Suark Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 ne yanar döner sektörmüş bu arkadaş, 2 haftada 10 kere fikir değiştirildi, neyse, diyarbakıra gidiyorum, gül gibi evimi bırakıyorum istanbulda çok hüzünlüyüm :/ pahalıymış diolar diyarbakırda kiralar,1k tl falan dediler öeeh dedim. Var mı yaşayan eden, nası bi yerdir oralar, gidersem ölür müyüm nedir pfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 diyarbakır istanbula göre ÇOK ucuz bir şehir, 10 kişi kepapçıda tıkabasa doyup 100 lira ile çıkabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 yaşama stiline bakar. gecelerin playboyuyum sürekli kızlar alkol oohh yeaa takılıyorum diyorsan kötü ama zaten hayatım sade geçiyor diyorsan rahat edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 yaz geliyo karpuz peynir spamlarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 yaşama stili ne olursa olsun diyarbakır:S kahvaltı, yemek fln anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 ama yemekler muazzam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 olitere said: diyarbakır istanbula göre ÇOK ucuz bir şehir, 10 kişi kepapçıda tıkabasa doyup 100 lira ile çıkabilirsinizaynen boyle. daha gecenlerde gittim. ete ve tatliya doyacaksin, bunu soyleyebilirim. hayat olarak pek birsey bekleme. xbox ps3 wii kinect move hepsini al gitmeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 yemekler muazzam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 nese interneten mmo nolifer olurum ben de, de hatunu geride bırakmak koyucak. Ulan hayat, bana bu golü de attın ya, alacağın olsun senin. öf acaip moralim bozuk, güzel şeler diin olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 meme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 salla gitsin, ben de riyadda yasiyorum, diyarbakir daha iyidir, en azindan sokakta insan gorursun :P WoW hesabin varsa tekrar actir, zaten oynuyorsan da alt kas bir raid grubuna daha gir. Gunler baska sekilde gecmeyecek simdiden belirteyim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 abi özgürlük? gitme, easy as fuck. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 nomsaR said: abi özgürlük? gitme, easy as fuck. ya ödemem gereken bir borç bi de doyurmam gereken bi karın var. Nese ii tarafından bakayım, kariyer açısından ii olcak senior olarak gidiorm heh. dönüşüm muhteşem olacak ula Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 gece hayatını es gecersek diyarbakırda yasaması güzel. Sıkma canını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 ya turkmenistan falan olsa bari, ne bileyim yurt dışı olsa bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 hava oldukça boğucu oluyor yazın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 d.bakırda yurtdışı gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 çok göze batma hatta mala bağla orda bence birazda. yapabaliyorsanda hiç gitme.istanbuldan sonra feci etkiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 düzgün maaş alıyosan iyi de birikim yapılır orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Senior ol gel sonra burda project mang. ol, sonra beni senior olarak al :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 bye. ayrıca malatya diyarbakır falan türkmenistanın hede hodonun en kral şehirlerini ezer bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Keşke bende gitsem lan muz cumhuriyeti ülkelerine bile razıyım. Yeter ki az bi uzaklaşabileyim buralardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 @wastyrx: hakikaten he yurtdışı şantiyesine felanmı girsem die kara kara düşünmeye başladım bende. Bu arada dün survivoru 10 dk izledim (ilk defa :D) adamlar şikayet ediyor isyan ediyor baktım bir 5dk daha. Sonunda ben orda olsam full tatil modunda gayet rahat hiç sıkıntı yapmadan yaşayabileceğime kanağat getirdim. edit: imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 silme nerde güncelle yerine alıntı yapmışım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Qualance said: ...yaşayabileceğime kanağat getirdim. edit: imla pek düzelmemiş ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar