dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 BabacumMostors said: benzer renkte tshirt budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 logo da var=) koyarım bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 yeto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 ahah imageshack'e koydum olmadı akşam bakarım ya, yeni uyandımz aten uyku akıyo gözümden sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 güvenc özel mesajlarına baksana birader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Toplum içinde fısıldanmaz, ne söylüyorsan burdan söyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 benim arasıra oynadığım bi halısaha grubu bu sene forma yaptırdı baya güzeldi kumaş kalitesi ne kadara/nerde yaptırdılar sorup söylerim isimsiz 5-6 tane fazla yaptırırız forması olmayan forma kiralama ücreti verir 1 tl :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Scheriff said: forması olmayan forma kiralama ücreti verir 1 tl :) Vazgeçtim budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Maliyet yüksek olacak baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Evet formaların tanesi 30 lira civarı bu arada, ona göre hesap yapın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 dreagloth said: Scheriff said: forması olmayan forma kiralama ücreti verir 1 tl :) Vazgeçtim budur. kim yıkayacak o formaları? bir de çift taraflı forma var mı ki? hani ben oyunda olan birisi olsam herrenktende birer tane yaptırırm yeri geldiğinde t-shirt gibi sinemaya giderken bile giyerim mesela gündelik giymek için ejderli inter forması almak isiyorum am agörenler mahmutbeyden geliyorum sanacak diye çekiniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar