat alıp yapabilirsin ancak o işi. Çünkü simkart seri numarası TC kimlik numarası gibidir ve bir tanedir sen kendini nasılki klonlayamazsan aynı şey onun içinde geçerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 niye klonlayamayasın lol ikiz sim kart diye bir şey var aynı numaraya ait olur bunlar mesela birini ipad için taktım internete gidiyorum ama telefonla görüşme yaptığım anda ipad'deki internet bağlantısı gider. ya da tam tersi telefonla görüşme yaparken ipad'den internete girmeye kalkarsam bu sefer görüşmem kesilir. olay bu amaç pratiklik sim kart tak çıkar yapmamak. iki sim kart, aynı hat, aynı fatura. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 throine said: mesela birini ipad için taktım internete gidiyorum ama telefonla görüşme yaptığım anda ipad'deki internet bağlantısı gider. ya da tam tersi telefonla görüşme yaparken ipad'den internete girmeye kalkarsam bu sefer görüşmem kesilir. olay bu amaç pratiklik sim kart tak çıkar yapmamak. iki sim kart, aynı hat, aynı fatura. Bundan ziyade, ben ikisi birden çalışmıyor diye biliyorum. Yani biri açıkken diğer alet uçak modunda kalacak mecburen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 "roket adam" said: Bundan ziyade, ben ikisi birden çalışmıyor diye biliyorum. Yani biri açıkken diğer alet uçak modunda kalacak mecburen. uçuş modunda olacak, kapalı kalacak diye bir şey yok. birini kullanınca öteki mecburen kesiliyor bir şey yapsan da yapmasanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Arama yapmana gerek yok yani, operatöre register olması yeterli aletin. E doğal olarak ipad kullanmak istiyosan telefonla konuşurken ipadi uçuş moduna alman gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Peki ben sozumu geri aldim o zaman 3 yildir bosuna GSM firmasinda arka ofiste IT ile birlikte calisiyorum. Soyle operatorune yapsinlar tabi kabul ederlerse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 hangi operatördeysen tcell TIM ya da vodafone shop bunlara gidip ikiz sim kart istiyorum diyeceksin. bu kadar abi off ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 http://forum.donanimhaber.com/m_42242182/tm.htm keyword ikiz sim kartmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar