Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Köpek Isırdı

Klapaucius

Öne çıkan mesajlar

Yolda yürüyodum bi baktım arkadan bir acı hissediyorum bi baktım köpeğin teki kıçımda asdasd. LAan dedim sonra köpek gitti ben de hastaneye gittim şimdi 3 ayda 6 tane aşı olcakmışım. Ulan ısırması dert değilde zırt pırt aşı olmaya gitmek öyle canımı sıkıyo ki ooyoy allah belanı versin köpek. Barınakta öldürürler inş köpeği yoksa ben gördüğüm yerde öldürücem
Sosyal ağlarda paylaş

yok sağlık konusunda internetten tavsiye almak yanlış zaten. tek yapman gereken pansumanlarına ve doktorunun söylediklerine dikkat etmen.
böyle yapmayı sevmesem de köpek salyası teması sonucu diğer enfeksiyonları da önlemek için antibiyotik (augmentin, croxilex vb.) konusunda hekimine danışmanı öneririm.
onun dışında hayvan eğer takibe alındıysa 10 gün içinde kudurmazsa diğer aşıların yapılmayabilir.
tabii her zaman hekiminin tavsiyeleri hepsinden önemli ve gerçekçidir.
Sosyal ağlarda paylaş

geçen beni de ısırdı, daha doğrusu ısırmaya çalıştı. evin oralardayım işte. genelde var bir köpek tayfası ama bize bişi yapmazdı. "lan bu köpek yeni galiba" diye baktım şöyle devam ederken köpek bacağımdan kapmaya çalıştı. şimşek gibi reflekslerimle bacağımı kaçırdım kottan kapabildi sadece. onu da delemedi bile salak köpek. gene de yıkadım kotu salyası filan bulaştı sonuçta.

ama manyak bu köpeklerin bazıları cidden. kotu yırtsa üzülürdüm daha ilk defa giymiştim sfdfs.
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:

Çocuk veya bebeği de ısırabilir o yüzden uyutulması lazım o tip saçma sapan ısıran sokak hayvanlarının.
Laorx said:

niye öldürüyolar lan köpeği seni ısırdı diye, inş bidaha ısırır.

abi aslında sokak hayvanının olmaması lazım da öyle bi olasılık görmüyorum hiç.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...