wraog Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Sizden 2 ricam olacak; 1-)Bu oyunu elinde bulunduran Paticik sakinlerinden,1 kopyasını da bana yollamasını rica ediyorum.Lütfen...Allah aşkına...yalvartmayın..böeh! 2-)Daha önce bu oyunu oynamış ve bitirmiş tecrübeli kişilerden oyun içi 1-2 taktik ve dengeli bir oyun için gereken en uygun karakter özelliklerini açıklamalarını rica ediyorum.[signature][hline]" Bless all forms of intelligence. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 abandonware oldu o zaten, kablo neyin kullanıyosan çekersin abandonware sitelerden.[signature][hline]Hiç Bitmeyen Efsaneler MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wraog Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Normalde kaç cd bu oyun?[signature][hline]" Bless all forms of intelligence. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 bilmiyorum:) bende bi ara gaz olduydum senin gibi, underdogsta rasladıydım çektiydim ettiydim. dediğim gibi bağlantı uydur çek(rahat rahat söylüyorum yasal nasılsa ehehehe)[signature][hline]Hiç Bitmeyen Efsaneler MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wraog Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Home of the underdogs da var ama sadece 148 MB!? Bu olduğundan emin misiniz?Movie+sesler filan çıkarılmış olmasın?[signature][hline]" Bless all forms of intelligence. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 sesler vardı valla movie raslamadım, oyunda varmıydı bilmiyorum. (yani normalde varmıydı)[signature][hline]Hiç Bitmeyen Efsaneler MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wraog Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Abi underdogs dan indiremiyorum ya? O 5 haneli şifreyi girdikten sonra hep hata veriyor?[signature][hline]" Bless all forms of intelligence. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 getright, dap, flashget, vb. kullanırsan ban falan atıyolar 5-6 dakkalık, düz çekicen. veya yeni eklemiş adam bittorentin varsa onuda kullanabilirsin.[signature][hline]Hiç Bitmeyen Efsaneler MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wraog Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Valla biryerden indirdim.258 MB. Tam 10 saat sürdü. :P Şimdide adamların e-mail adresime sifreyi yollamalarını bekliyorum. Sabır.Sabır.Ya Sabır. :)[signature][hline]" Bless all forms of intelligence. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wraog Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 ERROR: Direct 3d device does not accurately report texture memory usage.Contact your 2d accelerator vendor for updated drivers. Bu yukarıdaki hatayı ben ana menüye girip new game dediğimde veriyor?????[signature][hline]" Bless all forms of intelligence. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 dosbox diye bi program var böyle eski oyunları çalıştırmak için namernet.com da vardı belki sorununu çözer bununla çalıştırırsan oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wraog Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 shock.cfg dosyasına bir satır birşey ekleyince sorun filan kalmadı :) Yalnız nasıl bir karakter yaratmam gerektiği konusunda bana biraz yardımcı olun :)[signature][hline]" Bless all forms of intelligence. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 karakter yaratma konusunda oyle mukemmel bir tutor yok abicim eger sen diyorsanki ben bu oynu rahat bitiricem direk bi koldan saldır mesela silah kullanan asker modeli bişi olucaksan hep agresif traitlere ver yada psişik guclu heriflerden olacaksan yine hep agresiflere ver ama diyorsanki kasıcam ben bu oynu doom3 gibi oynicam bi yaratığı oldurmek 10 saat alacak ama ben deliklerden dolaşip gezicem diyorsan git hackingdi telepatiydi oyle seyler al. ben bu oynu winxpde calıştıramadim sırf oyniyim diye win98 yukledim sonra delirdim bitiremeden sildimwin98si duzgunce anlatsana nasıl calıştırdın winxpde[signature][hline]Do you mind if i always love you? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vampire Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Bu oyunun 250 mb civari oldugundan eminmisiniz ya? Ben zamaninda oynamistim %90ini bitirmistim baya uzundu ve full 3d bu oyun bu kadar kücük olcagini sanmiyorum...Yaniliyoda olabilirim en asa 4-5 yil öncenin oynu..[signature][hline]Dont make me more aggressive than devil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wraog Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Zipli hali 258 MB.Açınca 420MB oluyor. Valla benim XP de ortaya çıkan tek sorun bu yukarıdaki hata mesajı.Eğer seninki de bu sorunsa 1-Uyumluluk ayarını 200 oda olmadı win98 e getirmen. 2-shock.cfg dosyasını notepad ile açıp "safe_texture_manager " satırını en alta eklemen. Bu kadar. Tabi oyunun tüm patchlerini yüklediğini varsayıyorum. Ben www.need4gamez.com dan indirdim.Bu 2.03 yani patchlenmiş hali.[signature][hline]" Bless all forms of intelligence. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wraog Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Burası da çok faydalı olabilir. :) http://www.ttlg.com/forums/showthread.php?t=60930[signature][hline]" Bless all forms of intelligence. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wraog Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Ayrıca bu silahların eskimesini ve habire yaratıkların yeniden spawn olmasını durduran komutlar var. "no_spawn" ve " gun_degrade_rate 0 " gibi.Bunları nereye yazacağım?[signature][hline]" Bless all forms of intelligence. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wraog Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Ben en başta karakterimi Navy den seçtim.Sonra +1 STR ve +1 HACKING aldım.Sonra +2 ENDURANCE.Enson olarak da +2 STANDART WEAPONS aldım. Sizce iyi yapmış mıyım? Benim aklımda hem iyi kötü savaşan.Hemde hacking olayından anlayan bir karakter var. Bir SHIFT+NOKTALI VIRGUL e basınca açılan yere "no_spawn" ve "gun_degrade_rate 0" yaptım.Ama onay sesi felan vermedi.İşe yaramış mıdır acaba? Birde bu kameralar bizi görünce üzerime oluk oluk hybrid akmaya başlıyor.Hackliyorum güvenlik konsollarını ama o sadece zaman kazandırıyor?Yardım. Sevgiler saygılar.[signature][hline]" Bless all forms of intelligence. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 yarın goga geliyo 10 dolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 sistem şok sistem şok! http://www.youtube.com/watch?v=lx2fZU5USus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 glory to the many! http://www.youtube.com/watch?v=dl0c9LL0rSc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 aldım oynamak lazım di mi şimdi bi de sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar