Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pepeleksel Halısaha Maçı v2011.15

cavanagh

Öne çıkan mesajlar

Güzel maçtı ya,İlhan döndüğünden beri kalite yükseldi resmen. Çok objektif bakamadım ama belki Yankı-Öncü değişikliği ile bir ortsaha bize bi defans oraya olmalıydı ama o zamanda muhtemelen biz yenilirdik. Bizim takım cidden iyiydi. Defansta Sercan ve Öncü o kadar iyiydiki nerdeyse hiçbişey yapmadım. Serende cidden müthişti bitiriciliği bugün. Yinede iddia ediyorum en azından 1 golü Görkem muhtemelen kasten yemiştir :P İstesen bu kadar hava yapamazdın kıza kanka :D Bu tayfa ile oynamak çok keyifli, hiç bi zaman ezilme olmuyor. Yanlış hatırlamıyosam cıvıma kısmına kadar 2 fark öndeydik. İlhan sende kusura bakma bro karşımda sen olunca motivasyonum artıyo fauller falan :p hepinizin ayağına sağlık
Sosyal ağlarda paylaş

Bildiğin perte çıktım ama ben bu maç sonrası halı saha çimleri artık yağmur+rüzgar yiye yiye acaip sertleşmiş, çok büyük sıkıntı yaratıyor kayınca. Ben çok keyif aldım maçtan ama 90 dakika oynatmak biraz ölümüne oynamak gibi oluyor.

Bi de Baki'ye biraz sert girmişim ama onu farketmedim :D Adamda kramponlarımın izi kalmış.

Cem'in penaltıyı kaçırması benimde atmam ironik bir durum oldu tabi baya.

Bu arada biz Yiğit'le defansta çırpındık bir ara bizimkiler arkaya bakmamaya başladılar 5 e 2 falan atak yediğimiz oldu. Ona rağmen çok fark olmadı keyifliydi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...