DERT3 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Arkadaşlar son durumu bir alabilir miyiz Tenal de finfleet ve x13 den oluşan raiden 3 tane sov almış görünüyor. Tenal e dayanmış bu adamlar ne oluyor :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 kaç kere yazacam, NC birri dedim ya. Taşınıyolar kuzeyden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 NC şuan olduğu gibi inaktif konumda hiçbir faaliyetleri yok gerek savaş gerek fleet olarak çok nadir titan bridge ile jf ile mal taşınıyor o kadar. İlk kez NC kuzeyden tamamen çekiliyor bakalım nasıl bir gelişme olacak. Zamanında o kadar savaş yapıp toprakları alıp goon, majestaya toprakları bırakıp sonra onlardan kazık yemek biraz moral bozmuş durumda. Ama NC bu dönemi atlatınca Goonları fln orada barındırırmı bilemem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Ben NCnin daha toparlanabilceğine inanmıyorum valla. Toparlanacaksada iyi bi temizlik ve radikal değişiklikler yapması lazım ki yinede öyle goonlar ve teste kafa tutabilecek bir güç olacağını sanmıyorum. Tabi bu oyunun güzelliği bu, ne zaman ne olacağı belli olmaz. 2-3 ay önce sorsan hiç bu kuvvet NCyi dağıtamaz derdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Yıllarca RA dan bi cacık olmaz dedik adamlar kocaman oldu LV zamanında esip gürlerlerdi sonra vurdular kafalarına 6 sistemlik küçücük bi alliance olmuştu ama bak şimdiki haline EVE de ne olacağı hiç belli olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Valla bu olay NC ile birlikte PL'ye patlar. Bakalım şimdi kimden kontrat alacaklar kime saldırmak için. Erhan ufak ufak kendine yeni corp arasan iyi edersin. >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 empire da takılırlar bir süre contract verecek adam bol :) Low sec e dadanırlar bir miktar. Her zaman yaptıkları iş NPC 0.0 uzaylarında da iş çıkıyor bayağı bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 UNIT die and down! Unit disband edildi 10 gun sonra kalmiyor unit diye birsey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Flash flash .... M-OEE8 de sov düştü. Tenal de 4 sov daha düştü. Otsasai de Razor ve müttefikleri cyno köprüsü oluşturdular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordElminster Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Corp bakmak için çok erken eheheh.. Şimdilik Venale gidiyoruz bir süre orda takılıcaz daha sonra Pure Blind, Fade ve Deklein var sanırım.. oralardan sonra düşünürüz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Valla UNIT disband Razor otsasai ye sevketti capitalleri. MM aunenen tarafına yığınak yapıyor sanırım. Ama şu kesin kuzey alliance ları region ları boşaltıyor. Branch dan çoğu corp çekildi zaten. Kalanlar da son hazırlıklarını yapıyor. Kısaca NC is down. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cnpp Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Uzayda ne kadar butt hurt alliance varsa:P zamanında NC den tokat yiyen.. Hepsi saldırdı tribute:D Hayırlısı bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KT0Z Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Benim anlamadigim, Razordan baya pilot venalde 6nj e yerlesti, amaç nedir? savasin sonunu bekleyip MM i kurtarmayami geldiler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 abi bosver kimse anlamio zaten razorun yaptiklarini daha oncede anlamioduk eheh gereksiz alliance nc iste :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar