Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Merve Boluğur

Öne çıkan mesajlar

• 4 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
ya bu kız ne iyi bir oyuncu ne de sıradışı bir güzelliğe sahip; ama oynadığı b.tan dizilerden bölüm başı 50 bin götürüyormuş. cidden bu ülkede bazen para kazanmak için hiçbir özelliğinin olmaması engel değil.
Mesaj tarihi:
tamam benim merve'ye böyle dememem ''merve'nin vasıfsız olması ve vasfına göre çok para kazanması'' önermesini değiştirmeyecekti. bu durumda bile önerme hala geçerli olacaktı. zaten bu önermenin karşı önermesi de benim ne kadar kazandığım değil.
Mesaj tarihi:
değil. haklısın. zaten sana counter gelen cevapta da mervenin kazandığı para/yetenek oranı açıklanmıyor, sana "ne şikayet ediosun sana ne elalemin parasından?" demiş bence yazar.

tabii yanlış anlamışımdır belki.
Mesaj tarihi:
ben para kazanma/yetenek, kabiliyet ilişkisin bu ülkede her zaman geçerli olmadığını vurguladım. mesele oyuncuların çok kazanıp kazanmaması değil, yeteneksiz oyuncuların çok kazanması. serbest piyasa, gösteri dünyası çok para dönüyor anlıyorum, bundan şikayette etmiyorum (ki edebilirim de her konuda şikayet etme hakkımı kendimde saklı tutarım, ''ne şikayet ediyon'' diyene de sana mı sorucam, derim )
bu durum bana enteresan geliyor, mesela bence(özellikle ülkemizde) futbolcularda çok para kazanıyor, dünyanın geri kalnanın da o parayı kazanmazlar.
  • Yeni Oluştur...