Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NC vs DRF/NC./PL vs.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar son durumu bir alabilir miyiz Tenal de finfleet ve x13 den oluşan raiden 3 tane sov almış görünüyor. Tenal e dayanmış bu adamlar ne oluyor :S
Mesaj tarihi:
NC şuan olduğu gibi inaktif konumda hiçbir faaliyetleri yok gerek savaş gerek fleet olarak çok nadir titan bridge ile jf ile mal taşınıyor o kadar. İlk kez NC kuzeyden tamamen çekiliyor bakalım nasıl bir gelişme olacak. Zamanında o kadar savaş yapıp toprakları alıp goon, majestaya toprakları bırakıp sonra onlardan kazık yemek biraz moral bozmuş durumda. Ama NC bu dönemi atlatınca Goonları fln orada barındırırmı bilemem...
Mesaj tarihi:
Ben NCnin daha toparlanabilceğine inanmıyorum valla. Toparlanacaksada iyi bi temizlik ve radikal değişiklikler yapması lazım ki yinede öyle goonlar ve teste kafa tutabilecek bir güç olacağını sanmıyorum.

Tabi bu oyunun güzelliği bu, ne zaman ne olacağı belli olmaz. 2-3 ay önce sorsan hiç bu kuvvet NCyi dağıtamaz derdim :)
Mesaj tarihi:
Yıllarca RA dan bi cacık olmaz dedik adamlar kocaman oldu LV zamanında esip gürlerlerdi sonra vurdular kafalarına 6 sistemlik küçücük bi alliance olmuştu ama bak şimdiki haline EVE de ne olacağı hiç belli olmuyor.
Mesaj tarihi:
empire da takılırlar bir süre contract verecek adam bol :) Low sec e dadanırlar bir miktar. Her zaman yaptıkları iş NPC 0.0 uzaylarında da iş çıkıyor bayağı bir.
Mesaj tarihi:
Valla UNIT disband Razor otsasai ye sevketti capitalleri. MM aunenen tarafına yığınak yapıyor sanırım. Ama şu kesin kuzey alliance ları region ları boşaltıyor. Branch dan çoğu corp çekildi zaten. Kalanlar da son hazırlıklarını yapıyor. Kısaca NC is down.
  • Yeni Oluştur...