Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Infinitum Cartele katılım hakkında bilgilendirme

AsRoyal

Öne çıkan mesajlar

• 1 ay sonra ...
yani kazı yaptıktan sonra outpostlarda üretim yapabiliyor musunuz_?

yada

üretim POS u atıp ufak tefek BS altı T1 ve T2 gemi üretimi yapıp markette satabiliyor musunuz_?

şu an 5 nci üretimci char ım 5 gün sonra devreye girecek. daha üretimci olacak 7 char daha var.

şimdi yaklaşık 2 milyar para yaptığım taktirde seri şekilde hem kazıp hem üretim yapabileceğim bir corp araştırıyorum hem empire da araştırma POS u olsun hem 0.0 da ayağı olsun ki madencilerim boş durmasın.

Şu an bir WH de POS ları olan bir corp dayım ama devamlı alliance savaş durumunda bu da beni fena vuruyor. sıfırı tüketmiş durumdayım. Carrier binen arkadaşın char ı var ama onu da görev yaptığım için 0.0 a şimdilik sokmak işime gelmiyor. Anshar JF pilotu aynı zamanda.

sizin logistic olayınız nasıl_? Jump Frieghter servisi benim için önemli eğer bu logistic olayı 1 kişiye bağlı ise çok fazla aksama oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Konuyla ilgili özet geçmek gerekirse;
Mining opsiyonumuz açık ki hali hazırda bu sectorde faaliyet gösteren takım içerisinde arkadaşlarımız var. bölgede genişleme içerisindeler ve bu işlerden çok iyi anlayan kişler minin ratting ve üretim konusunda bir fikir paylaşımı olabileceğini düşünüyorum bizede carrier ve +bc seri üretimi sağlacak arkadaşlara ihtiyaç var bölgede market zinciride son derece akıcı, jf için karakterlerimiz mevcut sadece maddi anlamda biraz geciikme problemi var. onuda aşınca elimizde jf de mevcut olacak carrier pilotlarımızda var aynı zamanda biz herşeyden önce oyundan çok arkadaşlığa önem veriyoruz ve herşeyden önce biz bir ekibiz,büyümeye açığız ve amaçımız türk arkadaşlarımızı oyuna adapte edebilmek, oyundaki öz güvenlerini yerine getirmek ve profesyonel olmak adına elimizden geldiğince yardımcı olmak.

İletişim kurmak istersen

AsRoyal

Yafes Han

karakterlerine oyun içerisinden ulaşabilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
AsRoyal'e Meraktan Soruyorum:

-Tortuga Hakkındaki Söylemlerinizin Sebebi Nedir ?

-Bildiğim Kadarıyla En Büyük Söyleminiz "Türk Oyuncuların Her Türlü Yardımına Koşarız" İdi. Fakat Ne Değişti de Tortuga ile Alıp Veremediğiniz Çıktı Ortaya? Member mi Çaldılar Sizden ? Yoksa Size Direkt Küfür Mü Ettiler ? Yoksa "Türk Alliance" Olması mı Battı ? Ya da 300 kişilik Heyecanlı Fleetlerde 1 2 kişi katılımla killmail whorelik yapmaması mı ?

Açıkcası şu an oradaki oyuncuların bir çoğunu yakınen tanırım. İlk dönem corpları ya da eğitimleri bir şekilde benim ile bağlantılıdır. Kuzey güney kavgalarında kanallarında çok bulundum.. Ama başka türk oyunculara ve alliancelerine bu kadar nefret ve ego dolu bir corpta olmalarına çok üzüldüm doğrusu..

Neyse bu tür kavgaların olmamasını sağlayabilen bir Alliance olarak davranmaya çalışıyoruz.. Diğer Corplar Hakkında pek söylemimiz olmaz. Oyundan Alınan Zevk Her zaman Ön Plandadır.. Nerede kiminle oynadığın kimle ne yaptığından çok oyunda eğlenmen yeterlidir bizce.. Ama Küçük bir Tanıtım mesajına yazılan saçma söyleminizi Aklım almıyor; Hangi Çıkarınız ile çakıştı da Tortuga Cartel Hakkında haksız söylemlerde bulunabiliyorsunuz?

Tavsiyem, eski Güney Türk Corplarından - Aranızda Eminim Memberleri Vardır- iyi kötü ders almanız.. Herkesi kendinize Düşman Ederek En iyi Olduğunu Kanıtlayamazsınız.. Ancak sizi Görünce "Ölü taklidi" Yapılmasına sebep olursunuz..

Edit: Code ve İmla Düzenleme
Sosyal ağlarda paylaş

ha bu arada türk alliance tortuga cartel e de geleceği parlakmı bilinmez ama zamanla görecez başarılar...

DİP NOT: BİZİM LAFIMIZ ARANIZDA BULUNAN BAZI PARAZİTLERE YÖNELİKTİR.

sevdiğimiz saydığımız nice arkadaş nice insan evladı var onlar başımızın üstünde
Sosyal ağlarda paylaş

AsRoyal;

Geçmesi Önemli Değil. Tortuga Tanıtım Sayfasında Kendice "Sebepsiz" Saçmalamandan Sayfana geldik hele derdini anlayalım diye.. Olmazsa senin taktiği yapıp buradan size laf da atabiliriz..

Şu "Biz Lafımızı Edelim de Anlayan(?!) Anlasın" Tavrınız yüzünden kişiler değil koca allianceler zan altında kalıyor. Varsa Bir derdin verirsin isim bu böyle böyle dersin. Biz de Anlarız "Kim Nasılmış?"

Bakın Uzun süre Önce Exodous Size Çok güzel bir ayar vermiş; burada tekrardan Paylaşıcam. Laf Edesin Geldiğinde Net bir şekilde Konuşmayı, salak salak insanları zan altında bırakmamayı Öğrenene Kadar Tekrar Tekrar Oku..

Şimdi sorunun ne olduğuna bakalım. Sanırım sorun, sizin bu oyunda yeni olmanız ve oyun oynama ateşiyle yanıp tutuşuyor olmanızdan kaynaklanıyor. Bu da çok normal, keza bu oyundaki eski Türklerin geneli bu yoldan geçti. Biz de tüm Türkleri birleştirelim, korsanlık yapalım, asalım keselim dedik zamanında. Corplar kurduk, corplar kapattık, alyanslar batırdık falan filan. Güzel günlerdi onlar. O yüzden ben şahsen sizin yaptığınız şeyi beğeniyorum. En azından insanları sömürmek adına şirketler kurup onları farmer haline getirmiyorsunuz.(yani umarım öyledir) Ve en azından pvp bayrağını devralmanız güzel.

Ama sorun şu ki, çok fevrisiniz. Buluttan nem kapıyorsunuz. Tüm Eve'nin size karşı olduğu gibi bir düşünceye kapılmışsınız. İnanın bana biraz daha sakin, kibar, hoşgörülü, saygılı olursanız çevrenizde daha çok adam toplanır. Pek çok kişiyi de kazanırsınız. Çünkü siz herşeye tepki gösterirseniz, bu tekpiye karşı mutlaka bir karşı tepki oluşacaktır. Doğaldır ki bu da çatışmaları beraberinde getirecektir. Ki diğer Türklerle çatışma halinde olmanız, sizin yapmanız gereken en son şeydir. Çünkü siz gerçekten de bir amaç etrafında birleşmişsiniz.

Edit: Code Düzeltme
Sosyal ağlarda paylaş

oncelikle yeni degiliz gecmiste scalardan bu yana turk aliances larini ne durumda gectikleri ve ne yaptiklari ortada bizim corpta ceo gostermeliktir herkes yonetimdedir.corp wallet herkes gorebilir tam olarak demokrasi gecerlidir ayrica 4s teki bazi kisilere karsi antipatimiz var ve asla nerede olursa olsun hicbir turk corpuna ve oyuncusuna dalmayiz.tortugalin gercekten basarili olmasini istiyorum acik diyeylim o zaman eger totugal ciddi yaklasirsa bizde yardim ederiz.yok scalar gibi aga-kole ve para kacirma olaylari ve baska yabanci corplara girip turkleri birlik olmasi engelliyecek parazitler olucaksa ne ala ayrica tortugal da gercekten degerli cok insan var ornek vermek gerekirse haldun abi-tigersin basi levent ve bircok insan ve evenin delikanlisi baltaci gercekten degerliler.ehrkes bizi yanlis anliyo tek sorunumuz bizim yeter artik su mm ve 4s in propagandasini yaptiginiz birazda turk corplarinin yapin yahu
Sosyal ağlarda paylaş

echkia said:

oncelikle yeni degiliz gecmiste scalardan bu yana turk aliances larini ne durumda gectikleri ve ne yaptiklari ortada bizim corpta ceo gostermeliktir herkes yonetimdedir.corp wallet herkes gorebilir tam olarak demokrasi gecerlidir ayrica 4s teki bazi kisilere karsi antipatimiz var ve asla nerede olursa olsun hicbir turk corpuna ve oyuncusuna dalmayiz.tortugalin gercekten basarili olmasini istiyorum acik diyeylim o zaman eger totugal ciddi yaklasirsa bizde yardim ederiz.yok scalar gibi aga-kole ve para kacirma olaylari ve baska yabanci corplara girip turkleri birlik olmasi engelliyecek parazitler olucaksa ne ala ayrica tortugal da gercekten degerli cok insan var ornek vermek gerekirse haldun abi-tigersin basi levent ve bircok insan ve evenin delikanlisi baltaci gercekten degerliler.ehrkes bizi yanlis anliyo tek sorunumuz bizim yeter artik su mm ve 4s in propagandasini yaptiginiz birazda turk corplarinin yapin yahu

ya arkadaş şöyle konuşun canımızı yiyin ya. aslında iyiyiz ve güçlüyüz fakat aramızda ki yeni,tecrübesiz oyuncu sayısının çokluğu ve bulunduğumuz ortamın gerçekten çetin olmasından dolayı başarısızmışız imajı çizmekteyiz. yetiştirdğimiz genç oyuncularında iyileşmesiyle beraber çok daha güçlü olacağımıza inanıyorum.

kimseyi sömürmüyoruz öyle bir düşüncemizde yok. alınan kararlar ortak "ben yaptım olacak" mantığıyla hareket etmedik şuana kadar. kimseden corp yada alliance için "arkadaşlar malzeme alıcaz para çıkın" da demedik sağolsun değerli ve büyük abilerimiz var.

söylemlerinizi daha dostça ve laf sokma yarışından uzak yaparsanız insanlarında size daha dostça yaklaşmasını bekleyebilirsiniz. çünkü şuan "mm ve 4s" in propagandasını yapan insanlardan daha antipatik duruyorsunuz.

dipnot: tanıdık tüm dostlara selam olsun

Estergon
Old 4s Member
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...