synthesizer Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 ratatat özel isim olm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 nilep'in öğrencileri böyle adamları olacak ya, düşünsenize abi: http://www.swfcabin.com/swf-files/1285818129.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 imma lil gang...sta ya' kno' edit: vurguyu yanlıs yapmısm sdghf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 her BANG gördüğüm yerde PATLAMA yazıyorum yahu! ZAP! görünce KANAL ÇEVİR! yazıyorum. çok saçma oluyor dilimiz çok kötü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Türkçe'de CNC'nin karşılığını bulamıyorum viki'ye sordum "bilgisayar sayımlı idare" dedi üffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 çeneci diye çevrilmesi için tdk'ya başvurdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Spiral taşına "canavar" diyorlar türkçede bazıları birde onu napıcaz. canavar ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=IZT1G2Kh2IE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 şunu her dinlediğimde aynı şiddetle gülüyorum lan asdasfdafad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 reyou said: eheh evrenkent, internet yerinede bisi diyodu ama unuttum simdi onu sdfdsf örütbağ :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 optimum duzeyde kullaniliyor forumda genel olarak rahatsizligin varsa anlamiyorsundur yada ingilizce bilmiyorsundur ne cok rahatsiz etti bi kac tane alinti yapsaydin bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 bizim bi hoca var bi gün tdkdan 4-5 adam gelip apar topar götürücekler adamı çok da düzgün bir hocadır kendisi ama bir türlü yabancılaştırılmış türkçe kelimeler kullanmaktan kendini alamıyor şimdilik aklımda kalanlar "bu çizimleri haftaya kadar revize edelim" (tekrar bak falan desen ölcen) "bu sayfaya 2 plan daha enjekte edilebilir, yer var" (LA 2 plan daha ÇİZİLEBİLİR desen daha kolay) "bu paftalar çek edilsin" (bu çok yaygın en ayar olduğum da bu ÇÜK EDELİM der gibi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Birakin isteyen istedigi gibi iletisim kursun. Etrafinda turkceden cok ingilizce konusulan , okunulan vs bir ortam varsa mecbur araya girer ingilizce kelimeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 eer ordan bağa laf eden olursa o yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Son durum ne kullanıyormuyuz kullanmıyormuyuz sizden çıkacak haberi bekliyorum sırf bu yüzen dünden beri konuşmuyorum. sakjdsajhdhs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 SeaGle said: Spiral taşına "canavar" diyorlar türkçede bazıları birde onu napıcaz. canavar ne lan hahahaha ciddi olamazsınız? hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Lemuria, burası samimi bir ortam. Sizleri bizleri atalım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 sesu said: Fak şit pusi nereye kadar ama değil mi? Bizim dilde babalar kulak üstünde şınav falan çekiyor. Anbiliğvıbıl. ahahaha su cok dogru ama ya ole fak sit pusi ile olmuyo turkce bole ordan girip burdan cikmanin zevki yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=HqRIOtmqZmk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=O3bsWY82aGM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 roket adamınki daha samimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 ben en çok şu kıza üzülüyorum. taa yıllar önce izlemiştim bunu, o zamandan beri üzülüyorum. ne tatlı kız. http://www.youtube.com/watch?v=RUjtpQKK4bk&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Helcaraxe said: sesu said: Fak şit pusi nereye kadar ama değil mi? Bizim dilde babalar kulak üstünde şınav falan çekiyor. Anbiliğvıbıl. ahahaha su cok dogru ama ya ole fak sit pusi ile olmuyo turkce bole ordan girip burdan cikmanin zevki yok. yalnız buradan, belki konuyla direk alakası olmayan ama çok inandığım bir çıkarım yapmak istiyorum: hiç ingilizce bilmeyen bir insana, fuck dediğin zaman anlayamayabilir, "fak ne la? fak?" ama hiç türkçe bilmeyen birine "o... ç..." diye r'sini, p'sini, ç'sini ve ğ'sini bastırarak söyleyin, anlar, haklıyım.ç. türkçe küfür ederken içine şevk katıyoruz. yaratıcıyız ve küfürlerimiz konusunda sınır tanımıyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar