Joker Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Mart ayının başında Diyarbakır 5. Asliye Ceza Mahkemesi, blogspot.com sitesi üzerindeki bloglara erişimi engelledi. Telif haklarına aykırı içeriğin ilgili bloglardan silinmesi sonrası ‘erişime engel’ kararının kaldırılması için resmi başvuru yapıldı. Ardından bu konuda ‘erişimin yeniden sağlanması’ kararı çıktı. İlk kararın kendilerine ulaşmasıyla birlikte başta TTNet, Superonline ve Koç.net olmak üzere tüm internet servis sağlayıcı (ISP) şirketler ‘blogspot.com’a ‘erişim engeli’ koymuştu. Diyarbakır’dan ulaşan resmi yazıdaki yeni kararla birlikte tüm bloglara erişimin yeniden açılması gerekiyordu. Ama bu olmadı. Çünkü Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı’nın erişimin yeniden sağlanması kararında IP numaraları doğru olmasına karşılık, “blogspot.com” yerine “blogsport.com” yazıyordu. İlgili kararda ‘r’ harfi fazladan yazılmıştı. Bu yazının ISP’lere ulaşmasıyla bazı şirketler erişim engelini kaldırdı. Ama başta 6.1 milyon abonesi bulunan Türkiye’nin en büyük servis sağlayıcısı TTNet olmak üzere birçok şirket ‘blogspot.com’a koyduğu erişim engelini kaldırmadı. Hukuk birimlerinin tavsiyesi doğrultusunda IP adresleri doğru olsa da sitenin ismindeki yazım hatası yüzünden bu engelin kaldırılmadığı belirtiliyor. Google’ın mahkeme kararındaki ‘r’ harfini çıkartmak adına yeniden işlem başlattığı buna karşılık yeni bir kararın çıkmasının zaman aldığı ifade ediliyor. http://www.mediacatonline.com/Home/HaberDetay?haberid=51310 /dyna "basliktaki blogsport'u blogspot olarak duzeltiverdim." "derken mahkeme noob cikmis ben de yaziyi okumamayarak noob cikmisim yine sportlattim" "bu da boyle bir animdir gunluk" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 burası türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 semih cumhuriyeti gibi ülkeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 imdb/imbd gibi bi sıkıntı da yaşanmıştı sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 dyna said: "basliktaki blogsport'u blogspot olarak duzeltiverdim." Yukarda yazılanların TAMAMI hayal ürünüdür. 1 defa güncellendi. Son güncelleme 11/04/2011 12:40 tarihinde DynamicK tarafından yapılmıştır. iyide mahkeme blogsport'un engelini kaldırmış :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 spot, sport bunlar fani seyler, evet ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 blogların da açılmama sebebi o r zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 blodsport Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 noldu bu bloglar? ben girebiliyorum da beraber yazdığım bir arkadaşım benim kullandığım dnsler ile ya blogger a giremiyor, bloga giriyor ya da tam tersi, bloggera giriyor bloga giremiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 ahaha google digiturk'ün reputation'nını 0 a indirdiğini açıkladıktan sonra sihirli bir şekilde yasak kalktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 yok abi işte kalkmadı hala giremeyenler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 blogspot da 2 gündür sıçışlarda. 1 günlük gönderileri de kaybetmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar