nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 o erken boşalma muhabbeti gibiyse cenk ve erdem kalitesinde sadece müstehcenleşmiş hali gibi olur program. O kadar kalitesiz değildir heralde :/
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 önceden çekiyorlardı da sabah sabah çekmezler herhalde =) -kaç doğumlusun sayın dinleyen -94 -oha çüşş ayıp ya insan 94 te doğar mı
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 nileppezdel said: o erken boşalma muhabbeti gibiyse cenk ve erdem kalitesinde sadece müstehcenleşmiş hali gibi olur program. O kadar kalitesiz değildir heralde :/ müstehcen =/= kalitesizlik. senin algılarda sorun var.
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 erken boşalıyorum kaçta boşaldın 7de erkenmiş bu kalitesizlik, müstehcenlikten bahsetmiyorum. Bence baya kalitesiz buz gibi bir espri şu. ama 94lü muhabbetine katılıyorum ayıp cidden sdfdsfsd
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 5dk dinliyorum nasıl baydı anlatamam, 94 esprisi falan da gayet basit sıradan, böyk.
Llama Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 aga bunlar kesin ot çekiyor ses geliyor arada nefes sesi böyle çekme sesi
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Ahahahahahhahahahaha. Abi, ne olduğunu ne manaya geldiğini bilmeden "çok kalitesizmiş". Bilmiyorsun, adam akıllı öğrenmeye de niyetin yok; zottiri yorumlar neden yaparsın ki ahahahah. (td)
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Sabah 10'da alkol aldı mı bunlar onu da merak ediyorum özellikle. Gece normaldi de sabah sabah aldılarsa saygı duyacağım.
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 abi zor tabi anlamanız öncelikle bu program gece dinlenir birde içerken saçma sapan gülersiniz bazı şeylere adamlar çok rahat nasıl espriler bekliyorsunuz ki? Kaldı ki adamlar espri olarak bile yapmıyor doğal konuşmaları böyle. Hep bu ses tonu hep bu kafa. Yıllardır değişmemiş. yüzlerce efsane dialogları vardır. Bir de radyo kültürü olması gerek açıkcası. Melon şapkalarla sarı tramvaylarla muzolarla büyüdüğüm için bana hep hoş gelir radyo programları =)
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 düşüncesiz hayvansın zaugna, bak adam ne güzel yorumlar yapıyor tenkyu düşüncelihaycan :)
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Bir de yani hazırlığı falan olmadan, doğal bir şekilde gelişen; benzerlerinden 5-10 yıl önce yayın yapmış olan bir programdan bahsediyoruz. 90'ların kadıköy ve kaybedenler kafası da önemliydi ama.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 muzo da eskiden efsaneydi cidden, radyo d zamanlarında, o zamanlar böyle kaşarlanmamıştı.
zaidral Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 ilk degil bu, itusozlukte de cikmislardi. yigit ozsener ve nejat islerle cay ictiler, rte ile ilgili buyuk pot kirdilar ve birkac dakika sonra kapandi program.
Llama Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 ahmedinejad said: muzo da eskiden efsaneydi cidden, radyo d zamanlarında, o zamanlar böyle kaşarlanmamıştı. muza bipsiz güzeldi ne zaman bip koydular o zaman eksiye düşmeye başladı ergenliğimi onla geçirdim ben
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 saat 10'dan beri yayındalardı aslında ben biraz geç açtım fsdfds
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 bu arada http://www.hafifmuzik.org/?p=13995
Öne çıkan mesajlar