Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SYSTEM SHOCK 2


wraog

Öne çıkan mesajlar

Sizden 2 ricam olacak;

1-)Bu oyunu elinde bulunduran Paticik sakinlerinden,1 kopyasını da bana yollamasını rica ediyorum.Lütfen...Allah aşkına...yalvartmayın..böeh!

2-)Daha önce bu oyunu oynamış ve bitirmiş tecrübeli kişilerden oyun içi 1-2 taktik ve dengeli bir oyun için gereken en uygun karakter özelliklerini açıklamalarını rica ediyorum.[signature][hline]" Bless all forms of intelligence. "
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

karakter yaratma konusunda oyle mukemmel bir tutor yok abicim eger sen diyorsanki ben bu oynu rahat bitiricem direk bi koldan saldır mesela silah kullanan asker modeli bişi olucaksan hep agresif traitlere ver yada psişik guclu heriflerden olacaksan yine hep agresiflere ver ama diyorsanki kasıcam ben bu oynu doom3 gibi oynicam bi yaratığı oldurmek 10 saat alacak ama ben deliklerden dolaşip gezicem diyorsan git hackingdi telepatiydi oyle seyler al.

ben bu oynu winxpde calıştıramadim sırf oyniyim diye win98 yukledim sonra delirdim bitiremeden sildimwin98si duzgunce anlatsana nasıl calıştırdın winxpde[signature][hline]Do you mind if i always love you?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Zipli hali 258 MB.Açınca 420MB oluyor.

Valla benim XP de ortaya çıkan tek sorun bu yukarıdaki hata mesajı.Eğer seninki de bu sorunsa
1-Uyumluluk ayarını 200 oda olmadı win98 e getirmen.
2-shock.cfg dosyasını notepad ile açıp "safe_texture_manager " satırını en alta eklemen.

Bu kadar.

Tabi oyunun tüm patchlerini yüklediğini varsayıyorum.

Ben www.need4gamez.com dan indirdim.Bu 2.03 yani patchlenmiş hali.[signature][hline]" Bless all forms of intelligence. "
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben en başta karakterimi Navy den seçtim.Sonra +1 STR ve +1 HACKING aldım.Sonra +2 ENDURANCE.Enson olarak da +2 STANDART WEAPONS aldım.

Sizce iyi yapmış mıyım?

Benim aklımda hem iyi kötü savaşan.Hemde hacking olayından anlayan bir karakter var.

Bir SHIFT+NOKTALI VIRGUL e basınca açılan yere "no_spawn" ve "gun_degrade_rate 0" yaptım.Ama onay sesi felan vermedi.İşe yaramış mıdır acaba?

Birde bu kameralar bizi görünce üzerime oluk oluk hybrid akmaya başlıyor.Hackliyorum güvenlik konsollarını ama o sadece zaman kazandırıyor?Yardım.

Sevgiler saygılar.[signature][hline]" Bless all forms of intelligence. "
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 8 yıl sonra ...
×
  • Yeni Oluştur...