logtrig Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 evet beyler. çok lame bir topik olabilir. şimdi şöyle, bir kız var. saçları çok da uzun değil hani. ama altın sarısı saçlar. yabancı kendisi. saçımı kestiricem dedi, dedim kestirme. çok ısrar ettim. sonunda kendimden çok emin bir şekilde, "sana 3 neden sunucam, ikna olucaksın" dedim. demin yatarken sabahı bekliyorum falan dedi. neler diyebilirim? akıllıca ve çok abazan olmayan yorumlar istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 bence kestirmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 bir erkek kendini bu kadar rezil duruma düşürmemeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Gör bu topici gör! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 ERKEĞE BENZERSİN DE HAHAHAH :p:p:p:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 o zaman rezillikten uzaklaşalım. genel bir soru haline getireyim :p kadında uzun saç mı kısa saç mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 MESELA UZUN SAÇLI ERKEK DE YOK DE :p:p:p:p:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 kestirince gotume benzersin de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 hatunda üstler uzun altlar kısa makbuldur de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 FOTO KOY!!!!! ONA GÖRE BAKALM!!!! uzun saç tabii kısa saçla amca oluyorlar. yapmayın etmeyin. bi ara amelie saçlı kızlar moda idi.. alaaaam 2001-2003 dönemini atlatırken bize yapmış olduğun yardımlar ve bahşettiğin sabır için şükrederiz yarabbim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 her türlü uzun saç döver, bu konunun tartışılcak bi tarafı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karasimsek Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 logtrig said: o zaman rezillikten uzaklaşalım. genel bir soru haline getireyim :p kadında uzun saç mı kısa saç mı? saça göre değişir o az saçlıysa kısa da gider ama çok gürse saçları uzun daha güzel olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 - kulakların dedemin kulakları gibi ve dedemin kulaklarını hiç sevmem, en azından saçın uzun olduğunda kulaklarını görmüyorum böylece hala güzel kulakların olduğunu hayal edebiliyorum - saçını kestirince arkadan x abiye benziyosun, kahvede hep önüme otururdu geğirirdi vs. - saçını kestirirsen dirseğimle burnuna vururum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 kısa saç derken, asker traşı kastetmiyorum. yani omuzu geçen saçları kestirip, omuz hizasına gelecek seviye. yani uzun kısa ayrımı da yok ama ikna etmem gerek işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 "türkiyede sadece hayat kadınları kısa saçla gezer" gibi bi yalan söyle bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 müslümansa uzun saç allahım emri de sonra bide ayet okursun arapça Win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Dartanian said: her türlü uzun saç döver, bu konunun tartışılcak bi tarafı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 argümanlar biraz kızı etkileyecek türden, hoşuna gidecek türden olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 kısa saçlarla fareye benziyorsun ama uzun saçlarla tam bir banu alkansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Bırak kestirsin, pişman olucak nasılsa. Eğer sana karşı bi ilgisi varsa hatunun uzun saçlı kızlar güzel geliyor bana de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 çünkü ben bu haline hastayım de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karasimsek Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 yüz şekline göre saç modelleri var araştırdım sana böylesi gidiyormuş de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 kısa saçlı sarışınlarınlar daha aptal de ama saçı böyle yarım kabarık dalgalıysa: özür dilerim saçını kestirmelisin de; hatta omuzuna deymesin lütfen kestirdiğin saç de sen kocaman bir kedi olabilirsin de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 kısa saçlı halini düşündüm de.. puaahahağahahağağğahahahhahaha eee heh.. ahah.. üffff pppppp krrsss ppuahahahahahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 sevişirken sağa sola uçuşmasını seviyorum de saçını kestirirsen pipi ektirme operasyonu yaptırman lazım de saçının yağını yiyim de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar