Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL:Galatasaray : Trabzonspor / [email protected]

miyaw33

Öne çıkan mesajlar

bu seferde trabzonspor şampiyonluğu kaçırırsa cok büyük hayal kırıklığı olur trabzonlular için . son 3 haftaya potada giripte şampiyonluktan olurlarsa pek büyük olaylar olmazda . bursaspor maçını kaybedip sonraki haftada kaybederlerse karışabilir trabzon .
Sosyal ağlarda paylaş

THARKAS said:

evet fistan 10 senedir tek bir gorgusuzluk yapmayan kimseye hakaret etmeyen asagilamayan ben durup dururken trabzonun kazandigi macta gorgusuzluk yaptim.

esnaf sende akilli ol kocum kendi isine bak.
çabuk sinirlenip koçum moçum ezerim bak moduna giriyorsun hemen ama.
Boşver ya.
Sosyal ağlarda paylaş

ben burda kimseye hakaret etmiyorum laf soylemiyorum hereksin fikrine gorusume saygim sonsuz. itirazim olursa o dusunceye o fikre olur dusunceyi ureten sahisa degil.

Ayni sekildede ne burda nede herhangi bir yerde cok az kisi bana hakaret edebilir assagilayabilir bu forumdada sesimi cikartamayacagim biri oldugunu sanmiyorum.

Insanlara gosterdigim sayginin aynisini bekliyorum bu kadar basit. Neden bana laf atiyorsun kardesim ben sana bisey mi demisim? Bu ilk sefer degil ondan tepkim normalin ustu oldu. Sonradan ozur dilemesini cok iyi biliyorlar (lafim toggie ye degil onla sorunumuzu cozduk)ama ozur dileyecek isi en basta yapmamayi bir turlu ogretemedik.

internet ortamida olsa burda herkez bir birey o sebepten ben burda bana karsi yazilan seyler yuzume soylenmis gibi aliniyorum. Yapim bu yapabilecegim birsey yok. Baya itici gorunmusum ilk defa boyle oluyor kimse kusura bakmasin.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu ne yahu? Ne oluyo, nerden çıktı bu kavga? GS zaten kaybetse nolacak iddiası yok, TS de kazanmış gitmiş zaten, ne bu gerginlik?

Sakin olun yaw biraz. Boş yere maç topici kilitlemeyelim.

Birbirinize hakaret etmeyin.

Asarım keserim delikanlıyım ağzıyla konuşmayın.

Gece gece tüm mesajları teker teker okumaya üşendim. O yüzden sadece genel bir uyarı olsun, (geçmiş mesajlarda küfür veya benzer ağır bir şey varsa ö.m.'yle uyarırsanız onun cezası sabit zaten), devam ettirmeyin, kimse ceza almasın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...