Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 tharkas çok pis hon oynuyor.sakın hona gitme pis döver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 honda beni herkes dovuyo zaten :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 bu seferde trabzonspor şampiyonluğu kaçırırsa cok büyük hayal kırıklığı olur trabzonlular için . son 3 haftaya potada giripte şampiyonluktan olurlarsa pek büyük olaylar olmazda . bursaspor maçını kaybedip sonraki haftada kaybederlerse karışabilir trabzon . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 durduk yere görgüsüzlük basgöstermiş tharkasta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 evet fistan 10 senedir tek bir gorgusuzluk yapmayan kimseye hakaret etmeyen asagilamayan ben durup dururken trabzonun kazandigi macta gorgusuzluk yaptim. esnaf sende akilli ol kocum kendi isine bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 toggie said: adam mafya cıktı. yanlis anlasilmada olmasin ben ozelden mesaj atmadan arkadas bu mesaji atmis. Kimseyi tehtit falan ettigim yok. Forumdaki adamlarin pesinden kosacak kadar bos degilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 THARKAS said: evet fistan 10 senedir tek bir gorgusuzluk yapmayan kimseye hakaret etmeyen asagilamayan ben durup dururken trabzonun kazandigi macta gorgusuzluk yaptim. esnaf sende akilli ol kocum kendi isine bak.çabuk sinirlenip koçum moçum ezerim bak moduna giriyorsun hemen ama. Boşver ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 suraya kermit bi post atamadı ya ona yanarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Red said: özele gitmeyin.çekirdek boşa gitmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 artık cok gec. ama konustugumuz seyleri merak ettiginizi sanmıyorum. aslında fena seyler de konusmadık ha. biraz merak edin. sonra tharkas istiyosa yapıstırsın asdsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 ben burda kimseye hakaret etmiyorum laf soylemiyorum hereksin fikrine gorusume saygim sonsuz. itirazim olursa o dusunceye o fikre olur dusunceyi ureten sahisa degil. Ayni sekildede ne burda nede herhangi bir yerde cok az kisi bana hakaret edebilir assagilayabilir bu forumdada sesimi cikartamayacagim biri oldugunu sanmiyorum. Insanlara gosterdigim sayginin aynisini bekliyorum bu kadar basit. Neden bana laf atiyorsun kardesim ben sana bisey mi demisim? Bu ilk sefer degil ondan tepkim normalin ustu oldu. Sonradan ozur dilemesini cok iyi biliyorlar (lafim toggie ye degil onla sorunumuzu cozduk)ama ozur dileyecek isi en basta yapmamayi bir turlu ogretemedik. internet ortamida olsa burda herkez bir birey o sebepten ben burda bana karsi yazilan seyler yuzume soylenmis gibi aliniyorum. Yapim bu yapabilecegim birsey yok. Baya itici gorunmusum ilk defa boyle oluyor kimse kusura bakmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 THARKAS said: esnaf sende akilli ol kocum kendi isine bak.bunu ciddimi yazdın bilmiyorum ama ben ortamı yumuşatmak için öyle bi mesaj attım.kötü birşeyde yazmadım ki :) umarım mesajın ciddi değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 yanlis anlamisim o zaman kusura bakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Bu ne yahu? Ne oluyo, nerden çıktı bu kavga? GS zaten kaybetse nolacak iddiası yok, TS de kazanmış gitmiş zaten, ne bu gerginlik? Sakin olun yaw biraz. Boş yere maç topici kilitlemeyelim. Birbirinize hakaret etmeyin. Asarım keserim delikanlıyım ağzıyla konuşmayın. Gece gece tüm mesajları teker teker okumaya üşendim. O yüzden sadece genel bir uyarı olsun, (geçmiş mesajlarda küfür veya benzer ağır bir şey varsa ö.m.'yle uyarırsanız onun cezası sabit zaten), devam ettirmeyin, kimse ceza almasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 ZAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Güzel çaktık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 anlatılacak çok bir şey yok gs açısından.tepetaklak gidiyoruz.Defansif oyun yapısını benimseyip kalan maçlarda öle oynamalıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 beyler maci izlemedim gs yattımı yatmadımı cidden soruyorum. ulan nedir bu buraktan cektigimiz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 bende izlemedim yer yer yatanlar olmuş galiba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 xxbar said: anlatılacak çok bir şey yok gs açısından.tepetaklak gidiyoruz.Defansif oyun yapısını benimseyip kalan maçlarda öle oynamalıyız. mustafa sarp ve ayhanla mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Zegna said: beyler maci izlemedim gs yattımı yatmadımı cidden soruyorum. ulan nedir bu buraktan cektigimiz :Dyatma yoktu hatta galatasaray daha iyi bile oynadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 handikapsıfırrrrrrrrr gene koydum paraya. dakika 65den sonrasını falan izleyebildim tsden 5 forvet falan vardı sahada. hucumlarımız acayip yetersiz,6 hafta daha böyle nasıl geçicek bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar