BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 1 Haziran Çarşamba 21:00 link Küçük çiftlikte gene. 45 TL biletler. fırsat biletleri sanırsam. en güzel haber bu sanırsam bu sene :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 evet evet ^_^ mutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Lanet olası federaller... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 biletimi aldım da alt grup olarak mor ve ötesi'nin çıkması olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 naysss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 BiTcH_oFBaT said: Küçük çiftlikte gene. 45 TL biletler. fırsat biletleri sanırsam. en güzel haber bu sanırsam bu sene :D *gereksiz polemik mode on* hayır en güzel haber iron maiden *gereksiz polemik mode off* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 oha kavga sebebi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Tarihin 1 haziran olmasi beni uzdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 abi neler yaşadım ya dün.. pzt ekip toplantısı + sunum konuldu. kız arkım ofise geldi 2 saat dışarlarda takıldıktan sonra. saat 20:45 ben hala ofiste idim. program 19 kapı açılış. 20 mor ve ötesi. 21.30 interpol'dü. son anda ofiste benden kıdemli biri benim yerime direktöre mail attı programı varmış vs vs diye izin verdiler çıktım gittim. tam zamanında gitmişiz. mor ve ötesi filan bitmişti. yani muhteşem sahne şovunu göremedim ben ama gayet güzeldi. ses çok temizdi, ben sistem de hiç bir sorun göremedim. adam zaten albüm - canlı aynı şekilde söylemeyi başarıyor. bütün kral şarkıları da söylediler. ne gariptir ki kafan biraz iyiyse gözünü kapa ve dinle modu için çok iyiydi. yanlız konserde pek konser ortamı yoktu. insanlar muhabbet ediodu paso ahaha. bu arada ekip toplantımız da 14:00 de başlamıştı ve hala bitmemişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 a takimi misiniz, ne toplantisi lan o, yenilmez kamyon mu yaptiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 finaller yüzünden kaçırdım fu ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar