fizban Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 sahayı bilenler için söylüyorum, görkem yine gel yine atarım. köşeye üzerinden kaldırarak hem gol hem penaltı bile yaptım daha ne olsun. BU DA MI GOL DEĞİL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 o değil de iyiki 00:00-01:00 maçı yapmamışız yoksa feci ıslanırdık hem sahada hem sotyunma odasında tıtıtıtıtıtıtıtıtıtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Bansızlığının keyfini sürüyor adam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tolga Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Güzel maçtı ya,İlhan döndüğünden beri kalite yükseldi resmen. Çok objektif bakamadım ama belki Yankı-Öncü değişikliği ile bir ortsaha bize bi defans oraya olmalıydı ama o zamanda muhtemelen biz yenilirdik. Bizim takım cidden iyiydi. Defansta Sercan ve Öncü o kadar iyiydiki nerdeyse hiçbişey yapmadım. Serende cidden müthişti bitiriciliği bugün. Yinede iddia ediyorum en azından 1 golü Görkem muhtemelen kasten yemiştir :P İstesen bu kadar hava yapamazdın kıza kanka :D Bu tayfa ile oynamak çok keyifli, hiç bi zaman ezilme olmuyor. Yanlış hatırlamıyosam cıvıma kısmına kadar 2 fark öndeydik. İlhan sende kusura bakma bro karşımda sen olunca motivasyonum artıyo fauller falan :p hepinizin ayağına sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Bir gün forvet oynıycam, bana vurana ben daha çok vurucam. İlk kırılan kaybedecek! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Bildiğin perte çıktım ama ben bu maç sonrası halı saha çimleri artık yağmur+rüzgar yiye yiye acaip sertleşmiş, çok büyük sıkıntı yaratıyor kayınca. Ben çok keyif aldım maçtan ama 90 dakika oynatmak biraz ölümüne oynamak gibi oluyor. Bi de Baki'ye biraz sert girmişim ama onu farketmedim :D Adamda kramponlarımın izi kalmış. Cem'in penaltıyı kaçırması benimde atmam ironik bir durum oldu tabi baya. Bu arada biz Yiğit'le defansta çırpındık bir ara bizimkiler arkaya bakmamaya başladılar 5 e 2 falan atak yediğimiz oldu. Ona rağmen çok fark olmadı keyifliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Ben hep sizleydim lan. Libero show yaptığımı düşünüyorum. Not: walloftext maç yorumlarınızı özlemişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Holy said: Bir gün forvet oynıycam, bana vurana ben daha çok vurucam. İlk kırılan kaybedecek! merhaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Senin bana attığın dizin üstüne 7 kilo aldım ildeniz. Tam bir ayıyım artık. Diz atsan geri sekersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Sol el bileğim, sol yüzük parmağım, sağ ayak bileğim, sol ayak serçe parmağım, sırtım ve boynum. Bunlar sakat olan moraran ve ağrıyan yerlerim. Niiiice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Bu maç harikaydın ama Hakan hepimiz sen gittikten sonra maçtaki performansından bahsettik. Çok özverili oynadın cidden, eyvallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Teşekkür ederim Emrah, bende eve geldim, topladım apartmanı attığın gollerden bahsettim hepsine, seni çok sevdiler. Bir sonraki maça pankartlarıyla geliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 toplanin cocuklar, size bugun basimdan gecen bir olayi anlatacagim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 guvenc sana forma buldum olm. kesin alman lazim sdf bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Şu forma işini de konuşalım. Arkalı önlü birer forma ya da farklı renkli ikişer forma almayı oya sunuyorum, gabledenler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 arkalı önlü yaptırabilirsek şahane olur, pratik olur. arkasındayım bu fikrin. diğer türlüsüne de varım, her türlü yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tolga Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Forma işi şahane olur ya bende varım, Güvençin forma süpermiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Ben de katılırım forma olayına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 forma çok başarılı olur cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 siz formayla ghlein ben selbes kıyafet geleceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 dreagloth said: Şu forma işini de konuşalım. Arkalı önlü birer forma ya da farklı renkli ikişer forma almayı oya sunuyorum, gabledenler?gabledilmistir. farkli renkli iki forma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 içli dışlı tek forma güzel fikir de, kaliteli şekilde yapabilecek yer tanıyan var mı? Dikişler ters olunca cacık gözükmesin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Adam gibi iki forma alalım ya. Yalnız her hafta aynı adamlar gelmiyor, nasıl olcek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 gelme isteyen forma yaptıracak tam kapitalist sürece girdik işte.. onun yerine gelecek olanlar benzer renkte tshirt giyse gelse? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Buldum. 4 tane falan fazla yaptırırız. Ben isim yazdırıcam formama, 2, Kasap! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar