xaty Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Kitap olarak detaylı hazırlayıp satanlar var da bedava ulaşabileceğim en azından questleri, bölgeleri, nerede ne tür npc'ler olduğunu bulabileceğim bir guide var mı önerebilceğiniz?
Creed Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 varmi yokmu bilmiomda oyuna girdiginde eger sagespire daysan (ordaydik galba :p ) Frostfel nickim mesaj at anlatirim :) gerçi msn den de pokeledim görüşürük oyunda
kath Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Şöyle bi wiki var burdan yararlanabilirsin sanırım Xaty http://rift.zam.com
Barathrum Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Yaw gerek yok lvling guide a falan.Başla questleri takip et çatır çatır lvl atlıyorsun zaten.
xaty Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Kendim için bir sorun yok leveling ile alakalı ama bazı şeylere yazılı+resimli olarak ihtiyacım var :) zam'dan yeterli bilgiyi bulabilirim sanırım, teşekkürler
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 zaten o kadar duz ilerliyorki, hani wow daki gibi levl 30-40 araligini gececegin 2-3 zone yok, sadece tek zone ilerliyorsun questler bitiyor ardindan sonraki zone a gidiyorsun en son level 40 larda falan iki zone aciliyor o kadar. bu kadar duz levellenen az mmo gordum. karistirmak bile mumkun degil o derece duz cizgide kosuyorsun.
draedan Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Kanuni said: bu kadar duz levellenen az mmo gordum. karistirmak bile mumkun degil o derece duz cizgide kosuyorsun. kanuni , lvl 50 olurken hic yol boyunca : * rift yaptin mi ? yapabilecek bir adam buldun mu diyim aslinda * pvp yaptin mi ? yapabilecek bir adam buldun mu ? aslinda yapmamak icin onden gittim demistin bir keresinde :d sen o kadar cok eglence tipi arasinda en klasik tip sadece quest ile gidersen , sana duz gelir tavbi. bence fazla yorum yapma oyun hakkinda, sadece quest yaptin sen.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 draedan said: bence fazla yorum yapma oyun hakkinda, sadece quest yaptin sen. ahaha nerden biliyorsun da adamı direk eziyorsun böyle. yorum yapmasını da yasaklıyor bi de
draedan Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 bildigim ve gordugum oyle, yaniliyorsam pardon kanuni. Herkesten 1 hafta once 50 olan biri zone larda kac kisi gorur, kac rift, kac world pvp, kac wf yapabilir ve sonra oyunun levellamasinin duz oldugundan bahsedebilir ki...
yunusemre Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 şöyle söyliyim Kanuni oyunu bırakmadan raid bile yaptı bildiğim kadarıyla daha bizim guild'de raid yapan yok sanırım :)
Öne çıkan mesajlar