Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NC vs DRF/NC./PL vs.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Daha NC dayanir. Esas problem, bu savastan sonra oyunculari tutmak icin NC nin ne yapacagi. Su veya bu sekilde NC icinde bulunmak iyi birsey. Oyunun cikisindan beri ayakta duran corplardan bahsediyoruz. Kolay kolay bitecek birsey degil. Fakat degisen hic birsey yok. LV -V- rus savasindada ayni seyler yasanmisti insanlar sikiliyor. Surekli pos vurmak lag festler bir yere kadar, NC nin oyunu bir muddet daha dusuk bir profilde oynamasi gerek, ki eminim ruslarin baslattigi her ne ise, NC yi ciddi olcude degistirecek. Tribute u almak cok zor evet, fakat insanlar artik tribute den sikildi. Savunmaya deger birsey kalmadi tributede.

Yaz gelsin hersey netlik kazanir, fakat NC nin karsisinda bu gun duran dusmanlar son 2 yilda savastiklarimizdan cok farkli. NC high commandcok deisti ve artik baska kafalarda.

Boyle zamanlarin guzel tarafi, ortalik bu kadar karisikken casusluk kolaylasiyor, belkide eve online in en onemli farki bu diger oyunlardan, NC dagilirsa yerinde mutlaka birsey olur, adinin ne oldugu beni cok ilgilendirmiyor
Mesaj tarihi:
Goonlar artik NCyi takmadan milleti resetlio NC dagildi zaten MMveRZR ki Razor zaten uzun suredir hikayeden ibaret onlerindeki ya pet olucaz birilerine yada kuculcez iyicene kaybolucaz yollarindan birini secmeleri lazim
Mesaj tarihi:
Goon lar olayı abarttı dün akşam branch da JB leri dahi campladılar...:X hatta bu yüzden emektar tengu mu verdim goonlara o yüzden tüm mal varlığım ile empire dayım. Geride kalanlarda fazla zarar almadan oradan çıkar. ayrıca Tortuga da hayırlısı olur umarım...:)-D
Mesaj tarihi:
Son bi 1 aydır NC nin yaptığı savunma fleetlerine girmeyip, hatta geçen salı günü vukun belirttiği üzere "olmak yada olmamak" fleetine bile katılmayan insanların burdan NCye çok bağlı takılmaları komik.

Glatheros said:

fakat insanlar artik tribute den sikildi. Savunmaya deger birsey kalmadi tributede.

Bu kadar yanlış bi tespitde görmedim hani. Bari bilmiyosun susta bilmediğin belli olmasın. Buraya hayal dünyandaki yalanları yazmaktan gerçekleri ayırt edemiyosun saygıdeğer direktorum.

O rusların ilk tribute saldırısında tribute savunması için bin kişiye yakın adam toplandı. salı günkü fleette 3-4 full fleet vardı. Bak savunmak isteyen varmış. Ayrıca fleetlere katılmayan insanlarda tributeden sıkılıp savunmaya değer bir şeyler kalmadığı için deeğil, sürekli salak fc lerin altında savunmaya çalışıp sürekli patladıklarından sıkıldı ve katılmadı.
Mesaj tarihi:
En son to be or not to be fleetlerinde bile 5dk primary verilmeden beklendi PLnc. fleetiyle kapisirken FCler zayif kaldi koalisyon dagildi simdi yeni ittifaklar yeni savaslar oyunun guneyi sakin belki orda birseyler baslar
Mesaj tarihi:
Şimdi güneye gitmeye kalksalar şansları var hala ama bunlar npc sistemlere yerleşip ordan ruslara saldırıp rahatsız etceklremiş planlarına göre. Bu süreçtede iyice adam kaybederler güneye gidecek çok bi adam kalmaz.
Mesaj tarihi:
Bu NC Command ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum ATLAS gibi mi olmayı planlıyorlar_? 500 kişilik 2 fleet savunacaktı Omist i savunmadılar 3 gün sonra dağıldılar.
Mesaj tarihi:
"Leila Kanz" said:

Moss vermisler NC'nin eline ne diosun abi? Bilezik gibi gecirmisler diyebilimiyiz ? :D

ahaha kalan saglar bizimdir leila bacim

Devlet Bahceli nin de dedigi gibi :

Gerekirse tribute'u yeniden fethederiz !!!!

B)-
Mesaj tarihi:
rusların 50 titani 80 supecapi var, ikisininde yanındaki 0 ları sildiniz, kaldı mı 5 ila 8, 8 ile 5 çarpın 40 yapar ve mhp 40. yıldönümü kutlu olsun...

BU ARADA: LORD yazmışsın orda nc de daha fazla sayı olmasına rağmen saldırmadı diye.. rusların dediğim gibi 50 titan ve 80 supercapi vardı, bizimkiler yeterince supercap bulamadıkları için whı savunmanın intaar olucağını söylediler.

Son savaştan önce subcap fleetleri en az 3 kere kapıştılar.2 sinde ben vardım 3.yü teamspeakden dinledim d7 de mahsur kaldığım için.

İlk savaşta localde bizden 300 den az mavi vardı ve local 800(sizin cap fleeti hariç) küsür kişiydi.AAA gerçektende dediğin gibi hiç gelmese daha iyiydi(yoldan döndüler sanırım).Goonlar gene dediğin gibi geldiler mi gelmediler mi görmedim bile sadece bize stand down diyen fc nin goon olduğunu hatırlıyorum bize stand down dediklerinde local 500 600 bişeydi, cap fleeti ne kadar kalabalıktı bilemiyorum.

800+ kişi topladılar bizdede 550+ kişi vardı demişsin:P el insaf:D
Mesaj tarihi:
DERT3 said:

bu arada taisy de nulli secunda nın ne işi var_? bilen var mı_?

günü birlik çay içmeye gelioz abi, dün geceki op a gidemedim iş var sabah die, çok tatlı olmuş içim yanıyo.
Mesaj tarihi:
cnpp NC ve yancılarının aynı anda birden fazla fleet oluşturduklarını biliyorsundur herhalde?.. 800+ derken sadece ana fleetten bahsetmedim. çevre sistemlerde olan bütün düşman fleetlerini hesaba kattım.

Bu arada 50 Titan ve 80 Supercap... NC ve yancılarının geneli için bu rakamın hiç bir şey oldugunu düşünüyorum.. Ortalık güllük gülistanlık iken ortalıkta dolaşan SC ve Titanların işler kızışınca oyuna girmek istememesi veya umursamaması acı verici bir durumdur..

Neyse hayırlısı ne ise o olsun.. İlerleyen günlerin neler göstereceğini hepberaber göreceğiz..
Mesaj tarihi:
cnpp said:

rusların 50 titani 80 supecapi var, ikisininde yanındaki 0 ları sildiniz, kaldı mı 5 ila 8, 8 ile 5 çarpın 40 yapar ve mhp 40. yıldönümü kutlu olsun...

Aahahah
  • Yeni Oluştur...