Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Leveling Guide

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kitap olarak detaylı hazırlayıp satanlar var da bedava ulaşabileceğim en azından questleri, bölgeleri, nerede ne tür npc'ler olduğunu bulabileceğim bir guide var mı önerebilceğiniz?
Mesaj tarihi:
varmi yokmu bilmiomda oyuna girdiginde eger sagespire daysan (ordaydik galba :p ) Frostfel nickim mesaj at anlatirim :) gerçi msn den de pokeledim görüşürük oyunda
Mesaj tarihi:
Kendim için bir sorun yok leveling ile alakalı ama bazı şeylere yazılı+resimli olarak ihtiyacım var :)
zam'dan yeterli bilgiyi bulabilirim sanırım, teşekkürler
Mesaj tarihi:
zaten o kadar duz ilerliyorki, hani wow daki gibi levl 30-40 araligini gececegin 2-3 zone yok, sadece tek zone ilerliyorsun questler bitiyor ardindan sonraki zone a gidiyorsun en son level 40 larda falan iki zone aciliyor o kadar.

bu kadar duz levellenen az mmo gordum. karistirmak bile mumkun degil o derece duz cizgide kosuyorsun.
Mesaj tarihi:
Kanuni said:

bu kadar duz levellenen az mmo gordum. karistirmak bile mumkun degil o derece duz cizgide kosuyorsun.

kanuni , lvl 50 olurken hic yol boyunca :

* rift yaptin mi ? yapabilecek bir adam buldun mu diyim aslinda
* pvp yaptin mi ? yapabilecek bir adam buldun mu ? aslinda yapmamak icin onden gittim demistin bir keresinde :d

sen o kadar cok eglence tipi arasinda en klasik tip sadece quest ile gidersen , sana duz gelir tavbi.

bence fazla yorum yapma oyun hakkinda, sadece quest yaptin sen.
Mesaj tarihi:
bildigim ve gordugum oyle, yaniliyorsam pardon kanuni.

Herkesten 1 hafta once 50 olan biri zone larda kac kisi gorur, kac rift, kac world pvp, kac wf yapabilir ve sonra oyunun levellamasinin duz oldugundan bahsedebilir ki...
  • Yeni Oluştur...