Ceday Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 cok canım sıkıldı, izlediginiz güzel bi film varsa yazın bakalım :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 aslında şu an anime izleyesim var. berserk ve fekat bende diil. dolayısıyla izleyemicem... bi de demin gattacayı izledim işte ama izlemişin sen onu :)[hline]The road remains wide open while your dreams are alive. Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 ring[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 anime cok sevmem, gattaca ve ringi de izledim :) hatta japonca versionlarına bile baktım şöle ringin. başka başka ..?? :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Kor güzel[hline]Karanlık hep vardır.Çabalayan ışıktır... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 o ne abi? filmin orjinal adı ne? Kor mu? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Core[hline]Karanlık hep vardır.Çabalayan ışıktır... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 core kötü bea izleme ne tür istersin[hline]so much to live for so much to die for Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 core kötü[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Nasıl kötü ya neresi kötü mesela gayet güzel.[hline]Karanlık hep vardır.Çabalayan ışıktır... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 boş abi boş film tavsiyesi isteyen arkadaş .. ne tür istiyosun tez i izle kesinlikle izlemediysen mütiş bi film tesis orijinal adı ispanyol film süper süper süper[hline]so much to live for so much to die for Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Bir hatada bulunup dreamcatchere gitme de..[hline]Karanlık hep vardır.Çabalayan ışıktır... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 abi action veya gerilim filmi güzel olur :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 izlemediysen das boot izle aslında...[hline]The road remains wide open while your dreams are alive. Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Ringleri sevdiysen eger , Ayni yonetmenden cIkan (Hideo Nakata) Dark Water `i izleyebilirsin..Biraz eylenceli ve kanlI (gore) bisiyler izlemek istersen , aynI zamanda gerilim eylenceli dedigime bakma , Battle Royal `i izle(yonetmen:Fukasaku Kinji) Gene asia extreme korku sinemasindan Audition cok iyidir.(yonetmen:Miike takashi).. Action ben pek sevmem son zamanlarda izledigim bi action ,eski bi film gerci The One `i tavsiye ederim..Gene asyali bi yonetmen olan James Wong `un filmi..Jet Li nin super oyunculuguyla kurtarmish filmi :) eylenceli guzel bisey baya..[hline] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Core u tavsiye ederim ama müthiş atmasyon...[hline]A pump like orgasm.-Arnold Schwarzenegger Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Half Past Dead De Benim Hosuma Gitti :) Istersen Bi Izle Ayrıyetten The Recruit De Baya Guzel[hline]Absolute & Lonely.... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eddy Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 İzlenebilir filmler: -Yamakasi -Joe Black -Hayvan -Fight Club -Black Hawk Down -Shrek -Mavi Korku -Gladiator Ama bence en son izlediğim 2 gilm manyaktı: 1-American Pie 2 2-The New Guy[hline]www.merlininkazani.com -Merlin Yazarı- Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Lord of the Rings Spaydir Adam :) Core Coreamaz :P Matrix Reloaded XMEN 2 Bugs bunny ve sevimsiz avci,Sirinler de guzel ehehe E ne diim bu kadar[hline]If you love FRP, Just Do It :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 abi cıkmamıs film de mi tavsiye edionuz :) bari ben size edim, dün Joy Ride'ı izledim..Epey güzeldi diyebilirim..bulursanız, kacırmayın.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 K-19 The Widowmaker'ı izle bence. Film şu an aklımda değil yaklaşık 1.5/2 ay önce korsan DvD'den izlemiştim. Harbi güzel bi filmdi diye hatırlıyorum Ayrıca haklısın X-Men 2 daha vizyona girmedi ama divx'i var 1/2 haftadır. Ha bide çizgi film seviyosan tam ismini hatırlamıyorum ama Laf-Olympics ve Gargoyles cok güzeldir :) 6 ve 7 cd lik divx arşivi var onlardan :)) [Bu mesaj hella tarafından 28 April 2003 21:11 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Boonduck Saints'i izlemediysen izle.[hline]This Cat Scratches Free. (Bin mesaj olmamış ya. Ha gayret.) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stirner Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Scarface'i izleyebilirsin,geçen gün gittim fena değildi...[hline]Yaşam boyunca aradığımız şey belki de budur,yalnızca bu,olabildiğince büyük bir üzüntü,ölmeden önce kendimiz olabilmek için... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 nerde gittin scarface'e? yeni versiyonu falan mı cıktı ? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 oha nasıl gittin yani? zaman makinesi bulunmusda haberimiz mi yok yoksa :P robert de niro nun taxi driver ı da güzel filmdir başları biraz bayık geliyo ama sonları süper[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.