Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yolda kız arkadaşına bakıp konuşanlar

Rakursi

Öne çıkan mesajlar

o değil de "normal" denebilecek adamların bu barzoluğu yapması, hatta "olm çog zevkhli lağn mmüeahahağaaha" diyebilmesi...

kafa yapınıza mçayım be.

birini çekici bulursun, insan gibi sözel tepki verirsin bu duruma. kafandan geçenler de sonuçta aynı olsa bile öküzlük etmezsin yani. bunun bi adım sonrası "aabi mini etek giyiyodu laf atmasa mıydım yani" gibi bişey oluyo zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi kasa gibi taş gibi tabirleri son derece sessiz ve kızın duymayacağı ses tonunda söylemiş anladığım kadarıyla. Adamlar erkek arkadaşı olduğunu çocuğun farkedememiş biraz arkada olduğu için. Çocuk da arkadan geliyormuş, o yüzden rast gelmiş duymuş.

Durum böyleyse kötü rastlantı olmuş çocuğun duyması, bi barzoluk göremedim ben.
Sosyal ağlarda paylaş

balon said:

Abi kasa gibi taş gibi tabirleri son derece sessiz ve kızın duymayacağı ses tonunda söylemiş anladığım kadarıyla. Adamlar erkek arkadaşı olduğunu çocuğun farkedememiş biraz arkada olduğu için. Çocuk da arkadan geliyormuş, o yüzden rast gelmiş duymuş.

Durum böyleyse kötü rastlantı olmuş çocuğun duyması, bi barzoluk göremedim ben.

çocuk=topi açan kişi
sfdgfgdf
Sosyal ağlarda paylaş

"roket adam" said:

Bİ DAKKA KIZLARA BİŞİ SORUCAM.
Kız dediğim de sırf napae vardır herhalde forumda şu an. Neyse.

Bu tarz durumlarda ortalığı dağıtan adam mı,
medeni davranıp eheh iyidir valla diyen adam mı?

şair burada dövemiyorum ama sempatğim demek istemiş

http://www.stillhq.com/guns/pictures/magnum_50cal_500.jpg
dövsende dövemesende hiç kasmayacaksın, sonuçta 1-2 yumruk girer bir şekilde

o değilde box bilsen ne olacak, adam angut değilse, btün gün forumlarda post kasmıyorsa, en az bilen kadar kavga edebilir, belki daha çok dayak yer ama nakavt olmaz
Sosyal ağlarda paylaş

ahahah hakkaten orayı unutmusum

eğer maltepe sahilde yanlışlıkla deniz kısmında deilde daha yola yakın yürürseniz direk orospusunuz.hele taksi falan hiç beklemeyin

en nefret ettiğim semt zaten maltepe.hayatım boyunca gitmesem bişi kaybetmem

ve malesef 1 sene orda yaşadım :)
Sosyal ağlarda paylaş

Rakursi said:

Az önnce kartal sahilden maltepeye doğru geliyorduk. Kız arkadaşımın bisikleti vardı. Benden ayrılıp ileriye doğru uzaklaştı. Karşıdan da 2 eleman geliyordu biri küçük biri büyük. Kızın benle olduğunu görmediler. Bu tarafa doğru gelirken 2 eleman arkasını döndü bitanesi kız arkadaşımı gösterdi bişeler diyodu, yanımdan geçerken "malın kasa güzel" gibi bişey dediğini duydum. Sırf böyle hayvanlardan dolayı şu ülkeden gidicem. Herneyse, ben 2 sene wing tsun yaptım şimdi de boks yapıyorum ayrıca cebimde biber gazı vardı. Bu adamın kolunu kıçına monte edebilirdim orda, uğraşmadım ama şimdi de pişmanım sinirlerim bozuldu. Siz olsanız ne yapardınız?

Çok özür dileyerek, ve fikir sorduğunu varsayarak:

Kusura bakma da arkadaşım, ödleklik yapmışsın...
Kimse çıkıp bana aman dalaşsa daha mı iyiydi, adamlarda emanet olsaydı vs vs. demesin. Burda irdelediğin dövüş sanatlarını bildiğini iddia ediyorsan ve biber gazın vardıysa ve erkekliğine madem böyle hakaret ettiysen ya çıkarıp vuracaktın masaya, ya da böyle başlık açmayacaktın.

Ben de bunu anlamıyorum. Kız arkadaşım yaftasını takıp geziyorsan koluna, ne gerekiyorsa yapacaksın yani. Neyin sorusu bu? Acayip ayarım böyle cesaretsiz davranıp sonra, asardım keserim diye yazı yazanlara.
Sosyal ağlarda paylaş

"roket adam" said:

Bİ DAKKA KIZLARA BİŞİ SORUCAM.
Kız dediğim de sırf napae vardır herhalde forumda şu an. Neyse.

Bu tarz durumlarda ortalığı dağıtan adam mı,
medeni davranıp eheh iyidir valla diyen adam mı?

Ben bile yokmuşum demek ki o vakit.
Orda gidip adamların ağzını burnunu kırmaya kalkışırsa adam çok kızarım. Ama ehe iyidir valla diyicek kadar da geniş olmasın bi zahmet. Söylensin sadece eşşoleşekler diye.
Sosyal ağlarda paylaş

Rotweiler said:

Rakursi said:

Az önnce kartal sahilden maltepeye doğru geliyorduk. Kız arkadaşımın bisikleti vardı. Benden ayrılıp ileriye doğru uzaklaştı. Karşıdan da 2 eleman geliyordu biri küçük biri büyük. Kızın benle olduğunu görmediler. Bu tarafa doğru gelirken 2 eleman arkasını döndü bitanesi kız arkadaşımı gösterdi bişeler diyodu, yanımdan geçerken "malın kasa güzel" gibi bişey dediğini duydum. Sırf böyle hayvanlardan dolayı şu ülkeden gidicem. Herneyse, ben 2 sene wing tsun yaptım şimdi de boks yapıyorum ayrıca cebimde biber gazı vardı. Bu adamın kolunu kıçına monte edebilirdim orda, uğraşmadım ama şimdi de pişmanım sinirlerim bozuldu. Siz olsanız ne yapardınız?

Çok özür dileyerek, ve fikir sorduğunu varsayarak:

Kusura bakma da arkadaşım, ödleklik yapmışsın...
Kimse çıkıp bana aman dalaşsa daha mı iyiydi, adamlarda emanet olsaydı vs vs. demesin. Burda irdelediğin dövüş sanatlarını bildiğini iddia ediyorsan ve biber gazın vardıysa ve erkekliğine madem böyle hakaret ettiysen ya çıkarıp vuracaktın masaya, ya da böyle başlık açmayacaktın.

Ben de bunu anlamıyorum. Kız arkadaşım yaftasını takıp geziyorsan koluna, ne gerekiyorsa yapacaksın yani. Neyin sorusu bu? Acayip ayarım böyle cesaretsiz davranıp sonra, asardım keserim diye yazı yazanlara.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...