somebody Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Halterdeki skandal devam ediyor. Olimpiyat altın madalyalı haltercimiz Nurcan Taylan, antrenör Mehmet Üstündağ;ı suçlayan üç kız sporcunun lezbiyen ilişkiler içinde olduğunu iddia etti. Taylan, arkadaşlarının kendisini kıskandığını belirterek ;Başarımın yanı sıra güzelliğimi de kıskanıyorlar. Nurcihan her gün sakal-bıyık tıraşı olurken, benim güzelliğim ortada ; diye konuştu. (Hürriyet'ten alıntı ) Nedir yorumunuz ey ahali ? Benim yorumum ::: !!!??!!! :) :) ehehehe... [Bu mesaj somebody tarafından 11 Eylül 2004 02:26 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj somebody tarafından 11 Eylül 2004 02:27 tarihinde değiştirilmiştir]
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Nerdeki bittiki? Zina, tren ...[signature][hline]Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste.....
Llama Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 ısım olmaz halterle[signature][hline]Hiç ölmeyecekmiş gibi rüya kurup,yarın ölecekmiş gibi yaşa
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 sakal bıyık olayına çok güldüm ya Atv de canlı yayında söledi onu =) Al işte bizde olimpiyat bu kadar olur. Rezalet ya vallahi hiçmi utanmıyorlar o bayrağı taşırken. Başbakan olayla bizzat ilgileniyormuş.Spor bakanıyla toplantılar yapıyormuş zaten. İnşallah çok büyük cezalar gelir... bana kalsa hepsini içeri atmak vardı ama..[signature][hline]tuana...
somebody Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 kızım olursa asla ve asla halter malter yaptırmam.. :)
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Ya şu nurcan mı nedir. Bende izledim biraz. Kadın diyoki diğerine, "ben senin nerde çalıştığını biliyorum, pavyonda çalışıyosun." Ulan ne var pavyonda çalışmak suçmu?[signature][hline]Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste.....
Llama Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 said: somebody, 11 Eylül 2004 02:29 tarihinde demiş ki: kızım olursa asla ve asla halter malter yaptırmam.. :) sızın yuzunuzden boyle oluyor ıste hekez verse sapıklar azalcak azla yetınemıyorlar[signature][hline]Hiç ölmeyecekmiş gibi rüya kurup,yarın ölecekmiş gibi yaşa
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Milli halterciler, eski hocaları Üstündağ'ı 'Cinsel tacize uğradık, dayak yedik' iddiasıyla suçladı 'Bana komplo kuruyorsunuz' diyen antrenörüne Olimpiyat şampiyonu Nurcan Taylan sahip çıktı. Halter dünyasındaki skandal atv'de masaya yatırıldı. Ali Kırca'nın konuğu olan Aylin Daşdelen, Nurcan Taylan ve antrenör Mehmet Üstündağ, birbirlerine ağır suçlamalarda bulundu. 'Tacizin belgesi' Telefonla programa katılan eski halterci İncinur Şahin de sürekli "Bana komplo kuruyorsunuz. Belgeniz var mı" diyen Mehmet Üstündağ'a, "Tacizin belgesi mi olur" diye çıkıştı. Hangisi doğru? Olimpiyat şampiyonu haltercimiz Nurcan Taylan ve hocası Mehmet Üstündağ; Aylin Daşdelen ve arkadaşlarının suçlamalarını yanıtladı. Ortaya çirkin iddialar atıldı; olay mahalle kavgasına dönüştü. Olimpiyatlar'da 3 altın, 1 bronz madalya kazanarak tüm Türkiye'yi sevince boğan haltercilerimiz bu kez çok büyük bir skandalla kamuoyunun önüne çıktı. 3 bayan haltercinin eski hocaları Mehmet Üstündağ aleyhine Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'ne verdikleri şikayet dilekçeleri ve ardından gelişen olaylar Türk spor tarihi için kara leke sayılabilecek bir hale geldi. Dün gece ATV'de yayınlanan Ana Haber Bülteni'nde Ali Kırca'nın konuğu olan Aylin Daşdelen, Mehmet Üstündağ ve Olimpiyat şampiyonu Nurcan Taylan, adeta bir mahalle kavgasına çevirdikleri televizyon ekranında geçmişten kalan hesaplaşmalara giriştiler. Aylin Daşdelen, 14 yaşındayken hocası Mehmet Üstündağ'ın kendisine tacizde bulunduğunu belirterek, "Ondan kurtulabilmek için halteri 2 yıl bıraktım. Daha iyi dereceler yapabilmemiz için bize doping ilaçları veriyordu. Tacizin yanı sıra paramızı kesiyordu. Bana, 'Kızlık önemli değil. Başarılı olmak için bazı şeylere göz yumacaksın' diyordu. Arkadaşımız Esma Can'ı dövdü ve onun intiharına sebep oldu" dedi. Kimseye el kaldırmam! Bültenin bu bölümünde Nurcan Taylan, Olimpiyat altınıyla ekranda durmayı tercih ederken Mehmet Üstündağ, suçlamaları yalanlayarak, "Ben değil sporcularıma kendi çocuklarıma bile el kaldırmam. Bu yapılanlar, bu sporcuların Nurcan Taylan'ı kıskanması nedeniyle ortaya çıkmıştır. Ben saygıdeğer bir insanım. Esma Can olayında ben otopsi yapılmasını istedim. Esma'nın sarası vardı" şeklinde konuştu. Nurcan Taylan da, "Sibel Şimşek, Aylin Daşdelen ve Şule Şahbaz aynı evde yaşıyorlar. Güzel bir senaryo yazmışlar. Beni altın madalya kazandıktan sonra tebrik bile etmediler. Bana kampta saldırdığınızı herkes gördü. Aylin, yapmış olduğunuz bu hatadan dolayı tüm Türkiye'nin önünde özür dile" ifadesini kullandı. Daşdelen ise kendisinin Nurcan'ı tebrik ettiğini söyleyerek, "Onu kıskanmıyorum. Bu başarısından dolayı gurur duyuyorum. Benimonunla ilgili bir sorunum yok. Ayrıca benim de taciz olayıyla ilgili tanıklarım var" dedi. Üstündağ ise, "Bu arkadaşlarımızın Türkiye'ye ne verdikleri ortada. Şule Şahbaz, Atina'da dopingle yakalanarak ülkemizi tüm dünyaya rezil etmiştir" yorumunu yaptı. "Tacizin belgesi olur mu?" Bu arada Şule Şahbaz ve Sibel Şimşek da yayına telefonla katılarak suçlamaları tekrarladılar. Sibel, "Dayak yedim. Tacize uğradım. Param elimden alındı. 3 yıl önce bu yüzden Mehmet Üstündağ'ın yanından ayrıldım" derken Şule Şahbaz, "Ben doping yapmadım. Mahkeme kararıyla onurumu geri alacağım" dedi. Sürpriz bir telefon bağlantısı yapan eski haltercilerden İncinur Şahin, 10 yıl önce kendisinin de tacize uğradığını ve bu yüzden Üstündağ'ı mahkemeye verdiğini ifade ederek, "Spor hayatımı namusum, şerefim için bıraktım. Spor hayatımın bitmesine Mehmet Üstündağ olmuştur. Ben yalnız kaldığım için yaşadıklarımı anlatamadım" dedi. Tam bu sırada, Üstündağ,"Tanığın var mı ki?" diye sorunca Şahin, "Tacizin belgesi olur mu hiç" diye sordu. Üstündağ tehdit etti Tam tartışma sakinleşir gibi olurken Aylin Daşdelen'in, "Burada söylemek zorunda kalıyorum. Nurcan'ın hocasıyla arasında ilişki var. Isparta'da neler olduğunu niçin anlatmıyorsun Nurcan" sözleri ortalığı karıştırdı. Mehmet Üstündağ, sinirden titireyerek "Sizin nasıl şampiyon olduğunuzu belgeleriyle açıklayacağım" dedi. Nurcan, onu sakinleştirmek için elinden tuttu. Üstündağ, Nurcan Taylan'ın elini havaya kaldırarak, öğrencisinin diğer kızlardan üstün olduğunu belirtti. Tartışma sona erdiğinde herkesin aklında karşılıklı çirkin iddialar kalmıştı. Türkiye'yi yurt dışında temsil eden en başarılı spor, bir anda hoş olmayan bir biçimde anımsanır hale gelmişti. Sanki bu spor artık Naim Süleymanoğlu'nun, Halil Mutlu'nun sevdirdiği, Nurcan Taylan ve Taner Sağır'la milli sporumuz hale gelen spor değildi artık. milliyet.com.tr[signature][hline]tuana...
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 O kiloları kaldırıcam diye hormonları basıyorlar tabi çıkar sakal bıyık. Yakında çükleri çıkarsa şaşmamak lazım. :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru
somebody Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 said: Absolut, 11 Eylül 2004 02:34 tarihinde demiş ki: O kiloları kaldırıcam diye hormonları basıyorlar tabi çıkar sakal bıyık. Yakında çükleri çıkarsa şaşmamak lazım. :) !!! hahahahhaha..güzeelll..
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 said: nedanko, 11 Eylül 2004 02:30 tarihinde demiş ki: Ya şu nurcan mı nedir. Bende izledim biraz. Kadın diyoki diğerine, "ben senin nerde çalıştığını biliyorum, pavyonda çalışıyosun." Ulan ne var pavyonda çalışmak suçmu? onu geç 2 milli sporcunun böyle bir tartışma yapması ne kadar doğru. Ve asıl düşündüren milli takımızı böyle mahalle karılarındanmı oluşuyor?[signature][hline]tuana...
lancelotdulac Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Ülkenin her yanı bi skandal la doldu zaten.[signature][hline]My Honour is My Life
Llama Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 said: Absolut, 11 Eylül 2004 02:34 tarihinde demiş ki: O kiloları kaldırıcam diye hormonları basıyorlar tabi çıkar sakal bıyık. Yakında çükleri çıkarsa şaşmamak lazım. :) azuahahah ulen aksam aksam ne adamısn ya[signature][hline]Nesen Lelasın Nede Ben Mecnun Ne Sen Yorgun Nede Ben Yordun Kederlı Aksam İcmısız Hepsı Buu...
sbora Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 doping fazla kaçmış galba atletlere :D[signature][hline]Snowboy
somebody Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Nurbanu Akdoğan: Senden aldığım izleri hala taşıyorum ben. Nasıl dayak atmadın? Aylin;e taciz yaptığını biliyordun. Bana,;Sen çok şey biliyorsun, burnunu herşeye sokma, bir gün cezasını bulacaksın; dedin. Mehmet Üstündağ: İnsanlara iftira atmak, onların canını yakmak, sana mutluluk mu veriyor? Buyur bu mutluluğu 70 milyonla tat. Akdoğan: Şu an burdayım ve senin ipliğini pazara çıkardığım gün bugün. Gerçekten çok mutluyum. Üstündağ: Ben kazak değilim ki kızım benim ipliğimi pazara çıkaracaksın... Akdoğan: Bir gün olsun bak şu aynaya Mehmet Üstündağ.. Üstündağ: Ciddiye almıyorum. Seni tanıyan bilir. Ali Kırca: Aranızda özel bir ilişki olduğuna dair bir iddia getirildi. Üstündağ: Lütfen Kırca Bey, bu konuyu ısrar... Bunlar benim kızlarımdı. Nurcan da benim biricik kızım, canım, ciğerim, utansınlar... (Hürriyet'ten alıntı ) Üstündağ: Ben kazak değilim ki kızım benim ipliğimi pazara çıkaracaksın... !!! adamın yaptığı espriye ve zamanına bak !!? ehueheehhehehehehaha [Bu mesaj somebody tarafından 11 Eylül 2004 02:55 tarihinde değiştirilmiştir]
arcane Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 anlamadığım bu taciz maciz bilmemneyi neden taciz olayı gerçekleştikten hemen sonra veya yakın bir tarihte değil de olimpiyat sonrası gündeme getiriyorlar sizce bu madalya tacizi değil midir ?[signature][hline]It seems funny to me How fucked things can be Everytime I get ahead I feel more dead
somebody Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 olabilir arcane ... neden şimdi dile getirdikleri gerçekten tuhaf.. ama bu kadar insanın birlikte böyle bir konuda suçlama yapmaları da ilginç .. bir çeşit linç girişimi bu .. ben işin içinden çıkamadım.kim haklı kim haksız bilemiyorum. yalnız tek çıkarttığım sonuç şu : halter camiası son derece kültürsüz ve basit insanların elinde. sporcular da dahil. şampiyon halterci nurcan da dahil...
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Ha nurcan büyüyünce tam kocakarı olacak belli..[signature][hline]Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste..... Radyo Anadolurock
Llama Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 calıstırıcaları 1993 yılından berı yapıyormu bunları bu adam nasıl ızın verdıle hala yaa[signature][hline]Nesen Lelasın Nede Ben Mecnun Ne Sen Yorgun Nede Ben Yordun Kederlı Aksam İcmısız Hepsı Buu...
somebody Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 said: aquila, 11 Eylül 2004 03:16 tarihinde demiş ki: ulan halterci kadinsin.hergun sakal trasida oluyomussun, koy bi tane adama yamulsun.gerce sakalli,kasli kadinlari taciz etmekte nasi bi fantaziyse,bilemicem valla... en güzelini sen demişsin valla.. hani cılız kadınlar olsa neyse..elvan olsa neyse anlııcam mesela..kocaaman kadınlar..beni falan döferler mesela..ben inanmıyom taciz edildiklerine..ediliyorsa bile izin vermeselerdi..madalyadan sonra niye ortaya çıkıyorlar...ayıp..sevinemedik madalyaya valla.. saygılar...
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 harbi ha bide işin bu yönü var kim taciz eder lan onları eheha ben gece görsem korkarım :P
nightstalker Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 said: aquila, 11 Eylül 2004 03:16 tarihinde demiş ki: ulan halterci kadinsin.hergun sakal trasida oluyomussun, koy bi tane adama yamulsun.gerce sakalli,kasli kadinlari taciz etmekte nasi bi fantaziyse,bilemicem valla... +999^9999999999999999999999999999[signature][hline]Caramon-Kadınlar,seksen yaşındayım ve onaltı yaşımda onları ne kadar anlıyorsam, şimdi de o kadar anlıyorum. All hail The lord and master Foamy the Squirrel ]All hail the lord and master Foamy the Squirrel
Apache Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 sakallarından utansınlar :P[signature][hline]tksmtr! BladeSinger, bir tarihte olympos forumlarında demiş ki: elinde benim kryss of vanq imla dolaşan yada herhangi bir kryss of vanq la dolaşan bütün herkezi kesicem [Bu mesaj Apache tarafından 11 Eylül 2004 09:08 tarihinde değiştirilmiştir]
uyushuk Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Yakında madalya alamayan güreşçilerde çıkıp "hocam bana kündeyi gösterecem diye arkama geçerdi bırakmak ta bilmezdi" diyip çıkmazlar inşallah. Biri doping nedeniyle diskalifiye edildi, diğeri hiç bir halt yapamadı. Gelgelelim diğer kişi olimpiyat ve dünya rekoru kırdı. Doğaldır bunlar. Önce insan olmak sonra sporcu olmak gerek ama nerdee.[signature][hline]Si quis vis pacem, para bellum
Öne çıkan mesajlar