Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bir kız niye saçını kestirmemeli? 3 argüman

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evet beyler. çok lame bir topik olabilir.
şimdi şöyle, bir kız var. saçları çok da uzun değil hani. ama altın sarısı saçlar. yabancı kendisi. saçımı kestiricem dedi, dedim kestirme. çok ısrar ettim. sonunda kendimden çok emin bir şekilde, "sana 3 neden sunucam, ikna olucaksın" dedim.
demin yatarken sabahı bekliyorum falan dedi.

neler diyebilirim? akıllıca ve çok abazan olmayan yorumlar istiyorum
Mesaj tarihi:
FOTO KOY!!!!!

ONA GÖRE BAKALM!!!!

uzun saç tabii

kısa saçla amca oluyorlar. yapmayın etmeyin. bi ara amelie saçlı kızlar moda idi..

alaaaam 2001-2003 dönemini atlatırken bize yapmış olduğun yardımlar ve bahşettiğin sabır için şükrederiz yarabbim..
Mesaj tarihi:
logtrig said:

o zaman rezillikten uzaklaşalım. genel bir soru haline getireyim :p
kadında uzun saç mı kısa saç mı?

saça göre değişir o az saçlıysa kısa da gider ama çok gürse saçları uzun daha güzel olabilir
Mesaj tarihi:
- kulakların dedemin kulakları gibi ve dedemin kulaklarını hiç sevmem, en azından saçın uzun olduğunda kulaklarını görmüyorum böylece hala güzel kulakların olduğunu hayal edebiliyorum

- saçını kestirince arkadan x abiye benziyosun, kahvede hep önüme otururdu geğirirdi vs.

- saçını kestirirsen dirseğimle burnuna vururum
Mesaj tarihi:
kısa saç derken, asker traşı kastetmiyorum. yani omuzu geçen saçları kestirip, omuz hizasına gelecek seviye. yani uzun kısa ayrımı da yok ama ikna etmem gerek işte.
Mesaj tarihi:
kısa saçlı sarışınlarınlar daha aptal de

ama saçı böyle yarım kabarık dalgalıysa: özür dilerim saçını kestirmelisin de; hatta omuzuna deymesin lütfen kestirdiğin saç de

sen kocaman bir kedi olabilirsin de
  • Yeni Oluştur...