Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

film tavsiye edin

Ceday

Öne çıkan mesajlar

said:
stirner, 30 April 2003 18:17 tarihinde demiş ki:
Scarface'i izleyebilirsin,geçen gün gittim fena değildi...[hline]Yaşam boyunca aradığımız şey belki de budur,yalnızca bu,olabildiğince büyük bir üzüntü,ölmeden önce kendimiz olabilmek için...

lol nası gidilir 83 yapımı filme helal valla[hline]so much to live for
so much to die for
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fizban, 30 April 2003 23:03 tarihinde demiş ki:
adam sabancıda olan dvd leri, ya da ftp serverdaki divxleri soruyo olm .. öyle hepsini deil ..[hline]You know what capitalism is? Getting fucked!

lol..walla 1000küsür film + bütün popüler diziler ve animelerin full serisi var..ama vakit yok hepsine ne yazık ki..:)
Sosyal ağlarda paylaş

Normal :) Ben de runtime errorlar vermiştim izledikten sonra uzun bir dönem.

Film arıyorsak www.imdb.com ' a giriyoruz, Top 100'e tıklıyoruz ve hepsini izliyoruz..

Hatta bir ara filesharing.com 'u ne, öyle bir yer vardı, sadece forum olan. Orada tüm imdb.com 'daki Top 100 filmin açıklaması, kapak resimleri ve e2dk linkleri vardı.. mldonkey 'in httpden girilen menüsünde var, bir bakın.[hline]
-ee
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dragonutopia, 04 May 2003 13:42 tarihinde demiş ki:
o fılmın adını hatırlamıyorumda bı rugby takımı var ucakta dusuyorlar falan oluler var bı suru 1 ay falan gecıyo yemek bıtıyo bunlar olulerı yıyıyolar ve bu gercek bı hıkaye ızleyın kendınızle celısın derım.......[hline]A little less conversation a little more action please

Bilgi için resme tıkla yeter :)
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...