Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gerçek taraftarlık

TD)Pentagram

Öne çıkan mesajlar

mesela bugün güzel bir olay oldu bu konuya örnek olsun diye,

birkaç beyin özürlü fenerbahçeli, bilgi üniversitesi'ndeki ödül törenini basmışlar quaresma konuşurken, fenerbahçe tezahuratları atmışlar.

Sonra tabii olay çıkıyor, böyle bir günde

Hani beyinsizsin, salaksın, gerizekalısın tamam anladık, o okulu nasıl kazandın. Gerçi özel okuldur normal diyip ayrı bir tartışma açmak istemiyorum ama malesef öyle,

bari o gün, böyle bir olay sırasında hayvanlık yapma.
Sosyal ağlarda paylaş

TD)Pentagram said:

Gangren said:

Tatanga reyizler

o konuda kim ne dese haklı derim.sabi sübyanda çok doluştu böyle cark çaddesinde hafızzzz en son yürürüz diyen tipler.tabi bunları geç onları zaten övmem=D utanıyorum hatta

düşüncelihayvan

kimse burda sakaryadan ötesi yok demedi.herkese örnek olsun dedim.bu şekildeki tüm tribünler içinde aynı dileği paylaştım.ne kadar beşiktaşlı olduğunuda gördük.ben beşiktaşlı değilken biliyorum sen hayranıyım aga derken bilmiyorsun.beşiktaş tribünü çok kez kendi takımına düm düz koro halinde küfür etmiştir.beşiktaş tribünü çok sağlamdır avrupadaki en kaliteli taraftarlandandır.kimse burda beşiktaşı küçümsemedi.vefa ayrı birşeydir.

10 mağlubiuyet alinca sittir git holosko diye bağıran taraftar cefakar değildir.sinan engin den tut ilhan mansıza,sergen yalçına koro halinde küfür edilmedimi?üzerinde beşiktaş forması varken.bumu forma aşkı.

not: sakaryada 3büyüklerin şampiyonluğunu kutlatmazlar(kaba olsada öyle),tribündeki taraftarı 3 büyüklerden tutmaz.anca avrupa maçı olur türk takımı diye desteklerler.yoksa çift takım tutma huyları yoktur.

o kadar emin olma. sana bi dünya sakaryalı gösterebilirim bu dediğinle çelişen.
Sosyal ağlarda paylaş

TD)Pentagram said:

karşıyaka,sakarya,göztepe,adanademir,altay,kocaeli

kesinlikle süper ligde olmayı hak eden takımlar.

bunlar da güzel takımlar tabii; ama hiç birisi samsun kadar hak etmiyor. gerçi biz zaten çıkıyoruz bu sene süper lige ekeke. galip öztürk de söylüyormuş başkan olmasa bile tam destek çıkacağını maddi anlamda. adam kafaya oynayacak takım kuracağım demiş.

yani en çok biz hak ediyoruz ve bizim taraftar da gayet süperdir ayrıca. her deplasmana en az 1000 gönderiyoruz, adım gibi de eminim amatör lige düşsek o taraftar gene gider maçlara.
Sosyal ağlarda paylaş

huun said:

TD)Pentagram said:

karşıyaka,sakarya,göztepe,adanademir,altay,kocaeli

kesinlikle süper ligde olmayı hak eden takımlar.

bunlar da güzel takımlar tabii; ama hiç birisi samsun kadar hak etmiyor. gerçi biz zaten çıkıyoruz bu sene süper lige ekeke. galip öztürk de söylüyormuş başkan olmasa bile tam destek çıkacağını maddi anlamda. adam kafaya oynayacak takım kuracağım demiş.

yani en çok biz hak ediyoruz ve bizim taraftar da gayet süperdir ayrıca. her deplasmana en az 1000 gönderiyoruz, adım gibi de eminim amatör lige düşsek o taraftar gene gider maçlara.

Samsun bu ülkede süper ligde olmayı haketmeyen tek takım olabilir. Sadece bi takım çıkmasın deseler Samsun derim. Adamlar süper lig hayatları boyunca göz göre göre sayısız maç sattılar, sonunda da sattıkları maç sayısını iyi ayarlayamayıp düştüler aşağı. Tamam, ufak tefek şikeler, rüşvetler, kıyaklar her zaman bu ligde vardı, kolay kolay da bitmez. Ama bu kadar abartan, bu kadar bağıra bağıra yapan başka takım yoktu yani.
Sosyal ağlarda paylaş

kıskanma hacı, 5 kuruş parasız 1. ligde durulmaz. terbiyesizliğin de azı çoğu olmaz.

ayrıca son düştüğümüz sezon son 10 maçta 2 mağlubiyetimiz vardı. gayet temiz bir sezondu o bizim için ama bol maç sattığımız da bir gerçektir geçmiş sezonlarda. malatya yaktıydı bizi yoksa düşmezdik de.

bi de aklımda bişe vardı da şimdi baktyım doğruymuş. 1. ligte en çok puan toplayan 9. takımız, bi de maç satmasak ne olacakmış sen düşün ekeke
Sosyal ağlarda paylaş

abi maç satmayı gereklilik olarak lanse ettin ya, yazık cidden

parası yoksa düşecek tabii, süper lig adı üstünde

ürünlerini satacaksın, şehrinin destek vermesini sağlayacaksın, süper lige çıktın mı hemen 10 yabancı 10 türk yeni futbol almayacaksın, ligdeysen zaten her sene kadronu değiştirmeyeceksin ki paran olsun,

şehrinin önde gelenlerinden destek isteyeceksin, para bir şekilde bulunur.

Kulüpler kötü yönetiliyor çünkü işi bilen adamlar kulüplere sahip çıkmıyor. Sonra maç satmak haklılık, oydu buydu ...
Sosyal ağlarda paylaş

lafa geldi mi biz büyük takımız, şöyle şampiyonluklarımız, böyle başarılarımız var demeyi biliyorsunuz ama.

en küçük başarısızlıkta neden ortalığı yakıp yıkıyorsunuz peki? ya da şöyle diyelim,Antalya'daki Galatasaray maçında deplasman tribünü geçen yıl 75 lira idi hınca hınc dolu idi, bu yıl 100 lira idi neden 25 kişi vardı deplasman tribününde?

Ayrıca otobüs ve bilet parasından bahsetmişsin de, tayfalara inen biletler, taraftara godomanlar tarafından verilen otobüslerden niye bahsetmiyorsun?

edit: maçın kimle olduğunu yazmamışım.
Sosyal ağlarda paylaş

biz 50TL veriyoruz ama milyon eurolara adam alıyoruz.

Onlar 5TL veriyorsa, ona göre adam alacaklar. Adam alamıyorlarsa yetiştirecekler.

Büyük kulüplere özenip altından kalkamayacakları transferler yapıp, tesisler için vs. borçlanıp ardından 5TL'ye bilet satmaya devam edersen sonun her sene asansör takımlarda görüldüğü gibi olur. Hayır adamlar çıka düşe halen öğrenemediler ya olayı asıl rezalet o,

Kulüp planlarını olduğu konuma göre yapmalı, aşmamalı ki aşsa da ona göre uzun vadede önlemler almalı
Sosyal ağlarda paylaş

o dediğini artık her klüp yapmak zorunda, tam bilgili değilim bu konuda ama UEFA'nın yeni gelen kurallarında borçlu takımlara karşı büyük yaptırım var.

Anadolu takımı yönetmede Antalyaspor başkanı Hasan Akıncıoğlu incelenmeli. Hasan Akıncıoğlu'nu Antalyaspor'dan önce de biliyorum futbolla pek alakalı bir adam değildir. Ama iyi bir şirket yöneticisidir ki Antalyaspor'u da öyle yönetiyor. Halktan aldığı transfer yapmıyor, bilet indirmiyor gibi türlü eleştiriye kulak asmadan, hacizli aldığı kulübü bu yıl ilk defa Antalya'da vergi rekortmenleri arasında soktu.

Ha takımın isminin başına Medikal Park isminin gelmesine en fazla üzülenlerden biriyim ama ciddi ciddi şu UEFA kurallarını düşünmek lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

samsundan fazla adam yetiştiren olmasın, sanki dediklerini büyük takımlar yapabiliyor darkrider. benim ifade şeklim de birasz hatalı olmuş, maç satmayı sanki kurumsal anlayış olarak kabul etmiş samsun gibi anlaşılıyor da, öyle bir şey de yok. demek istediğim, evet geçmişte şaibeli maçlarımız olmuştur. birinci ligin haline bakınca hiç de gocunmam bunu söylemekten.
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

birde mesela sakarya övülüyor bu konuda da, sadece adam çıkarıp satmışlar tarihleri boyunca, istikrarlı bir başarıları yok.

Kocaelispor çıkardığı kadrolar ile bir dönem ANADOLU'DAN YENİ ŞAMPİYON GELİYOR heyecanı yaratmıştı. Türkiye kupası'nı kaldırmıştı, dönemin büyüklerine kök söktürmüştü. Korkulan deplasmandı.

Lakin Sefa Sirmen desteğinin çekilmesi falan derken birde şehrin zenginlerinin vefasızlığından ötürü kulüp kötü yerlere geldi.

asıl kötülükte bir önceki yönetimden geldi. Süper Lige kendi imkanlarıyla ve taraftar desteğiyle çıkan takım yine belediye ile ters düştü, keseyi çok açtılar ve düştüler, sonra lisans bile çıkaramadılar adama yine düştüler.

Kötü, Kocaelispor geri dönecektir ama lige çünkü hak ediyor fazlasıyla hem şehir, hemde takım

Kocaelisporlusun anlaşılan ve burada bile bir sidik yarışı kovalıyorsun.Da benim o amacım yoktu.Kocaelinin futbolcu yetiştiremediğini söyledim.En tanınmışı serdar topraktepe dedim.Orhan AK dediğiniz adamda sakaryalı.

wiki

http://tr.wikipedia.org/wiki/Orhan_Ak

Dobrowkskiyi örnek göstermesi epic fail.

Burda ben sakaryaspor dan ötesi yok uhelyn demedim.Türk futbol tarihine en başarılı oyuncuları çıkartmış takım 2.lig de parası yok borcu çok ama hala arkasında süperligde takımların %80'ninde olmayan taraftar desteği var dedim.Buda örnek olsun dedim.
Ha illaha sakarya vs kocaeli tartışması yapalım diyorsan.

Kocaeli plaka: 41

BONUS

sakaryaspor hakkında bilgi için: http://ultras11.com/curva/sakaryaspor
Sosyal ağlarda paylaş

adam sakarya'da dogmus, sakaryaspor'da yetismemis ki? futbol mu tartısacaz sakarya sehrini mi? dobrowski'de fail nerede? sakaryaspor buyuk kuluplere kac tane futbolcu gondermis? benim bildigim sakaryaspor turk futbol tarihinin en basarılı asansorudur, baska bi ozelligi yok yani.
Sosyal ağlarda paylaş

ki ben zaten yetiştirdiği de demedim, adam rage'e girip bir anda saçmalamış.

çıkardığı kadrolar dedim ki o konuda gerçekten bir dönemin en başarılı takımıdır kocaelispor, her dönem belirli takımlar bu konuda ülkemizde ön plana çıkmıştır. Mesela şuan Gaziantep'te olduğu gibi, hatta son dönemde Bursa'da olduğu gibi diyelim.

Kocaelispor başarılarıyla bir döneme damga vurmuş bir kulüp, hala da ismi ile birçok kulübün inlemesine yol açıyor. Taraftarı da halen sonuna kadar destek veriyor. Kesinlikle ligde olması gereken bir kulüp, iyi bir yönetim ile

ha skor tabelası da koyacaksak illa son maça bakalım;

http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/208558_10150143373256053_15451741052_7060101_2693657_n.jpg

geçmişe döneceksek henry'li, bergkamp'lı, wiltord'lu, viera'lı tam kadroyu yenen kocaelispor
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/198424_10150108198336053_15451741052_6953484_525258_n.jpg

ve sakaryaspor taraftarı

http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/195841_10150103903161053_15451741052_6917642_3165871_n.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Kardeş ben kocaeli taraftarıda leş,takımıda leş dedimmi.Herkesin mazisinde başarısı vardır.Ama Türkiye' ye kazandığırdı oyuncu sayısı mağlum.Şuan türk futbolunda duyduğun isimlerinin çoğu sakaryaspor da top koşturan adamlardı.Sen şimdi hakan şükürle,oğuz çetinle,aykut kocamanla,turan,bülent,engin,Tuncay, ile mukayese edebileceğin bir kocaelisporlu futbolcu söleyebilirmisin.

okadar araba arkalarında sakarya taraftarını arama
al ismet paşada

http://www.youtube.com/watch?v=7NcIvAonnkw&feature=related

Medyan bile kabul etti plakayı yok yere es geçme.

Kardeş skor veriyosunda son 6 maçın 1 tanesini kazanmışsın bununlamı övünüyorsun LOL

konuyu kitlermisiniz, amacından sapıyor.

toggie
sıfır futbol bilgin var.cevap yazma gereksinimi duymuyorum sana.adam sakaryadan büyük takıma kim gitmiş diyor.haha

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...