LordElminster Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Metecim yazdığım son yazının en son paragrafı hariç tamamı ile PL'nin alliance forumlarındaki 10.05.2011 08.30 tarih ve saatli Tactical War Update başlığındaki topicinden alıntı olarak yazılmıştır... (bir kez daha tekrarlıyım en son paragraf harici bütün yazılanlar çeviri ve alıntıdır) :) Kimse ile dalga geçmek gibi bir amacımın olmadıgını bilmeni isterim.. Sadece şu zamana kadar görmüş ve yaşamış olduğum olaylar (evet böyle şeyler cidden oldu)doğrultusunda son paragrafı kendi uslubum ile ekledim.. Yazılarım uzun olabilir katılıyorum :) fakat içerik açısından gayet doyurucu ve bilgi dolu oldugunu düşünüyorum. Eğer öyle olmadığına kanaat getiriliyorsa olayları yüzeysel bir şekilde 1-2 cümle ile yazıp geçiştirebilirim (benim daha çok işime gelir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Amacın dalga geçmek olmayabilirde, dışardan gözükeni dile getirdim ben sadece. Yoksa istediğin gibi yaz tabi, beni ilgilendirmez :) Bu arada Elise mi yazdı o çeviri yaptığın yazıyı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 H-W local 1000e dayandi NCde ki TEST GOON daha gozukmedi adam akilli 1 saat sonra RUS caplerini beklioruz H-Wde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 cap gelmedi ama jump b. lere saldirmaya devam ediyorlar us zone da Nc hepsini repair ediyor tam bi kor dugum oldu :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 reampage said: Tahsin 10da birini kasio iki ayda o paranin zaten carpik orantiya gore 10 tahsin 1 pandemik eder. bida edik : NCde kac tahsin vardir gunun sorusu doğrudur ağam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zweisamkeit Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 savaşın kördüğüme dönmesi defans yapanları değil atak yapanları yorar. her gün aynı jb leri aynı posları vurup durup bir ilerleme kaydedemezsen bir süre sonra atak yapan taraf sıkılır sayısı azalmaya başlar. savaşın büyük ihtimal ile en ateşli gecesi bu gece olucak nc i hubları tamir etti bir jb hariç tüm jbler ve cyno jammerlar online (tribute içinde) ruslar bu gece 1-2 istasyonu armor reinforcesine sokamazsa ki büyük ihtimal ile en sevdikleri aksiyon olan buraları reinforce soktuk ama boşver gel başka yeri vuralım taktigine başvuracaklar tribute savaşıda bu kısır döngüde yaza kadar gider gibi geliyor bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Aynen dedigin gibi devam ediyor us zone da nc herseyi tamir ediyor adamlar eu ve aus zone da gene saldiriyor bakalim kim daha once bikacak : )) Bu arada dedigimiz gibi oldu 2000 nc dc olunca ne rus kaldi ne pl : )) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Valla daha once ATLAS -A- ya saldirirken Blob bayiltma yolunu seciodu PLRUS tahrik atislari RF timerlar biterken kimse gelmiodu defans blobunun sayisi hergecen gun dusuodu uygun zamani kolluolardi kisaca bakalim yine oylemi yapacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draco Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Yaz gelince 1 tane bile Rus kalmayacak hikayesi nedir yaw. Hazirana girince Rusya, Ukrayna vs komple tatile girip bütün vatandaşlarını sınırdışı mı ediyor anlamadım ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zweisamkeit Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 tam dedigin gibi oluyor. adamlar kardan kışdan evde tıkılı kalınca 8ay yaz gelince kendilerini sokaga veya başka ülkelere atıyorlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cnpp Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 "Draco Mortis" said: Yaz gelince 1 tane bile Rus kalmayacak hikayesi nedir yaw. Hazirana girince Rusya, Ukrayna vs komple tatile girip bütün vatandaşlarını sınırdışı mı ediyor anlamadım ben? daha öncede nc böyle bi saldırı almışş yaz gelince ruslara, çok kısa bir zamanda o kadar süre boyunca aldıkları şeyleri kaybetmişmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 NC nin artık oyun tarzını değiştirmesi lazım sonuç ne olursa olsun. İşallah tüm petler temizlenir şöle 2-3 ama sağlam alliance kalır. Artık ondan sonra kuzeyde mi kalırız yoksa kuzeydeki yerleri kaybeder başka yere mi yerleşiriz farketmez. Ama, dediğim gibi şuan ki durumun değişmesi farz oldu artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Vuku devirelim ben adayligimi koyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Laf kalabalığı yapmayın da gidin savaşın. Tüm mal varlığım d7'de... Giderse yakarım sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Ben varken ne haddine olum. Sen aday adayı bile olamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 itina ile low sec e gemi taşınır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Senin devrin bitti mete kabul et artik oyuna girmiosun bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Mete küllerinden yeniden doğacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Yaw onu bırakında savaş noldu sınav dönemi diye açamıyorum oyunu aksiyondan uzak kaldım ztn Facebook RG sayfasında H-W kurtarıldı fln yazmışlardı dün bittimi savaş noldu :) Ben niye NC killboardlarında halen Tenal-Tribute killeri değilde Venal-Vale of Silent pos killerini görüyorum yaw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zweisamkeit Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 ruslar gelmedi nc de ne varsa tamir etti. okudugum kadarı ile test alliance de şimdi karşı saldırı için tributeye geliyormuş bizi güzel savaşlar bekliyor gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Dun raidendan biriyle konustum adamlar Vale ve Geminatei alirken baymis istason pos vurmaktan Tributte savas olur insallah diolar Daha kuzeye tasinilicakmi kim nerde yasicak belli degilmis tum amac NCnin bolunmesini saglmakmis Birde sey dedi TSde FCyi soruolarmis Kula Kainse millet alkisliomus :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordElminster Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 zweisamkeit said: ruslar gelmedi nc de ne varsa tamir etti. okudugum kadarı ile test alliance de şimdi karşı saldırı için tributeye geliyormuş bizi güzel savaşlar bekliyor gibi. Güneyden AAA ve Red Overload ile konuşulup anlaşılmalı ve standing verilmeli kesinlikle.. Ne var ne yok toplansın Tributeye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Oldu olacak kahveden de adam çağırın bari Erhan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 7 cihanda gelse yemez :D Daha oncede dedik dinlemediniz ciddiye alinmiyor diye.Ciddiye alininca boyle oluyor 2k blob karsinda ne titan durur ne sc yasadigimiz savaslardan da ornek verdik ii iih... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zweisamkeit Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 LordElminster said: zweisamkeit said: ruslar gelmedi nc de ne varsa tamir etti. okudugum kadarı ile test alliance de şimdi karşı saldırı için tributeye geliyormuş bizi güzel savaşlar bekliyor gibi. Güneyden AAA ve Red Overload ile konuşulup anlaşılmalı ve standing verilmeli kesinlikle.. Ne var ne yok toplansın Tributeye :) siz drf pl vs toplanıp bizi outnumber edince oooo elite pvp biz sizi outnumber edince ühühühü blob geliyorsunuz anca böyle yenersiniz bizi falan yakıştıramıyorum pl ye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar