Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NC vs DRF/NC./PL vs.

megetege

Öne çıkan mesajlar

Metecim yazdığım son yazının en son paragrafı hariç tamamı ile PL'nin alliance forumlarındaki 10.05.2011 08.30 tarih ve saatli Tactical War Update başlığındaki topicinden alıntı olarak yazılmıştır... (bir kez daha tekrarlıyım en son paragraf harici bütün yazılanlar çeviri ve alıntıdır) :)

Kimse ile dalga geçmek gibi bir amacımın olmadıgını bilmeni isterim.. Sadece şu zamana kadar görmüş ve yaşamış olduğum olaylar (evet böyle şeyler cidden oldu)doğrultusunda son paragrafı kendi uslubum ile ekledim..

Yazılarım uzun olabilir katılıyorum :) fakat içerik açısından gayet doyurucu ve bilgi dolu oldugunu düşünüyorum. Eğer öyle olmadığına kanaat getiriliyorsa olayları yüzeysel bir şekilde 1-2 cümle ile yazıp geçiştirebilirim (benim daha çok işime gelir)
Sosyal ağlarda paylaş

savaşın kördüğüme dönmesi defans yapanları değil atak yapanları yorar. her gün aynı jb leri aynı posları vurup durup bir ilerleme kaydedemezsen bir süre sonra atak yapan taraf sıkılır sayısı azalmaya başlar.
savaşın büyük ihtimal ile en ateşli gecesi bu gece olucak nc i hubları tamir etti bir jb hariç tüm jbler ve cyno jammerlar online (tribute içinde) ruslar bu gece 1-2 istasyonu armor reinforcesine sokamazsa ki büyük ihtimal ile en sevdikleri aksiyon olan buraları reinforce soktuk ama boşver gel başka yeri vuralım taktigine başvuracaklar tribute savaşıda bu kısır döngüde yaza kadar gider gibi geliyor bana
Sosyal ağlarda paylaş

"Draco Mortis" said:

Yaz gelince 1 tane bile Rus kalmayacak hikayesi nedir yaw. Hazirana girince Rusya, Ukrayna vs komple tatile girip bütün vatandaşlarını sınırdışı mı ediyor anlamadım ben?

daha öncede nc böyle bi saldırı almışş yaz gelince ruslara, çok kısa bir zamanda o kadar süre boyunca aldıkları şeyleri kaybetmişmişler
Sosyal ağlarda paylaş

NC nin artık oyun tarzını değiştirmesi lazım sonuç ne olursa olsun. İşallah tüm petler temizlenir şöle 2-3 ama sağlam alliance kalır.

Artık ondan sonra kuzeyde mi kalırız yoksa kuzeydeki yerleri kaybeder başka yere mi yerleşiriz farketmez. Ama, dediğim gibi şuan ki durumun değişmesi farz oldu artık.
Sosyal ağlarda paylaş

Yaw onu bırakında savaş noldu sınav dönemi diye açamıyorum oyunu aksiyondan uzak kaldım ztn Facebook RG sayfasında H-W kurtarıldı fln yazmışlardı dün bittimi savaş noldu :) Ben niye NC killboardlarında halen Tenal-Tribute killeri değilde Venal-Vale of Silent pos killerini görüyorum yaw...
Sosyal ağlarda paylaş

zweisamkeit said:

ruslar gelmedi nc de ne varsa tamir etti. okudugum kadarı ile test alliance de şimdi karşı saldırı için tributeye geliyormuş bizi güzel savaşlar bekliyor gibi.

Güneyden AAA ve Red Overload ile konuşulup anlaşılmalı ve standing verilmeli kesinlikle.. Ne var ne yok toplansın Tributeye :)
Sosyal ağlarda paylaş

LordElminster said:

zweisamkeit said:

ruslar gelmedi nc de ne varsa tamir etti. okudugum kadarı ile test alliance de şimdi karşı saldırı için tributeye geliyormuş bizi güzel savaşlar bekliyor gibi.

Güneyden AAA ve Red Overload ile konuşulup anlaşılmalı ve standing verilmeli kesinlikle.. Ne var ne yok toplansın Tributeye :)

siz drf pl vs toplanıp bizi outnumber edince oooo elite pvp biz sizi outnumber edince ühühühü blob geliyorsunuz anca böyle yenersiniz bizi falan yakıştıramıyorum pl ye :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...